Ninja Gaiden III | X360

اتفاقا بزرگترین نکته منفی ـش همین بود :دی کل بازی شده QTE، یه لحظه فکر کردم دارم گیم پلی Ninja Blade 2 را می بینم :دی به نظر من به عنوان یه بازی از سری Ninja Gaiden نمایش های بازی فوق العاده ضعیف بود.
به قول شما هيچ گونه انيميشنی جز خون تو بازی وجود نداره

احمق نکرده به خودش زحمت بده اون وسط يه دستو پايی قطع شه بيوفته زمين.
هرچند لحظه يک بار فقط اون دشمنايی که افتادن زمين دارن زجه می زنن
بازی بدون قطع شدن اعضای بدن خيلی ناراحت کنندست

اتفاقا بزرگترین نکته منفی ـش همین بود :دی کل بازی شده QTE، یه لحظه فکر کردم دارم گیم پلی Ninja Blade 2 را می بینم :دی به نظر من به عنوان یه بازی از سری Ninja Gaiden نمایش های بازی فوق العاده ضعیف بود.
اون ویدئویی که من دیده بودم فقط اون اولش که از بالای ساختمون خودشو پرت میکرد پایین سمت اون مرده QTE داشت که من خوشم اومد.ولی بقیش رو که دانلود کردم دیدم آره.همش شده QTE!!
ما نیز این حجم زیاد QTE رو محکوم میکنیم:دی

اون از Devil May Cry....اینم از Ninja Gaiden....:(

فعلاً فقط دلم به Dark Siders II خوشه...

QTE خوبه...ولی نه خیلی زیاد... حوصله آدم سر میره...

کجائی Itagaki.....

آسون شدن بازی هم که امیدوارم توهمی بیش نباشه...:d

اون از Devil May Cry....اینم از Ninja Gaiden....:(

فعلاً فقط دلم به Dark Siders II خوشه...

QTE خوبه...ولی نه خیلی زیاد... حوصله آدم سر میره...

کجائی Itagaki.....

آسون شدن بازی هم که امیدوارم توهمی بیش نباشه...:d

پاک یه دستی گرفتی نینجا گایدنو
چند دور زدی که میگی اسونه

یعنی یکی از بدترین نمایش های تاریخ NG همین نمایش گیم پلی NGIII تو E3 بود ! واقعا اینقدر کسل کننده بود من وسطش داشت خوابم میبرد ! فوق العاده تکراری و مسخره ! یعنی تو گرافیک که واقعا این ژاپنی ها هیچ وقت فکر نکنم بتونن پیشرفت کنن ! دریغ از از 4 تا انیمیشن درست حسابی ، حداقل 4 تا فینیشر درست حسابی هم نداشت ! طراحی دشمنا هم که کلا تعطیل بود ! تنها چیز قابل قبول گرافیکی اونم تا حدی ، طراحی ریو بود که قابل قبول بود ! نور پردازی که واقعا افتضاح ! گیم پلی که بسیار ساده و چیپ ! ماشالا فک کنم سازنده ها بازی رو با GOW اشتباه گرفتن ، یعنی اینقدر افراط تو QTE ! کلا من که شدیدا نا امید شدم !

یعنی یکی از بدترین نمایش های تاریخ NG همین نمایش گیم پلی NGIII تو E3 بود ! واقعا اینقدر کسل کننده بود من وسطش داشت خوابم میبرد ! فوق العاده تکراری و مسخره ! یعنی تو گرافیک که واقعا این ژاپنی ها هیچ وقت فکر نکنم بتونن پیشرفت کنن ! دریغ از از 4 تا انیمیشن درست حسابی ، حداقل 4 تا فینیشر درست حسابی هم نداشت ! طراحی دشمنا هم که کلا تعطیل بود ! تنها چیز قابل قبول گرافیکی اونم تا حدی ، طراحی ریو بود که قابل قبول بود ! نور پردازی که واقعا افتضاح ! گیم پلی که بسیار ساده و چیپ ! ماشالا فک کنم سازنده ها بازی رو با GOW اشتباه گرفتن ، یعنی اینقدر افراط تو QTE ! کلا من که شدیدا نا امید شدم !

اوج اوجش كه نشون دادن حمله ي همزمان 4 تا دشمن بود !!!!
بعد فقط نگاه ميكردن ...
منتظر بودن بري بكشيشون !
قطعي عضو نداشت !!
خداكنه درست بشه :(

اوج اوجش كه نشون دادن حمله ي همزمان 4 تا دشمن بود !!!!
بعد فقط نگاه ميكردن ...
منتظر بودن بري بكشيشون !
قطعي عضو نداشت !!
خداكنه درست بشه :(
حاجي يه كم تايم بده بدبخت از راه برسه يه نفسي بكشه بعد بكوبيدش
اين دمو فقط براي نشون دادن بازي بود كه ملت تو كف بمونن مطمئنا گند نمي زنن ;)
خدا كنه !!!!!!1

حاجي يه كم تايم بده بدبخت از راه برسه يه نفسي بكشه بعد بكوبيدش
اين دمو فقط براي نشون دادن بازي بود كه ملت تو كف بمونن مطمئنا گند نمي زنن ;)
خدا كنه !!!!!!1
عزیز دلم ، هیچ ادم عاقل و بالغی با این دموی مزخرف تو کف نمیمونه ، اون دمو هایی که ادم رو تو کف میزارن عبارتند از :

Uncharted 3 - Bioshock Infinite - AC : R - Tomb Raider - Rayman Origins - Saints Row 3 - Batman : Arkham City - Forza 4 - Hitman Absolution و ...

مراجعه شود به تاپیک تریلر های E3 2011

• Like
Reactions: Amir09
دقيقا تاييد ميشه
معمولا توي تريلر هاي معرفي يك گيم از بخش هاي تاثير گذار جدا ميكنن كه نظرات ر و جلب كنن و همه رو تو كف بذارن !!
اگر قرار باشه همچين نمايش ضعيفي باشه، همون بهتر بگن فقط داريم ميسازيم ..
دوست عزيز زياد اميدوار نباش .. هموني رو كه ديدي ميذارن جلوت، چه بسا اون اوج بازي بوده باشه براي نمايششون ;)

باو حالا بزارین یسری نمایش دیگه از بازی بیرون بیاد ... هر چند بدون ایتا خب تصورِ NG اونم در حد غول های 1 و 2 خیلی سخته !

امیدوار نباش با چندتا نمایش دیگه کویک تایم اونت ها حذف بشه یا قطع عضو اضافه بشه ! از اوناش نیستن که به فن جماعت احترام بذارن !(NG Sigma2)
فقط میشه کور سوی امیدی به ارتقای ضریب هوشی دشمنان از جلبک به مرغ داشت!:d
امروز جلوی خودمو نتونستم بگیرم و همه ی گیم پلی هاش رو دیدم چیزی که امیدوارم کنه ...نه!فقط متاسفم برای NG!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or