با این نت وامونده که دم به دقیقه قطعه یا پینگش داغون میشه انتظار آنلاین بازی کردنشو حداقل تا وقتی ملت روی نت چمبره زدن نداشته باشمن به این نتیجه رسیدم اینجا اصلا کسی بازی نمیکنه..اگرم میگه بازی میکنم یا دروغه یا کلا تنهایی بازی میکنه یا اصلا بازیو نداره فقط تعریفشو میکنه.. من ازون اول که شروع کردم کلا دو نفر خارجی دیدم والسلام..نت هم شبا از 2 تقریبا تا فرداش 1-2 ظهر درسته پینگ مشکل نداره..
والا منم هروقت summon میکنم کسی نمیاد ! یه بار فقط اومد. حیف این بازی نیست؟ عالیه!من به این نتیجه رسیدم اینجا اصلا کسی بازی نمیکنه..اگرم میگه بازی میکنم یا دروغه یا کلا تنهایی بازی میکنه یا اصلا بازیو نداره فقط تعریفشو میکنه.. من ازون اول که شروع کردم کلا دو نفر خارجی دیدم والسلام..نت هم شبا از 2 تقریبا تا فرداش 1-2 ظهر درسته پینگ مشکل نداره..
اون باس حیوونه که توی جنگل هست و توی دمو هم بود رو رسیدی? اونجا قشنگ معنای زجر مشخص میشهمن دیروز یکی از توایلایتا رو رفتم امروزم یکی دیگه رو،فکر کنم بعد از دو روز کلا بی حس و پوست کلفت شدم چون دیگه سختی آنچنانی رو حس نمیکنم و فقط واسه فارم کردن میرم جلو و دشمنا رو رنده میکنم،فقط منتظرم ابیس رو وارد بازی کنن و برم جول و پلاسمو اونجا پهن کنم![]()
کامایتاچی رو میگی دیگه،آره اونو دیروز زدم،هر دو ریجن اول رو کامل کردم و الان دارم مراحل ریجن shadow رو میرماون باس حیوونه که توی جنگل هست و توی دمو هم بود رو رسیدی? اونجا قشنگ معنای زجر مشخص میشه
با چشم غیر مسلح نمیشد حرکاتشو دیدولی بالاخده زدمش. انصافا امیدی برای زدنش نداشتم. ولی خدا رو شکر تموم شد این بی صفت
![]()
کلا درجه سختی نداره..میدونم تازه بازی اومده ولی بازم میپرسم شاید کسی بدونه. نسخه معمولی رو بخریم مثل شماره 1 فقط تا دو درجه سختی میشه رفت یا اینکه این محدودیت رو نداره؟ خواهشا کسی میدونه بگه...
نه دیگه میزنی نیو گیم میری تو بازی یه راست..یعنی مثل شماره 1 اون way on strong , way of nioh , way of samurai این چیزا نداره؟
من نیوه یک نسخه سادشو بازی کردم اونم چند سال پیش اینارو والا یادم نیست.پس به جز اون مراحل اضافه توی نسخه کمپلت دیگه محدودیت نداریم؟ یه اسلحه های divine و این چیزا دسترسی خواهیم داشت؟