Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
از خارج نمیتونن با جعبه بیارن؟
با جعبه که بخوای بیاری ، باید هزینه مالیات و گمرکی بدی
وقتی می خوای خودت استفاده کنی دیگه چرا هزینه اضافی بدی؟

یه ترفندی هم هست که جعبه رو تا میکنی عین کاغذ که شد میذاریش لای لباسات ولی خب چه کاریه شاید گیر بیوفتی
توی مرز های زمینی هم وقتی زن پشت گیت بود یه پلاستیک گنده بر میداری وسیله رو میندازی توش ، یکم میوه هم میریزی روش میدیش دست یه خانم میگی پرسید بگو میوه است بعدشم دعا میکنی که کارت گیر نکنه و نگه بذارش روی اونجا مانیتوریش کنه ، من خودم جعبه لپ تاپ به اون گندگی رو با همین روش رد کردم اوردم.

دوستان چون دستگاهم شارژر نداشت رفتم توپخونه شارژر خریدم.
وقتی دستگاه شارژش تموم و خاموش شد. در همون حالت خاموش زدمش تو شارژ.یه جراغ نارنجی سمت راست روشن شد
سه ساعت و نیم گذشت ولی چراغه هیچ تغییری نکرد و شارژر همچنان در حالت گرم بود.
دستگاهو روشن کردم.بالا سمت راست اونجایی که مقدار باطری رو نشون میده کاملا(به صورت پر)نارنجی بود و عکس یک پریز داخلش چشمک میزد
شارژرو از برق خارج کردم(بعد از سه ساعت ونیم که گذشته بود) و دیدم کاملا شارژ شده
وقتی شارژ کامل میشه اون چراغ نارنجی (در حالتی که دستگاه خاموشه و شارژ میشه) مگه نباید رنگش یا حالتش عوض شه؟
شارژری که خریدم عکسش اینه.آیا سالمه؟یا اصلا برای 3ds هستش؟
http://upload7.ir/images/57260876982676217912.jpg
اینم شارژر اصلی دستگاه بوده:
http://upload7.ir/images/16822067087147844510.jpg

دوستان چون دستگاهم شارژر نداشت رفتم توپخونه شارژر خریدم.
وقتی دستگاه شارژش تموم و خاموش شد. در همون حالت خاموش زدمش تو شارژ.یه جراغ نارنجی سمت راست روشن شد
سه ساعت و نیم گذشت ولی چراغه هیچ تغییری نکرد و شارژر همچنان در حالت گرم بود.
دستگاهو روشن کردم.بالا سمت راست اونجایی که مقدار باطری رو نشون میده کاملا(به صورت پر)نارنجی بود و عکس یک پریز داخلش چشمک میزد
شارژرو از برق خارج کردم(بعد از سه ساعت ونیم که گذشته بود) و دیدم کاملا شارژ شده
وقتی شارژ کامل میشه اون چراغ نارنجی (در حالتی که دستگاه خاموشه و شارژ میشه) مگه نباید رنگش یا حالتش عوض شه؟
شارژری که خریدم عکسش اینه.آیا سالمه؟یا اصلا برای 3ds هستش؟
http://upload7.ir/images/57260876982676217912.jpg
اینم شارژر اصلی دستگاه بوده:
http://upload7.ir/images/16822067087147844510.jpg

شارژر که خریدی برای ds ه نه 3ds

آقا لازم به تعویض نیست...باتریش آمپرش بالاست ... کم کم 5 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه..!!
اگه پورت شارژر به دستگاهت میخوره مشکلی نداره...!!
دستگاه من که معمولیه تقریبا ً 4:30 میزارمش تو شارژ تا شارژش پر میشه...وقتی شارژش پر بشه چراغش خاموش میشه.
شما هم بزار قشنگ 5،6 ساعت دستگاهت تو شارژ باشه...
وقتی هم که تو شارژه ازش استفاده نکن چون باتریت ضعیف میشه

دوستانی که میگین دستگاهتون تو 3 ساعت شارژ میشه...لطفا ً به آمپر خروجی شارژرتون یه نگاهی بندازین
هر چی آمپر خروجی بیشتر باشه ، باتری سریع تر شارژ میشه!!
آقای delta21 ... شما یه بار امتحان کن... دستگاهتو خاموش به شارژر وصل کن و روشنش نکن تا چراغ شارژش خاموش بشه ... حالا هر چند ساعت که طول بکشه!! ... چون آمپر خروجی شارژر شما پایین تره ... دلیلش هم اینه که توان باتری DSi پایین تر از 3DS هستش ... !!
ضمنا ً ... هرچی آمپر شارژر پایین تر باشه عمر باتری بیشتره

دوستانی که میگین دستگاهتون تو 3 ساعت شارژ میشه...لطفا ً به آمپر خروجی شارژرتون یه نگاهی بندازین
آقای delta21 ... شما یه بار امتحان کن... دستگاهتو خاموش به شارژر وصل کن و روشنش نکن تا چراغ شارژش خاموش بشه ... حالا هر چند ساعت که طول بکشه!! ... چون آمپر خروجی شارژر شما پایین تره ... دلیلش هم اینه که توان باتری DSi پایین تر از 3DS هستش ... !!
ممنون از شما.حرفتون کاملا درست و علمیه.فقط مثلا 5 ساعت بازی میکنی اونوقت باید 5 ساعت شارژ کنی

شارژر 3DS من ۹۰۰mA هست. اگه شارژر استاندارد باشه ۳ ساعت زمان میبره.
همه دستگاههای DSi/DSI XL/3DS/3DS XL از شارژر مدل WAP-002 استفاده می کنن. ولی چون اونی که تو بازار ایران پیدا میشه اوریجینال نیست باید آمپر پایینتری داشته باشه.

اقا اسی این طرز نوشتارتون رو عوض کنید خیلی بهتر هست ، دعوا که نداریم 200 تا ! و ... بذاریم که ؛ حرفت درست و علمیه میپذریم ، خیلی هم از این که جواب درست و کار آمد میدید سپاسگزاریم.

ممنون از شما.حرفتون کاملا درست و علمیه.فقط مثلا 5 ساعت بازی میکنی اونوقت باید 5 ساعت شارژ کنی

تنها کاری که میتونم واسه حل کردن این مورد پیشنهاد بدم اینه :

شما الان سوکتش رو داری ، بپر برو یه مغازه ای که به صورت حرفه ای تو کار فروش قطعات الکترونیکی هست ، مثل یاسایی توی خیابون جانبازان شرقی ؛ یا یه موبایل فروشی اشنا
یه آداپتور 4.6 ولت 900 میلی آمپر یا 4.6 ولت 1000 میلی آمپر بخر (البته میتونم پیشنهاد بدم 1200 یا 1500 میلی آمپر بخری ولی ترکیدن دستگاهت با خودته) بیارش خونه ، سر دو سیم شارژر خودتو و اینی که خریدی رو از 10 یا 15 سانتی سیم ببر ؛ سیم هاش رو لخت کن با در نظر گرفتن قطب + و - ببند به هم و بدون مشکل استفاده کن که اینجوری مشکل زمان شارژت هم حل بشه

وارد نیستی به این کارا ، بپر اداپتور رو بخیر با شارژر خودت بیار مجیدیه خودم ردیف کنم برات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or