WCW
کاربر سایت
خدا رحم کنه فعلا اینجا 2500 ناقابل قیمت خورده زده رو دست Pro فعلا دست بالای دست زیاده میگن همینه
هیچکدوم. Wii U کارش تموم شدست. خریدش اشتباهه مگه هزینش براتون مهم نباشه چون همچین ارزون هم نیست. سویچ هم که تو ایران از پرو هم حتی گرونتره الاناین دستگاه سوییچ بیاد ایران چند میشه؟
با پول کم خرید switch یا wiiu کدوم پیشنهاد میکنید؟
آقا باندل زلدا چنده؟ چقدر صبر کنم قیمت بیاد پایین؟
فعلا کلا بالای دو میلیون تومن هستش ایران تاجایی که میدونم . البته فکر کنم قیمت در امارت هم بالا هستشآقا باندل زلدا چنده؟ چقدر صبر کنم قیمت بیاد پایین؟
باندل زلدایی وجود نداره
قیمت ها هم معلوم نیست، کلا نینتندو چندان به بازار خاورمیانه اهمیتی نمی ده
خوب یه راهنمایی بکنید کی به خریدش فکر کنم. تا خرداد هم واقعا نمیشه صبر کرد!
اگه میتونی تا بعد عید صبر کن به نظرم . البته نمیگم بهتر میشه حتما ها . (اواخر فروردین مثلا)خوب یه راهنمایی بکنید کی به خریدش فکر کنم. تا خرداد هم واقعا نمیشه صبر کرد!
به نظرم ۶ ماه صبر بکن,بعد همراه با ماریو کنسول را بخر,البته لیست بازی های indie که برایش آماده کردند واقعا خوبه,ولی الان فقط به خاطر زلدا خریدش در ایران ارزشی ندارهآقا باندل زلدا چنده؟ چقدر صبر کنم قیمت بیاد پایین؟
کنسول وی یو الان حدود 1300 اینا حداقل هستش تاجایی که میدونم . اینقدر که شما میگید نمیاد پایین به نظر من . خیلی بعیده انقدر بیاد پایین اونم توی حدود 1 ماه مثلایک ماه صبر کنید قیمتش 1 میلیون میاد پایین
تو ایران مردم جان سخت هستن هر چی از یک سوراخ نیسش میخورن بازم دست میکنن تو همون سوراخ البته شاید کوته فکر باشن (خیلی سعی کردم یک کلمه پیدا کنم به کسی بر نخوره) 1000 بار گول این فروشنده ها رو ملت خوردن و تو روز اول با قیمت بالا خریدن ولی بازم درس نمیگیرن!
ببین اگه برای زلدا می خوای بگیریش برو یه wii u دسته دوم بگیر بازی هات رو باهاش بکن ردش کن بره چون کلا نینتندو وضعیتش زیاد برای ایران جالب نیست و معلوم نیست کی افت قیمت می کنهخوب یه راهنمایی بکنید کی به خریدش فکر کنم. تا خرداد هم واقعا نمیشه صبر کرد!
ببین اگه برای زلدا می خوای بگیریش برو یه wii u دسته دوم بگیر بازی هات رو باهاش بکن ردش کن بره چون کلا نینتندو وضعیتش زیاد برای ایران جالب نیست و معلوم نیست کی افت قیمت می کنه
من خودم چند ماه پیش یه wii u دسته دو برداشتم الان هم بازی های وی رو دارم و هم بازی های خود ویو رو
میشه حدود 700 گیر آورد خوبیش اینه کپی خوره و دیگه نمی خواد بری سراغ بازی اوریجوی یو دست دو چنده؟