نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
حالا اینکه خوبه
تو BotW قسمت کورک فورست برای من فریم ریت بدجور دراپ میشد
من خودمم زیاد به امولاتور اعتقاد ندارم آخرش فکر کنم برای این و BotW بگیرم اگه بگیرم
چون ۶۰ فریم همیشه یه چیز دیگه س این دو تا هم هر بار بری تجربه جدیده واقعا

گفتم، بحثی ندارم، سلیقه است، نمیخوامم با یه کهنه سرباز نینتندو کل کل کنم، برای این چیزا بیش از حد پیر و فرتوتم:دی خفن؟ آره! گفتم بازی های با کیفیتی که همیشه از نینتندو انتظارش میره... آره، خیلی خفن بود، اما جادوی نینتندو، نه! اصلا! منظورم از جادوی نینتندو چیه؟ مثلا اون ذوقی که سر معرفی Wii داشتم، موقع دیدن ربیدها، یا کلا انواع و اقسام کارهای خلاقانه و از شدت خفنیت احمقانه ای که باهاش میکردم، یا اون وجدی که موقع دیدن بازی های سوییچ داشتم، با خودم میگفتم WtF؟ کنسولی که خودش عین یه بازی میمونه، میشه جا به جا کرد، صفحه رو گذاشت رو میز و بعد هرکی یه جوی کان بگیره دستش پارتی گیم بزنه و ... من به این میگم جادوی نینتندو، شرکتی که از نظر من همیشه منشا خلاقیت بوده و سونی از رو دستش نگاه میکرد... اما الان بازی ساختن، اسکی محض درجه سه چهار از استروبات ها! نمیگم خوب نبود، نمیگم بامزه نبود، اما... بیخیال!

باقی بازی ها هم به قول سپهر شاید صرفا منباب این بود که بگن بازی های تردپارتی بیشتری میاد... اما واقعا باید بری بازی 4 5 سال پیشو بیاری رو کنسول جدیدت نشون بدی و انتظار داشته باشی من مخاطب ذوق کنم؟ اگه مثلا بازی های جدیدی که نیومدن رو نشون میداد باز یه چیزی اما اینا واقعا برای من یه نفر هیجانی نداشت. ضمن اینکه همه کنسول هاش بالاخره همیشه موقع معرفی بازی های نسل قبلی رو نشون دادن بگن اینا هم رو این کنسول میاد اما در نهایت سر اختلاف سخت افزار این قضیه چند وقت بعد فراموش میشه و کلا نینتندو میمونه و بازی های خاص خودش:دی

در خصوص قیمت و متعلقاتش هم که اصلا نظری بیشتر از اونه قبلا گفتم ندارم. در کل برام یه چیزی الان سواله، سوییچ 2 به نسبت سوییچ 1، چه ادد ولیویی داره و قراره جز یه سری آپگرید گرافیکی ساده و فیچرهایی مثل کمرا و .. که باز خوب همه میدونیم در عمل هیچ کس ازشون استفاده نمیکنه، چه تجربه تازه ای ارایه بده؟ این نمایش واقعا در حد نسخه پرو سوییچ بود، نه کنسول جدید! ارتقا گرافیکی هم مسلما منو ارضا نمیکنه، چون وقتی یه کنسول مبتنی بر سخت افزار نیست و به نوآوریش مینازه، اگه نتونه تو نوآری هم حرفی برای گفتن داشته باشه و ایده هاش ته بکشه، عملا دیگه چی براش میمونه؟

در کل این دایرکت برای من ناامید کننده بود. به عنوان یه فنی درجه دو، یعنی کسی که کنسول های نینتندو رو همیشه خریده و کنسول دومش بوده. خیلی تو ذهنم بود با دیدن دایرکت و دیدن بازی های احتمالی سریع کنسول رو بگیرم، اما الان میگم، نه، مرسی، فعلا نمیخوام. تا بازی های بدرد بخورش بیان و مجاب بشم به خرید.
ماکان نینتندو سوییچ سومین کنسول پرفروش تاریخه یعنی نینتندو عملا سوراخ دعا رو پیدا کرده :D به نظرم ریسک این خلاقیتی که میگی این دفعه برای نینتندو خیلی خیلی بیشتر از مثلا ترنزیشن بین wii u و سوییچ بود. هیچ کمپانی عاقلی وقتی بلیط طلایی رو پیدا کرده نمیاد کل فرمول بریزه تو سطل بیاد از اول یه طراحی بولد کنه. ریسک به ریواردش خیلی زیاده اونم تو این وضعیت داغون صنعت بازی.

خیلی ها گیر دادن چرا صفحه اولد نیست طبق روال همیشه این شرکت ها اومدن سیبیل یک عده چرب کردن که نه IPS منسوخ هم بد نیست خیلی فرقی نداره
ما که می دونیم نیتندو چرب کرده بعدا مدل اولد با قیمت 500 دلار بده :D

Nintendo Switch 2 Will Officially Get DLSS, Ray Tracing, and VRR​

Technical details remain limited, but previous leaks have pointed to 2,048 CUDA cores and the use of Ampere architecture . The integrated GPU runs at 561 MHz in portable mode , delivering 1.71 TFLOPS , while in the dock the frequency increases to 1,000 MHz , delivering up to 3.1 TFLOPS10 times more than the original Switch. VRR in portable mode is implemented via NVIDIA G-SYNC .

زلداها که خیلی عالی بروز رسانی دریافت کردن...
باز میگیم ماریو پارتی به خاطر اون بعد خانوادگیش ارزش داره

ولی کاش جای kirby میومدن یکی از زنوبلید هارو ارتقا می دادن...خیلی بنظرم خوب می شد...!
خیلی ضد حال بود برای منم . حداقل زنوبلید 3 رو ریمستر میکردن .

هم انجمنی های عزیز لطفا سوییچ 2 رو با این کنسول دستیها مقایسه نکنین.

از طرفی سوییچ 2 رو که برای ثردپارتی ها نمیخرن که تخفیف داشتن اون عناوین روی سوییچ مهم باشه ، پس گرون بودن بازیهای اختصاصی نینتندو و تخفیف نخوردنشون همچنان مورد مهمیه.
در مقابل هم استیم دک و... تو بحث امولیت کردن و شبیه سازی به هیچ وجه جای تجربه بدون درد سر اجرای بازی روی پلتفرم اصلی رو نمیگیرن.
درسته بازیها تو روز انتشار یا زودتر برای امولیت کردن در دسترس هستن ولی گاها تا ماه ها بعد میتونن مشکلات ، باگ و کلی دردسر دیگه داشته باشن.

از طرفی اصلا کو تا امولاتور سوییچ 2؟؟
کمترین مدتی که بخواد بیاد 6 ماه از زمان انتشار سوییچ 2 هست و تازه کلی راه داره که بهینه بشه و مشکلاتش رفع بشه و به شرایط پایدار برسه.
که این زودتر از یک سال شاید اتفاق نیفته.

اگر تازه بتونن قانون رو دور بزنن و نینتندو رو آچمز کنن.

خب مشتری نینتندو نیستید وگرنه از زیر سنگ هم که شده برای تهیه کنسول و بازیهاش جور میکردید.

دقیقا یاد صفحه های اول تاپیک استیم دک (اخبار‌مربوط به HANDHELD PC) افتادم که بحث این بود که سوییچ رو کشتن :D
نمیشه آقا.

سوییچ 2 هر موقع بیاد حتما کلی رکورد رو جا به جا میکنه.
بازیهاش هم رکورد جیب خیلی از پلیرها رو هم حتما میزنه:D
اصلا شک نکنین.
========

در مورد ارتقای بازیها هم خب این تازه نمایشهای روز انتشاره.
قرار نیست که برنامه چند سال آینده رو تو روز اول منتشر کنن.
زنوبلیدها هم حتما آپدیت میگیرن.

یک درصد فکر کنین نینتندو این کار رو نکنه و پول ازش در نیاره.

View attachment 373688View attachment 373689View attachment 373690
این کنسول دستی ماکرو بیاد ببینیم قیمت چجوریاس
اینکه نینتندو بازی های خفنی داره شکی نیست ولی این قیمت برای این مشخصات :-q
کنسول دستی مایکروسافت عملا ROG Ally هست که برند مایکرو قراره بخوره روش، فکر نکنم از سوییچ ۲ ارزون تر در بیاد اصلا :دی

هم انجمنی های عزیز لطفا سوییچ 2 رو با این کنسول دستیها مقایسه نکنین.

از طرفی سوییچ 2 رو که برای ثردپارتی ها نمیخرن که تخفیف داشتن اون عناوین روی سوییچ مهم باشه ، پس گرون بودن بازیهای اختصاصی نینتندو و تخفیف نخوردنشون همچنان مورد مهمیه.
در مقابل هم استیم دک و... تو بحث امولیت کردن و شبیه سازی به هیچ وجه جای تجربه بدون درد سر اجرای بازی روی پلتفرم اصلی رو نمیگیرن.
درسته بازیها تو روز انتشار یا زودتر برای امولیت کردن در دسترس هستن ولی گاها تا ماه ها بعد میتونن مشکلات ، باگ و کلی دردسر دیگه داشته باشن.

از طرفی اصلا کو تا امولاتور سوییچ 2؟؟
کمترین مدتی که بخواد بیاد 6 ماه از زمان انتشار سوییچ 2 هست و تازه کلی راه داره که بهینه بشه و مشکلاتش رفع بشه و به شرایط پایدار برسه.
که این زودتر از یک سال شاید اتفاق نیفته.

اگر تازه بتونن قانون رو دور بزنن و نینتندو رو آچمز کنن.

خب مشتری نینتندو نیستید وگرنه از زیر سنگ هم که شده برای تهیه کنسول و بازیهاش جور میکردید.

دقیقا یاد صفحه های اول تاپیک استیم دک (اخبار‌مربوط به HANDHELD PC) افتادم که بحث این بود که سوییچ رو کشتن :D
نمیشه آقا.

سوییچ 2 هر موقع بیاد حتما کلی رکورد رو جا به جا میکنه.
بازیهاش هم رکورد جیب خیلی از پلیرها رو هم حتما میزنه:D
اصلا شک نکنین.
========

در مورد ارتقای بازیها هم خب این تازه نمایشهای روز انتشاره.
قرار نیست که برنامه چند سال آینده رو تو روز اول منتشر کنن.
زنوبلیدها هم حتما آپدیت میگیرن.

یک درصد فکر کنین نینتندو این کار رو نکنه و پول ازش در نیاره.
ماکان جان جریان مشتری نینتندو چیه؟:دی
من فکر کنم اینطوریه نینتندو هر چی گذاشت باید بخره طرف با هر قیمتی:دی
ببین الان بعد نه نسل، گیمینگ به جایی رسیده که بشه حداقل روی بازیهای قدیمی شرکتها یه تخفیفی بدن. بازیهای قدیم تازه منظورم نسل هفت و شش... انواع ریمستر اینا ازشون هست با قیمت خوب، این حداقلهاست. از بازیهای پرفروش اول نسل و نسل قبلشون باز عناوین با قیمت خیلی خوب هست.
این روند رو به هر حال یه جا باید نینتندو بیخیال شه تغییر رویه بده.
الان همین jrpg ها که دنبالشون هستیم... مثلا فایر امبلم چرا نباید تخفیف بخوره فقطم عناوین قدیمیتر نسل هفت به قبل...
الان که قیمت بازیاشو بالا برده کاش فشار میوردن ملت یه حالی از این بابت بده... تخفیف رو عناوین پرفروش نسل قبل و قدیمی شده...
عرضه عناوین قدیمی با قیمت پایینتر و... (که میدونیم چقدر نینتندو از این عناوین داره یه بازی مثل Wind Waker مثلا هر چقدر ری ریلیز شه کمه)
کلمه مشتری نینتندو جوریه احساس میکنم طرف میخواد یه زلدا یا ماریو بزنه و الفرار:دی دیگه مثلا کار به n تا بازی دیگه و jrpg ها نداشته باشه قشنگ تو دنیای نینتندو غرق شه
من مثلا فن فایرامبلم یکی میشناسم تمام عناوینش رو روی ویی هکی ریخته و میگه واقعا گرونن برای تهیه راستم میگه (البته حتما مشتری نینتندو نیست:دی)
تو خارجشم خیلی از فنها راهی ندارن بخاطر سیستم قیمت گذاری نینتندو که باز مشتری نیستن:دی
حرف من یکی اصلا ترول و انتقاد بیجا از نینتندو سر قیمت نیست... به کائنات دارم حرف منطقی میزنم وضع جوریه فنهای دو آتشه بازیاشم بعضا مجبورن رو به کرکی بیارن... بابا چیزی ازش کم نمیشه بازی حالا نسل قبل نه، دو نسل قبل و قدیمیتر رو یه سرویسی تخفیفی چیزی بذاره... ماشالا خرجشونم که دراوردن.
اومدیم این هک نشد حالا حالاها کسایی که انقدر میگن حرف از قیمت بازیا نزنید ببینیم چند چند میشن با خودشون:دی
پ.ن: بازم دم سونی و مایکرو گرم در کل آدمو حسرت به دل نمیکنن.

Attachments

• IMG_0904.jpeg
    IMG_0904.jpeg
    107 KB · مشاهده: 16
  • IMG_0902.jpeg
    IMG_0902.jpeg
    136.7 KB · مشاهده: 15
آخرین ویرایش:
همونطور که شروع کننده گیم ۷۰ دلاری هم سونی بوده که از همون ثانیه اعلامش ابرفن های سونی در همین فروم چپ و راست ازش حمایت میکردن:دی حالا همین عزیزان شدن شوالیه های حق علیه باطل و در جهت حمایت از حقوق بشر به قیام بر ضد سیستم امپریالیستی نینتندو برخاستن:دی
البته اولین ناشری که شروع کننده ۷۰ دلار بود TakeTwo و بازی NBA2K21 بود. حتی دومین ناشر که قیمت ۷۰ دلار گذاشت، اکتیویژن بلیزارد و با cod cold war بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or