Saint475
کاربر سایت
خوب بچه ها میخوام در مورد خرید دستگاه و احساسم بگم
قبل از هر چیز از *همه دوستان تشکر میکنم که برای خرید و جک کردن دستگاه منو راهنمایی کردن
دستگاهو از یه مزایده تو prsiantools از دوستم محمد زرین خریدم.پسر خیلی گل و آقایی هستش و ساکن کرج
دستگاه 3ds xl هست و رنگشم آبی و مشکییه.ورژنش 4.3.0.8 pal هست و دوتا بازی need for speed run و lego star wars 3 رو داره
دستگاه جعبه و شارژر نداره و یخورده هم خط و خش ریز داره ولی در کل تمیزه.دستگاهو با بازیهاش 450 خریدم که فکر کنم مناسبه(دستگاه پال و بدون جعبه و شارژر)
همون موقع که دستگاهو برای تست دستم گرفتم از کیفیت ساخت و کیفیت صفحه نمایش بالا و پایین 3ds خوشم اومد(من تاحالا هیچ کنسول دستی نینتندو رو دستم نگرفته بودم).
ترکییب کار با دو صفحه نمایش واقعا عالیه.لذتی که حتی ps vita هم نمیتونه به آدم بده.تازه بماند که این سه بعدی هم دارهo:-)o:-)o:-)
انداره دستگاه کاملا مناسبه و بخوبی توی دست میشینه(تو بعضی تاپیک ها گفته بودن اندازش بده)
فقط ایکاش یه مقدار 3d توی بازیها عمیقتر بود
سوار مترو که شدم تا بیام خونه تقریبا کسی نبود که اینطوری نشه
تو خونمون مادر و خواهرهام با بازیهای کامپیوتری موافق نیستن.به خصوص پلی استیشن و ایکسباکس.از wii بدشون نمیاد
ولی اینو که دیدن خیلی خوششون اومد و یه عکس سه بعدی ازشون گرفتم خیلی لذت بردن*
بازی face raider رو که بازی کردن دیگه سر دستگاه دعوا بود و به خودم نمیرسید
اینجا بود که فهمیدم چرا 3ds اینقدر فروش داره
الان فقط مشکلم شارژرشه که نمیدونم چنده و از کجا بگیرم.راستی میشه یه تبدیل گرفت وبا usb شارژش کرد؟
این دو کنسول از هر نظر با هم فرق دارند و از نظر شخصی فردی که جفت این کنسول ها رو داره و برای مدت طولانی ازشون استفاده کرده میگم
امکاناتی که هر دو ارائه دادند از یک سری لحاظ یکسان هست ولی از جهات دیگه فرق داره
روی 3ds صفحه نمایش سه بعدی و دو نمایشگر بودن لذت خواص خودش رو داره مخصوصا برای بازیایی که نقشه و اسلحه (و مهمات) باید سریع عوض بشه
روی ویتا تاچ جلو و پشتش ، سنسور های حرکتیش ، دو آنالوگه بودنش و گرافیک بالاش جذابیتش رو بالابرده
هرکدوم نقاط ضعف و قوت خودشون دارند.
---ویرایش---
برای اونجوری شدن ملت هم
آخرین ویرایش: