New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

Hello Mahdi,

Thank you for contacting Microsoft online support for XBOX. I am Shawn and I will be helping you today with this issue.

As I understand, you downloaded and install the New Xbox Experience and now you are unable to connect to Xbox Live. I apologize for the inconvenience. Please be advised that you will not be able to connect to Xbox LIVE until the New Xbox Experience Launches on November 19, 2008.
بچه ها من یه ایمیل برای این اپدیت زدم در مورد بن شدن اینا .....
این جوابشه یکی بگه چی نوشته :biggrin1: :-"

چیزی درباره بن شدن نگفته.فقط گفته شما تا همون 19 نوامبر نمی تونید آنلاین بشید.
تازه ازت عذرخواهی هم کردن :دی

Hello Mahdi,

Thank you for contacting Microsoft online support for XBOX. I am Shawn and I will be helping you today with this issue.

As I understand, you downloaded and install the New Xbox Experience and now you are unable to connect to Xbox Live. I apologize for the inconvenience. Please be advised that you will not be able to connect to Xbox LIVE until the New Xbox Experience Launches on November 19, 2008.
من یه ترجمه ی دست و پا شکسته کردم.
سلام مهدی،
از اینکه با پشتیباتی آنلاین مایکروسافت برای XBOX تماس گرفتید ممنونم. فکر کنم بهتونم به این موضوع کمکتون کنم.
اونطوری که من متوجه شدم شما داشبود جدید را دانلود کرده و نصب کرده اید و الان نمی توانید به لایو وصل شوید. از بابت این ناراحتی پوزش می خواهم. بهتر است تا قبل از عرضه ی داشبود اصلی به لایو وصل نشوید.
---------------
با اینکه طرف اصلا منظورتو متوجه نشده ولی فکر کنم خبری از بن شدن نباشه.
همین الان خودمم یه ایمیل میزنم و کامل خر فهمش میکنم تا ببینم واقعا بن میشیم یا نه؟!!:confused:

این ایملشونو به منم بدید. من وقتی اکانت گلد کردم بهم یک ماه مجانیمو ندادن هر کاری کردم گیرشون نیوردن تا ***************** (به دلیل خشونت بالا سانسور شد)

در ضمن این یعنی اینکه بن بی بن ! :D
تازه دستمونم بوسیدن!

این ایملشونو به منم بدید. من وقتی اکانت گلد کردم بهم یک ماه مجانیمو ندادن هر کاری کردم گیرشون نیوردن تا ***************** (به دلیل خشونت بالا سانسور شد)

در ضمن این یعنی اینکه بن بی بن ! :D
تازه دستمونم بوسیدن!

ایمیل خاصی نیست.از طریق بخش Support سایت XBox.Com می تونی بهشون میل بزنی...

Hello Mahdi,

گفته که مشترگ گرامی :laughing: شوخی کردم گفته تشکر می کنیم از شما برای تماس و ....ما توجه شدیم که شما دانلود و نصب کردین داشبورد جدید و الان شما قادر نیستین که وصل بشین به قسمت ایکسباکس لایو.ما عضر خواهی می کنیم به خاطر این نارسایی و ناراحتی که باری شما پیش اومده و شما قادر نخواهید بود به به ایکسباکس لایو متصل بشی تا وقتی که داشبورد جدید در 19 ماه نوامبر عرضه بشه.موفق باشی.این موفق باشیدشو من گفتم:cheesygri

راستی بچه ها یکی جوابمو نداد...

یعنی یکدومتون نمی تونین یه بازی xbox1 بذارین ببینید که میشه رو هارد کپی کرد یا نه ؟

اگه این بار جوابمو نگیرم دیگه مجبورم که خودم سرچ کنم...

یعنی یکدومتون نمی تونین یه بازی xbox1 بذارین ببینید که میشه رو هارد کپی کرد یا نه ؟

خوب یک نفر بازی XBox 1 که داشته باشه امتحان می کنه.
شما یکی رو پیدا کن که بازی XBox 1 داشته باشه.

اين برنامرو از كجا ميتونم دانلود كنم لطفا ادرس دقيقشو بديد؟

توی صفحات قبل لینک دانلودش هم هست. ;)

دوستان من اصلا امکان اتصال به لایو رو ندارم به نظر شما این دشبورد رو بریزم یا صبر کنم کاملش بیاد؟
یعنی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من همین الان یه ایمیل زدم ببینم بن میشیم یا نه. اگه خبری از بن نبود شما هم آپ کن.;)

دارم یه 200 تائی ولی ریجن میشخص نیست. الان براتون تست میکنم.

پ.ن. دعا کنید شینمو 2 رو اجرا کنه :).
پ.ن.2. پرسش فوق العاده ی بود.

ویرایش:
اجرا کرد مثل کره، بعد از اینکه لوگوی XBOX اومد نوشت که به علت اورجینال نبودن شرمنده اخلاق Pirate ـیت شدیم :دی. بازی رو نصب نمیکنه!. شاید در نسخه کامل Update بشه. خوب یکی زحمت بکشه یه امیل بزنه به MGS :دی.

آخرین ویرایش:

اقا به خدا گزینه ای برای ریختن بازی های 1 نداره
یعنی وقتی بازی را میزارم مثل بازی های 360 گزینه ی y را نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or