ehsanservat
کاربر سایت
تبلت گوگل پیکسل C از soc tegra x1 با فرکانس 1.9ghz استفاده میکنه همین soc که در سوییچ هست و فرکانس کاری پایینتر،
رزلوشن صفحه نمایش پیکسل c هم 2560*1800 و...
بازیهای نینتندو برگ برندشه اما قدرت سخت افزار و برچسب قیمتش باعث ناامیدی!
درسته همینه , همونطور که گفتم switch یه تبلت با os اختصاصی نینتندوه
حالا بعضی سطح سوادشون نمیرسه os یعنی چی؟ os اختصاصی یعنی چی؟ چه کارایی و کاستومی میشه کرد؟به خودشون مربوطه ( ولی میدونم کسی از چیزی اطلاعی نداره نباید نظر بده تا بقیه رو به اشتباه نندازه )
من خودم طرفدار و fan نینتندو ام اما ضد switch ام که به دروغ کنسول خونگی معرفی شده
دیگه بعد از 30 سال سن و بیش از 20 سال گیمری و دهه ها فن نینتندو بودن میدونم چی به چیه
میتونی نقد و بررسی بازی ها نینتندو و ...... که من تو همین فروم و فروم ها دیگه و مجلاتی مثل پردازش و بازی کام و ...... نوشته بودم رو بخونی - پس فرق میکنیم با کسی 15 سالشه هیچوقت کنسول ها نینندو نداشته و با دنیا تبلت و کلش بزرگ شده و switch یه شاهکار میدونه
خوب میرسیم به بحث شیرین کپی کردن طرح switch از یه tablet که تو سال 2015 توسط یه کمپانی خورده پا معرفی کرده بود
کیپ معرفی این tablet game
داک هم تو اینترنت سرچ کنید tablet docking , عکس هاکلی داک میبینید که تبل میزارید توش خروجی hdmi و vga و ..... اضافه میکنن به تبلت
همونطور که تو چنتا تا پست بالاتر گفتم پردازنده و سخت افزار استفاده شده تو switch که ساخته کمپانی nvidia هستش کمپانی nvidia دقیقا از همون پردازنده و سخت افزاری استفاده کرده که چند سال قبل تو android tv box خودش به اسم NVIDIA Shield Android TV استفاده کرده بود
این android tv box که مخصوص بازی ها اندرویدی هست که به تلویزیون متصل میشه پردازنده NVIDIA Tegra X1 داره , کمپانی nvida دقیقا همین پردازنده NVIDIA Tegra X1 تو switch به کار برده
باشه من قبول کردم شما بیخیال شو
میخوای تو همین تاپیک بالا 40 تا پست از خودت نقل قول کنم که ضد switch حرف زدی؟؟؟ تا بیش از 40 صفحه ضد switch بودی
از قدیم گفتن مرد اگر مرد باشه حرفش یکیه , وگرنه خاله زنکه
شما اگه مشکلی با بحث درمورد این مسایل داری از فروم لاگ اوت کن از وبسایتهای خبری استفاده کن چون اینجا فروم و محلی برای گفتگو درمورد همین مسائل هست، تگی هم روی نام کاربریت نمیبینم که داری برای کاربرا تعیین میکنی چی بگن یا بیخیال بشن،
مهم نیست داداش زیاد جدی نگیر منظورم از 15 ساله ایشون بود , همین تاپیک نگاه کن از صفحه 1 شروع کن بیا جلو , اگر پست ها ایشون 90 درصدش ضد switch نبود بیا بزن تو گوشم
مرد حرفش یکیه
آخرین ویرایش: