نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
در واقع ماریو کارت مجانیه.

خیلی سادست:

- قیمت واقعی کنسول 500 دلاره
- نینتندو با ضرر داره ورژن معمولی کنسول رو 450 دلار میفروشه
- ولی قیمت باندل کنسول + ماریو کارت همون 500 دلار یعنی قیمت واقعی کنسوله

The more you buy the more you save

™ Powered by Jensen's Jacket
داداش از خودت فکت درست نکن
کل دنیا دارن میگن گرونه
شما توهم صادر میکنی
بیخیال شید تروخدا

من بعد از چند بار دیدن تریلرها نظرم اینه که خفن ترین بازی دایرکت دانکی کانگ بود بعدش ماریو کارت . فقط تنها نکته به شدت ناراحت کننده درباره DK اینه که متاسفانه David Wise افسانه ای آهنگ ساز بازی نیست و ضد حال بدتر از این نمیشد چون کلا یکی از دلایل خاطره انگیز بودن DK ها موزیک محشر David Wise ـه .
پ.ن : این وسط 007 جدید هم رفت تو حاشیه انگار
007 بیاد باید برای همه کنسولا باید بیاد
اخرشم قضیه متروید میشه میره برای نسل ۳ سوییچ

من به شخصه اونقدرا علاقه خاصی به بازیهای نینتندو ندارم جز تک و توک مثل ماریو کارت یا بایونتا مثلا، بیشتر این قابلیت های قابل حمل بودنشو دوست دارم که اونم با توجه به قیمت بازیهاش نمیصرفه. به نظرم بهترین انتخاب برای امثال من کنسول دستی جدید مایکروسافت هست چون اگر گیم پس ظرفیت کامل داشته باشی هم میتونی روی کنسول استفاده کنی هم روی کنسول دستی و از این نظر خیلی به صرفه تره
این دقیقا همون دلیلیه که همیشه به نینتندو فکر کردم و خریدم
کنسول دستی بودن و بیشتر یه دسگاه همراه جدای از موبایل برای بازی های ایندی

اخه غیر قیمت کنسول قیمت بازیهاش هم برام مهمه .من زیاد توی قید و شرط انحصاریها و مخصوصا انحصاریهای نینتندو نیستم یه کنسول هندهل بیشتر میخوام قدرت خوبی داشته باشه بازیهای قانونی‌قانونیش هم زیاد گرون نباشه .حالا ببینم چی میشه گویا ایسوس وظیفه ساخت کنسول هندهل مایکروسافت رو برعهده داره باید ببینیم محصول نهایی چجوری میشه ؟

منم شرايطم مثل شماس.
با اين وضعيت به نظرم حريد استيم دك فعلى
يا صبر كردن براى استيم دك جديد يا هم عرضه كنسول دستى مايكروسافت و سايدم سونى كنطقى تر باشه.

نمیدونم تو این چند صفحه بهش اشاره شد یا نه ولی IGN یه پست گذاشته که طی تست هایی که انجام شده شارژ دهی سویچ دو به نسبت سویچ اورجینال ضعیف تر بوده و فقط 6.5 ساعت دووم آورده
یعنی واقعا خاک برسرشون ها. با این قیمت ها من که وایمیستم سوییچ ۲ پرو بیاد.

• Like
Reactions: Love Console
ماریو‌ کارت ورد توی‌ دموی امروزش ۸۴ کاراکتر، ۲۴ ماشین و ۲۸ تا مپ داشته

اینجا میگن میریم استیم‌ دک ۲ میخریم انگاری کشکه، دوستان شما توی ایران زندگی میکنین و اینجا تمام محصولاتی که پایه پیسی دارن قیمتشون نجومی زیاده همین استیم دک اولد با قیمت ۵۵۰ دلاری رو دارن ۷۶ میلیون تومن میفروشن، گرون تر از پی اس فایو پرو ۷۰۰ دلاری. این سویچ ۲ حداقل از نظر قیمت دستگاه نهایتا بعد شش ماه میاد توی لیگ قیمت فایو دیجیتال.

اینجا میگن میریم استیم‌ دک ۲ میخریم انگاری کشکه، دوستان شما توی ایران زندگی میکنین و اینجا تمام محصولاتی که پایه پیسی دارن قیمتشون نجومی زیاده همین استیم دک اولد با قیمت ۵۵۰ دلاری رو دارن ۷۶ میلیون تومن میفروشن، گرون تر از پی اس فایو پرو ۷۰۰ دلاری. این سویچ ۲ حداقل از نظر قیمت دستگاه نهایتا بعد شش ماه میاد توی لیگ قیمت فایو دیجیتال.
بخاطر قیمت بازیا میگن که خرید استیم دک و امثالهم به صرفه تره حالا بیشترم بدن تو این گرونیا دیگه مهم نیست بماند میشه سراغ مدلهای اپشن پایینتر یا حتی قدیمیترم برن
این الان هک نشه هیچ کس تقریبا نداره بازیاشو بگیره تا جایی که میدونمم هکی و اشتراکی مثل کنسولای دیگه نداره
پ.ن: ولی باز خیلی حرفه گیمی هفتاد هشتاد دلار بدی سال ۲۰۲۵ دستگاه یه اچیومنت نداشته باشه مثلا من اینو هیچ جوره هضم نمیکنم البته امکانات حداقلی هست
سیستم مشابه گیم پس و پلاس بماند یا قابلیت های آنلاین درست و حسابیم یکیش.
با توجه به رشد دیوایزهای مشابه آرزو میکنم نینتندو وادار به تجدیدنظر اساسی تو این سیاستهای ظالمانه ش بشه اصلا معنی نداره والا.
من خودم حاضر بودم بگیرم ولی به شرط اینکه نینتندو این موارد رو به روز کنه، یه جور فحش مشتری و گیمرهای حرفه ایه نبود این موارد.
یه تخفیفی سیستم تجربه ای چیزی اخه باید بذاری رو اون لامصب، چی میشد مردم با قیمت پایینتر مثلا زلدا BotW و یا Fire Emblem Three Houses میزدن

س
بخاطر قیمت بازیا میگن که خرید استیم دک و امثالهم به صرفه تره حالا بیشترم بدن تو این گرونیا دیگه مهم نیست بماند میشه سراغ مدلهای اپشن پایینتر یا حتی قدیمیترم برن
این الان هک نشه هیچ کس تقریبا نداره بازیاشو بگیره تا جایی که میدونمم هکی و اشتراکی مثل کنسولای دیگه نداره
پ.ن: ولی باز خیلی حرفه گیمی هفتاد هشتاد دلار بدی سال ۲۰۲۵ دستگاه یه اچیومنت نداشته باشه مثلا من اینو هیچ جوره هضم نمیکنم البته امکانات حداقلی هست
سیستم مشابه گیم پس و پلاس بماند یا قابلیت های آنلاین درست و حسابیم یکیش.
با توجه به رشد دیوایزهای مشابه آرزو میکنم نینتندو وادار به تجدیدنظر اساسی تو این سیاستهای ظالمانه ش بشه اصلا معنی نداره والا.
من خودم حاضر بودم بگیرم ولی به شرط اینکه نینتندو این موارد رو به روز کنه، یه جور فحش مشتری و گیمرهای حرفه ایه نبود این موارد.
یه تخفیفی سیستم تجربه ای چیزی اخه باید بذاری رو اون لامصب، چی میشد مردم با قیمت پایینتر مثلا زلدا BotW و یا Fire Emblem Three Houses میزدن
سویچ ۲ بیاد توی بازار ماکسیمم هم قیمت فایو دیجیتال میشه مثلا ۵۰-۵۱ اینا
استیم دک اولد ۷۲ تومنه

۲۰ تومن پول بازی کرکی دادن خودش حرفیه :) با پول استیم دک میشه یه اکس باکس خرید و احتمالا تا اخر نسل هم گیم پس گرفت یا اینکه یه لپ تاپ اوکی خرید

آقا من سه مورد برای اونایی بگم که چشم شون گرفته برن استیم دک بخرن و نینتندو رو ضایع عالم و آدم کنن :دی

مورد یک این که واقعا سخت پیدا میشه. کل اینترنت دوست داره استیم دک داشته باشه ولی سر جمع می بینید کنسول سه چهار میلیون دستگاه فروخته تو چهار سال.
این به خاطر تقاضای محدود نیست (البته تقاضا در کل خیلی هم اون جور که تو حباب اینترنت به نظر میاد گسترده هم نیست) بیشتر مسئله عرضه خیلی محدود دستگاهه

مورد دوم این که طبیعتا حالا کاری نداریم با استیم دک شما نمی تونید انحصاری های سوییچ رو بازی کنید... مسئله اینه که بازی های تردپارتی هم فقط در صورتی دست شما رو میگیره که واقعا از قبل یه لایبرری بزرگ رو استیم داشته باشید.
نمیدونم شما رو جفت پلتفرم ها هستید یا نه. ولی از وقتی بساط ریجن های ارزون تر تو استیم تقریبا برچیده شد و قیمت ها به هم نزدیک تر شدند، منی که الان رو جفت پلتفرم قیمت ها رو دارم، اون قدره تفاوت قیمتی نمی بینم. نگاه نکنید بازی های نینتندو سالی یه بار تخفیف میخورن. بازی های تردپارتی به صورت فله ای و همیشگی تو حالت تخفیف اند رو نینتندو. یه موقع ها تخفیف ها ضعیف تر از استیمه، یه موقع ها هم واقعا قوی تر.

آه! و این که به وضوح سوییچ 2 قویتر از استیم دک ـه طبق نظر کسایی که تو ایونت پیش نمایش بودن و بازی های تردپارتی رو بازی کردن. اینم مد نظر بگیرید. اگه میخواید برای استیم دک 2 صبر کنید هم حواس تون باشه تصاعد قیمتی مسلما در ترکیب با عرضه محدود حسابی قیمت اون کنسول رو هم میبره بالا

خوبی استیم دک ولی اینه که از لحاظ ارائه سرویس آنلاین و موارد دیگه نه از نینتندو، بلکه از کل صنعت 3-0 جلوئه. به غیر از اون ایده داشتن یه لایبرری استیم به صورت پرتابل برای مشتری های قدیمی استیم جذاب تر از هر گزینه دیگه است. ولی با اوصافی که گفتم به شدت بعیده یهو مثلا استیم دک بیاد بزنه رو دست سوییچ 2.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or