Cloud Strife
کاربر سایت
میشه حدود 700 گیر آورد خوبیش اینه کپی خوره و دیگه نمی خواد بری سراغ بازی اوریج
ایول پس همینکارو میکنم تا زلدا رو زود بازی کنم. تا ببینم سوییچ کی ارزون میشه.
میشه حدود 700 گیر آورد خوبیش اینه کپی خوره و دیگه نمی خواد بری سراغ بازی اوریج
اگه 700 دیدی به ماهم بگی ممنونمایول پس همینکارو میکنم تا زلدا رو زود بازی کنم. تا ببینم سوییچ کی ارزون میشه.
آره کلا وی یو خیلی کمه ولی اگه برگردی میشه پیدا کرد جالبه اصلا بازی های اورجینالش گیر نمیاداگه 700 دیدی به ماهم بگی ممنونم
من زیر 800 کلا ندیم اونم رفرش بود کنسولش فکر کنم .
و اینکه وی یو دست دو خیلی خیلی کمه . نوشم کمه ایران
ایول پس همینکارو میکنم تا زلدا رو زود بازی کنم. تا ببینم سوییچ کی ارزون میشه.
منم وایسادم یکمی سوییچ جا بیفته یه wiiu بخرم
الان نوش ۱۳۰۰ ه دیلاکس ، دست دومش ۸۰۰ دیدم میدن زیر اونم گیر میاد
مدل بیسیک هم نوش ۱.۱۰۰ ه دست دومش ۷۰۰ و کمتر میشه خرید ولی بیسیک خیلی کمه تو ایران
خوبیشم اینه کپی خور نرم افزاریه هم بازیا wii u ، wii , gamecube ، ds و ..... اجرا میکنه بدون شبیه ساز
هم هک کنی میتونی دست پلی ۳ و ۴ باهاش مچ کتی بازی کنی حتی دسته کامپیوتر
هکشم جوریه میتونی از eshop دانلود کنی و آنلاین بازی کنی
یه راه دیگه هم هست: شما اگه سیستم با قدرت خوب (و حتی معمولی در حد اینکه بازیهای فعلی رو اجرا کنه رو مدیوم) داری یکم صبر کنی تا بعد عید احتمال خیلی بالا نسخه ویی یو Zelda: BotW رو با امولاتور Cemu میتونی بازی کنی. همین الانم امولاتورش بازی رو تا منوی اصلی بالا میاره. تو ورژنهای آتی احتمال خیلی بالا تو خود بازیم میره و در نهایت دیگه بعد چند تا آپدیت، راحت میشه کلشو بازی کرد.پس با این تفاسیر با وی یو شروع کنم و بعد همزمان با امدن ماریو برم سوییچ بخرم بهتره. مرسی از راهنمایی هاتون
وی یو دست دوم کپی خور گیر نمیاد حاجی.وی یو دست دو چنده؟
وی یو دست دوم کپی خور گیر نمیاد حاجی.
من ۷-۸ ماه هست میخوام بخرم پیدا نمیشه.
به نظرم ۶ ماه صبر بکن,بعد همراه با ماریو کنسول را بخر,البته لیست بازی های indie که برایش آماده کردند واقعا خوبه,ولی الان فقط به خاطر زلدا خریدش در ایران ارزشی نداره
من خودم کنسول را پیش خرید کردم ولی روز لانچ دستم نرسید(گویا پیش خرید ها بیش تر از حد انتظار بوده)
3ماه پیش خواستم بخرم رفتم دَلِ دُزدخونه یکی گفت 2 میلیون یکی دیگه 1500کلا اگه کسی 700-800 به چشمش خورد ما رو هم خبر کنه.سایتای دست دوم فروشی هم رفتم خبری نبود.خوب نو چنده؟
من چهار ماه پیش یه دسته دو با ویموت و نانچاک کپی خور شده گرفتم 750 تومن همون زمان هم دو تا دیگه بودند که 800 می گفتند یکم تو این سایت ها بچرخی می تونی یه خوبشو پیدا کنیوی یو دست دوم کپی خور گیر نمیاد حاجی.
پس با این تفاسیر با وی یو شروع کنم و بعد همزمان با امدن ماریو برم سوییچ بخرم بهتره. مرسی از راهنمایی هاتون
وی یو دست دوم کپی خور گیر نمیاد حاجی.
اون چون مشتری نداره و وارداتش خیل کمه قیمتش بالا مونده ولی اگر تعداد زیاد وارد کنن قیمتها میاد پایین مثل PS4 و XO که الان قیمتش خیل خوبه
The first major enhancement is resolution. On Fast Racing Neo on Wii U, Shin'en employs a temporal upscaling of sorts, transforming a 640x720 image into a 1280x720 one. Wii U's scaling works but shimmering and combing artefacts are prevalent, giving the impression that the game is running at a lower overall resolution. On Switch, Fast RMX ditches the temporal upscaling technique entirely and instead makes the jump to an adaptive resolution feature, where the game dynamically adjusts rendering resolution based on GPU load.
In docked mode, the game jumps regularly between 900p and 1080p - or even lower in very select circumstances - while portable mode drops the resolution ceiling to 720p where minor drops in pixel-count can also occur, mostly in pre-race fly-bys.
Fast RMX showcases Switch's technological leap over Wii U
من روی وی یو رفتم وقتی بازی میکنید تقریبا بد نیست . مشکلش رزولیشن هست نسه وی یو به نظرم ولی جدای از اون کلا خوبه به نظرمجالبه این عکس ها مقایسه ای که گذاشتی
سمت راست مثلا اسکرین شات از نسخه wiiu هستش , ولی تا جایی که من میبینم بیشتر شبیه بازیا 2 مگابیته flash هستش
حالا یعنی یا wiiu واقعا انقدر ضعیفه در حد ps1 ه یا فوقش ps2 یا ایراد از جا دیگه اس