Lich King
Administrator
البته اون کسانی که اینجا این آپدیت رو نصب کردن از خود گذشتگی نکردن بلکه بیشتر می شه گفت طمع کردن برای دو هفته زودتر ریختن. چون قرار نبوده کسی این آپدیت رو نصب کنه وگرنه خود مایکروسافت می اومد اعلام می کرد و لینکشو به همه می داد.شما چرا ترش كردي ؟
مگه چيز ناخوش ايندي گفتم
بله ميدونم خون من از بقيه رنگينتر نيست
و اونهايي كه به قول شما اين ريسك رو انجام دادند خيلي از خود گذشتگي كردن
ولي خوب مطمنا اونها اين رو نصب كردن و اين كار و كردن كه ديگران مشكلات رو بفهمن و با چشم باز انتخاب كنن
در هر صورت ممنون
اون کسایی که هم که واقعاً داوطلب شدن برای تست (که تو ایران وجود ندارن) که مشکل خاصی ندارن چون می تونن به لایو وصل بشن در حال حاضر برعکس بقیه، و البته مسئله ای هم باشه گزارش می دن به مایکروسافت نه به دیگران تو فروم.
و در آخر این آپدیت، یک آپدیت اجباری هست یعنی در روز 19 نوامبر شما چه بخوای چه نخوای، چه این داشبورد ایراد داشته باشه چه نداشته باشه مجبوری اونو نصب کنی وگرنه به سیستم لایو وصل نمی شه کنسول.
در بازی هایی هم که بعد از 19 نوامبر میان احتمالاً این آپدیت قرار داده می شه تا کسانی که دسترسی به اینترنت ندارن اونو نصب کنن.
این آپدیت که اومده مربوط به داشبورد هست ولی تغییری ایجاد نمی کنه و مربوط به رفع یسری مشکلات هست.در ضمن دوستان من الان كه وصل ميشم LIVE ميخوام بازي كنم پيغام ميده كه يك اپديت جديد اومده و تا UPDATE نكنم نميزاره بازي كنم :confused:
اين همون UPDATE مربوطه به DASHBOARD هست ؟