با جعبه که بخوای بیاری ، باید هزینه مالیات و گمرکی بدیاز خارج نمیتونن با جعبه بیارن؟
دوستان چون دستگاهم شارژر نداشت رفتم توپخونه شارژر خریدم.
وقتی دستگاه شارژش تموم و خاموش شد. در همون حالت خاموش زدمش تو شارژ.یه جراغ نارنجی سمت راست روشن شد
سه ساعت و نیم گذشت ولی چراغه هیچ تغییری نکرد و شارژر همچنان در حالت گرم بود.
دستگاهو روشن کردم.بالا سمت راست اونجایی که مقدار باطری رو نشون میده کاملا(به صورت پر)نارنجی بود و عکس یک پریز داخلش چشمک میزد
شارژرو از برق خارج کردم(بعد از سه ساعت ونیم که گذشته بود) و دیدم کاملا شارژ شده
وقتی شارژ کامل میشه اون چراغ نارنجی (در حالتی که دستگاه خاموشه و شارژ میشه) مگه نباید رنگش یا حالتش عوض شه؟
شارژری که خریدم عکسش اینه.آیا سالمه؟یا اصلا برای 3ds هستش؟
http://upload7.ir/images/57260876982676217912.jpg
اینم شارژر اصلی دستگاه بوده:
http://upload7.ir/images/16822067087147844510.jpg
دوستانی که 3ds xl با آداپتور *خودشو دارید.چقدر طول میکشه تا دستگاهتون کاملا شارژ بشه؟
ممنون از شما.حرفتون کاملا درست و علمیه.فقط مثلا 5 ساعت بازی میکنی اونوقت باید 5 ساعت شارژ کنیدوستانی که میگین دستگاهتون تو 3 ساعت شارژ میشه...لطفا ً به آمپر خروجی شارژرتون یه نگاهی بندازین
هر چی آمپر خروجی بیشتر باشه ، باتری سریع تر شارژ میشه!!
آقای delta21 ... شما یه بار امتحان کن... دستگاهتو خاموش به شارژر وصل کن و روشنش نکن تا چراغ شارژش خاموش بشه ... حالا هر چند ساعت که طول بکشه!! ... چون آمپر خروجی شارژر شما پایین تره ... دلیلش هم اینه که توان باتری DSi پایین تر از 3DS هستش ... !!
ضمنا ً ... هرچی آمپر شارژر پایین تر باشه عمر باتری بیشتره
دوستانی که میگین دستگاهتون تو 3 ساعت شارژ میشه...لطفا ً به آمپر خروجی شارژرتون یه نگاهی بندازین
هر چی آمپر خروجی بیشتر باشه ، باتری سریع تر شارژ میشه!!
آقای delta21 ... شما یه بار امتحان کن... دستگاهتو خاموش به شارژر وصل کن و روشنش نکن تا چراغ شارژش خاموش بشه ... حالا هر چند ساعت که طول بکشه!! ... چون آمپر خروجی شارژر شما پایین تره ... دلیلش هم اینه که توان باتری DSi پایین تر از 3DS هستش ... !!
ضمنا ً ... هرچی آمپر شارژر پایین تر باشه عمر باتری بیشتره
ممنون از شما.حرفتون کاملا درست و علمیه.فقط مثلا 5 ساعت بازی میکنی اونوقت باید 5 ساعت شارژ کنی