قطعا همینطوره فعلا روی نرمال و هارد رفتم .درجه سختی جدیدم فعلا روی dlc باز نشده چون باید ماموریت های قبلیشو برم.روی درجه سختی جدید بازیش کن تا متوجه بشی آنچنان هم که فکر میکنی آسون نیست،من همون روز اول رسیدم به لول 400 ولی با اینکه به نوعی توی Nioh حق آب و گل دارم ولی روی درجه سختی جدید عملا به فنا رفتم تا تمام مراحل بازی به علاوه مراحل DLC رو تموم کردم،چون عملا هر کدوم از دشمنا رو تبدیل کردن به یک نیمچه باس،حالا دیگه حساب کن خود باسها چه بلایی سرشون اومده![]()
نه تنها کم بود بلکه بخشی از مپهایی که گذاشتن دقیقا کپی همون dlc اول نسخه قبلی Nioh بود و سازنده ها با این حرکات ناشیانه نشون دادن که عملا از هرگونه خلاقیت حتی در طراحی مپها خالی شدنقطعا همینطوره فعلا روی نرمال و هارد رفتم .درجه سختی جدیدم فعلا روی dlc باز نشده چون باید ماموریت های قبلیشو برم.
در مورد dlc هم واقعا کم بود فقط ۲ تا مرحله اصلی داشت.نیو ۱ هر کدوم از dlc هاش ۳ تا مرحله اصلی داشت
منم Nioh2 بازی نکردم چون هنوز برا PC نیومده.آقا برای کسی مثل من که هیچکدوم از شماره هارو هنوز بازی نکرده به نظرتون اول شماره یک رو برم یا از اول بیام همین دو؟رو این حساب میپرسم چون دیدم گفته میشه نسخه دو کامل تر یک هست. آیا نسخه یک چیز خیلی به خصوصی داره که با بازی نکردنش از دست بدم و یه راست بیام سراغ نسخه دو؟
چرا انقدر مکانیزم داره این بازی؟!من تا میام یه چیزی یاد بگیرم، صد تا چیز جدید معرفی میکنه و خیلیهاشون رو اصلاً نمیدونم چی هستن دقیقاً! البته نسخه اول هم این طوری بود و در حالی تمومش کردم که آخرش هم از نصف قابلیتهای بازی استفاده نکردم!
میگم این لباس و زرهها، فرقی میکنه همین طوری برای هر تیکه رو یه مدل بپوشیم یا بهتره از نظر دستهبندی شبیه همدیگه باشن؟ یعنی مثلاً اگه کلاهخود متوسط انتخاب کنم و لباس سنگین و دستکش سبک، فرقی میکنه با اینکه همه اینا متوسط باشن؟ یا اگه کل بخشها از یه کارخونه(!) باشه بهتره نسبت به اینکه هرکدوم متفاوت باشه؟
بعد کلاً زره خوشگل و در عین حال خفن نداره؟من یه مشت لباس قشنگ دارم ولی از نظر قدرت داغون هستن و از اون طرف هرچی قوی دارم، طراحیهاشون زشته و بانو توی این لباسها نمیتونه شکوه و زیبایی خودش رو نشون بده!
![]()
من که این همه دلمو صابون زدم کلی با این بخش بازی خودمو سرگرم کنم ولی خیلی کوتاهه و برخلاف نسخه قبل که برای بدست آوردن قویترین اسلحه ها تا 999 طبقه میرفتی این یکی کلا 108 طبقه بیشتر نیست و واقعا برای منی که این همه منتظرش بودم ناامید کننده ترین قسمت این DLC بود و بعد از اینکه دیروز تمومش کردم کل بازی دیگه عملا هیچ چیز هیجان انگیزی برای من ندارهیه خبر خوب ?
The First Samurai DLC Introduces New Engame Content@Akiba
The Underworld awaits along with
new bosses, enemies and weapons
View attachment 187137
اقایون امروز بازی دستم میرسه .الان بنظرتون پلیر داره که روی co op حساب کنم؟