MEHDIMDI
کاربر سایت
البته این مشکل شما مربوط به کنسول خودتونه وگرنه من همچین مشکلی ندارم و نمیتونه مشکل از آپدیت باشه .از لحاظ سخت افزاری کم می یاره اگه تو همین وضعیت با دیسک اجرا می کردی این اتفاق می یوفتاد! ممکنه حجم ترافیک تو خیابون تعداد ماشین ها سرعت زیاد و خیلی عوامل دیگه ....که باعث شده یکم محیط دیر رندر بشه .این بازی تو پلی3 هم که بازیهاش رو هارد نصب می شه اتفاق می یوفته تو تاپیک پلی 3 خوندم/البته من gtaiv تست نکردم چون دیگه کلا از همه لحاظ بازیو تموم کردم ولی تو بازی gow2 با نصب روی هارد ماشین ها و jack دیر رندر می شه .به این صورت مثلا بدنه ماشینو در نظر بگیر که ماته و بعد 5 ثانیه جزئیات ماشین متریال و ... روش لود می شه.منظورم از jack برای کسایی که نمی دونن همون رباطه داخل بازی هست .
یه موری هم در مورد داشبور می خواستم بگم از لحاط کم شدن صدا و ... که همه می دونن در مورد گرمای کنسول خیلی خیلی ماثره من gow2 الان 3 ساعت بازی کردم کنسول کمتر زمانی که boishock بازی می کردم گرم شده .موفق باشین
دقیقا اینستال بازی در هارد ps3 با 360 فرق داره و در 360 کل بازی اینستال میشه در حالی که در ps3 مقداری از فایلها .سلام
اقا سياوش با تمام حرفاتون موافقم اما خواستم يه نکته بگم اينيستال شدن بازي توي ps3 با 360 خيلي فرق داره توي ps3 همه بازيها اينيستال نميشن بعضي از بازيها اين امکان دارند اونم نه به طور کامل قسمتی از بازی اما داخل 360 بازي کاملا کپي ميشه روي هارد و ديگه لنز دستگاه کار نميکنه و بازي از روي هارد اجرا ميشه که بسيار کار خوب هوشمندانه اي بود از طرف مايکروسافت
کل بازی نصب میشه و دیسک هم فقط بخاطر چک شدن وجود داشتنش در درایو باید در داخل درایو باشه . من فکر میکنم هکر ها بزودی کاری کنن که دیگه نیاز به دیسک هم نباشه و با فلش بازیا بریزی روی هارد و بازی کنی .ببخشید یک سوال داشتم...
کسایی که آپدیت کردن و بازی رو نصب کردن اگه میشه بگن چقدر بازی نصب شده.همه ی بازی یا قسمتیش...
آخه من هاردم 20 هست...
ممنون.