ortegoli
کاربر سایت
هی میخوام لامچ سوئیچ نگیرم مگر این زلدا با صادق میزارن
هی میخوام لامچ سوئیچ نگیرم مگر این زلدا با صادق میزارن
من از زمانی که کنسول معرفی شد یه سری مطالب شخصی برداشت کردم... خیلی دوست دارم هرجاش اشتباه بهم بگید...
در مورد بازی های های موبایل...درسته جای کنسول دستی رو نمی گیرن ولی نمیشه منکر این شد که کیفیت بازی هاشون بالا رفته... در مورد کنسول های دستی نینتندو حرفی نمی زنم... ولی الان حتی کیفیتشون داره به بازی های vita میرسه یا بیشترم میشه...نظر من در مورد قدرت سخت افزاری و مخصوصا گرافیک مخالف نظر شما هست، همونطور که توی پست قبلیم هم گفتم از نظر سخت افزار با کنسول مشکلی ندارم حتی اگه در حد wii u قدرت داشته باشه (که قویتر هست ازش)، بیشتر چون که کنسول قابل حمل هم هست، و اینکه یه برام کافیه بازی هایی به وسعت زلدا و ... رو میتونه اجرا کنه، یه جورایی من به سویچ بیشتر به چشم کنسول قابل حملی نگاه میکنم که قابلیت وصل شدن راحت به tv و local multiplayer داره، و اینکه به کنسول به چشم پلتفرم دوم نگاه میکنم که بازی های خاص تر و متفاوت داشته باشه.
در مورد مقایسه با اسمارت فون ها هم مخالفم چون شاید روی کاغذ اسمارت فون ها سخت افزار قوی داشته باشن ولی توی عمل هیچوقت جای کنسول و حتی کنسول دستی رو نمیگیرن....
در مورد ناشر ها به نظر من همه چیز بر میگرده به مقدار موفقیت و فروش خود کنسول و توی این مورد نینتندو مسئول هست، اگه خود نینتندو کنسول رو اون اول خوب هل بده و به مقدار کافی بفروشه ساپورت بقیه ناشر ها هم ازش بیشتر میشه. (که خودم امیدوارم همینطور بشه و مثل wii u نشه که 1-2 سال اول هیچی بازی نداشت )
در مورد قیمت بازی ها موافقم، حالا بازی های جدید و بزرگتر مثل زلدا و ماریوی جدید رو میشه توجیح کرد که 60 دلار باشن، ولی بازی مثل 1-2 switch واقعا گرون هستش، یا بازی های قدیمی که الان پورت یا ریمستر میشن و قیمت های بالا دارن
در مورد باتری و مخصوصا حافظه هم کاملا موافقم، حالا به شخصه باتری برای خودم مشکل بزرگی نیست چون به این مقدار شارژ نگه داشتن کنسول دستی عادت دارم ولی خوب اگه بیشتر میبود خیلی بهتر بود، ولی حافظه حتی با وجود اینکه کنسول microsd میخوره بازم 32 گیگ توی این دوره زمونه واقعا کم هست مخصوصا اینکه حجم بازی ها هم روز به روز زیادتر میشه، باید 128 گیگ میبود حداقل
قیمت خود کنسول هم مناسبه به نظرم، ولی توی امریکا توی کشور های اروپایی قیمتش تا 380 یورو هست 100 دلار بیشتر از امریکا.
از اون بدتر هم قیمت وسایل جانبی هست
در کل مشکلا قیمت و ... رو نمیشه نادیده گرفت ولی در کل کنسول خوبی دیده میشه
قيمت كنسول و مخصوصا لوازم جانبيش بسيار تخيلي و خنده داره. ٢ تا انحصاري كه قراره باهاش بازي كنم برام نميصرفه اونقدر هزينه كنم!در مورد باـــــــ
در مورد سخت افزار قبلا شاید اختلاف یک نسل بود... ولی الان سویچ داره زمانی عرضه میشه که کنسول های میان نسلی که عرضه میشن هیچ... سه سال از عمرش رو قراره تو نسل نه سپری کنه...
چه تضمینی برای من مخاطب وجود داره... که یهو چند ماه بعد از عرضه کنسول های نسل نه... کنسولی که باید... شش تا هشت سال عمر کنه... به عمر سه-چهار ساله براش بسنده کنه؟ و wiiu دیگری تکرار نشه؟
کسی که عاشق عناوین نینتندو باشه... مجبوره بخره... پس خودش یعنی زورقيمت كنسول و مخصوصا لوازم جانبيش بسيار تخيلي و خنده داره. ٢ تا انحصاري كه قراره باهاش بازي كنم برام نميصرفه اونقدر هزينه كنم!
كله پا شدن هر وسيله ي ممكنه و ربطي به سازنده ش نداره، ما بايد دقت كنيم براي خريدن. كسي اون رو به زور به ما نميفروشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
کیمیشیما سان رئیس نینتندو گفته سرویس انلاین نینتندو سالی 17.50-26.50 دلار هزینه داره
حدودا ماهی 2-3 دلار که خیلی خوبه به نظرم
اینو باید توی همون معرفی کنسول میگفتن
Kimishima says Switch online service will be 2-3,000 yen yearly, looking into VR for Switch - Nintendo Everything
جسارتا ایکس باکس رو میشه برد بیرون بازی کرد ؟ نمایشگر مجزا داره ؟ جویکان با اون همه قابلیت داره ؟ هزینه در مقابل امکانات توجیه داره همه اینها رو فروش کنسول مشخص میکنهشاید بشه گفت نینتندو برداشته گیم پد کنسول wii u مستقل کرده
و خودش به تنهایی بازی run میکنه
ولی این قیمت خیلی زیاده 300 دلار نمی ارزه - لوازمشم گرونه و ...........
دیگه از لحاظ قدرتم نگاه کنی xbox one s الان 299 دلاره تازه باندل halo هستش که یه بازی فیزیکی halo داره+ یه بازی دانلود دیگه halo هم داره یعنی 2 تا بازی داره 299 دلار
switch چی داره؟