منظورت همون کودما های سیاه هست؟ باید بری جلوشو یه ایتم دراپ کنی جلوشون برمیدارن بهت یه آیتم دیگه میدن. اگر منظورت لول اسکیل هست که اون بالا نوشته قرمز هارو ببینی اون رو باید تموم کنی تا باز بشهسلام
اقا این کوداما هایی که طلسم روشونه رو چطور میشه آزاد کرد؟
هی میرم جلو میگم الانه که مثلا یه قدرتی بدست بیارم که اینارو انلاکشون کنه ، هیچ که هیچ
داستانش چیه؟!![]()
شما ماموریت های فرعی ریجن اخر رو بازی کنی میفهمی که طراحی ماموریت های فرعی کلا هیچ هدفی رو دنبال نمیکنه و صرفا یه حالت راش مود هست که خوب اونم بالانس نیس. اگه بازی صرفا ماموریت اصلی زود و چندتا فرعی , واقعا از ۱۰ کمتر نبایست بهش داد. اما واقعا ماموریت های تکراری, خسته کننده میشه.من که دارم سر فرصت میرم بدون عجله..خیلی هم خوبه هیچ عیب و ایرادی هم ندیدم..
توی بازیای بلادبورن و دارک سولز هم تعداد مرگ ها میزنه؟؟؟خوب بالاخره پلات شد. ۱۷۰ ساعت تقریبا زمان بازیم بود با ۵۴۶ بار مرگ
انصافا دلم براش تنگ میشه. ایشالله نسخه ی سوم رو بسازن ولی با یه تحول عظیم...
البته ۳ تا dlc هم داره که هرکدوم یه ریجن به بازی اضافه میکنن از دستشون نده من که خودم دیلاکس را خریدم اماده ام براشون.خوب بالاخره پلات شد. ۱۷۰ ساعت تقریبا زمان بازیم بود با ۵۴۶ بار مرگ
منم دارم پلات میکنم، ولی شماره یک پلاتش سخت تر بودخوب بالاخره پلات شد. ۱۷۰ ساعت تقریبا زمان بازیم بود با ۵۴۶ بار مرگ
من دیگه از یه جا به بعد به این باس میخندیدم. اونجا که با تبرش مثل موش حرکت میکرد و فرصت دوج نداشتیبازی خوبی بود
تنها باس بازی که بدجوری برای چندین ساعت من رو عذاب داد Shibata Katsuie بود
برای منم همینطوره روزای اول راحت انلاین میزدم الان نمیگم نمیشه ولی خیلی سخته از ۵ بار ۴ بار پرتت میکنه بیرون.کلا این روزا سرعت psn خیلی اومده پایین کلا قضیه جهانیهکسی همچین مشکلی داشته؟ من تا دیشت انلاین میشدم راحت با همه بازی میکردم.. الان هرکار میکنم نمیشه تا میری تو بازی با کسی سریع پرتت میکنه بیرون.. اگه دوستان چیزی میدونن راهنمایی کنن..درست نشه مجبورم بدم بره.. اینم بگم با قند شکن هیچ کشوری هم این درست نشد..همه چی درسته تا وقتی وارد بازی میشی..