New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

شما چرا ترش كردي ؟
مگه چيز ناخوش ايندي گفتم
بله ميدونم خون من از بقيه رنگينتر نيست
و اونهايي كه به قول شما اين ريسك رو انجام دادند خيلي از خود گذشتگي كردن
ولي خوب مطمنا اونها اين رو نصب كردن و اين كار و كردن كه ديگران مشكلات رو بفهمن و با چشم باز انتخاب كنن

در هر صورت ممنون :love:
البته اون کسانی که اینجا این آپدیت رو نصب کردن از خود گذشتگی نکردن بلکه بیشتر می شه گفت طمع کردن برای دو هفته زودتر ریختن. چون قرار نبوده کسی این آپدیت رو نصب کنه وگرنه خود مایکروسافت می اومد اعلام می کرد و لینکشو به همه می داد.
اون کسایی که هم که واقعاً داوطلب شدن برای تست (که تو ایران وجود ندارن) که مشکل خاصی ندارن چون می تونن به لایو وصل بشن در حال حاضر برعکس بقیه، و البته مسئله ای هم باشه گزارش می دن به مایکروسافت نه به دیگران تو فروم.
و در آخر این آپدیت، یک آپدیت اجباری هست یعنی در روز 19 نوامبر شما چه بخوای چه نخوای، چه این داشبورد ایراد داشته باشه چه نداشته باشه مجبوری اونو نصب کنی وگرنه به سیستم لایو وصل نمی شه کنسول.

در بازی هایی هم که بعد از 19 نوامبر میان احتمالاً این آپدیت قرار داده می شه تا کسانی که دسترسی به اینترنت ندارن اونو نصب کنن.
در ضمن دوستان من الان كه وصل ميشم LIVE ميخوام بازي كنم پيغام ميده كه يك اپديت جديد اومده و تا UPDATE نكنم نميزاره بازي كنم :confused:

اين همون UPDATE مربوطه به DASHBOARD هست ؟
این آپدیت که اومده مربوط به داشبورد هست ولی تغییری ایجاد نمی کنه و مربوط به رفع یسری مشکلات هست.

اين اپديت رو كه نميشه از رو سي دي انجام داد و حتما بايد از LIVE بگيري
اين UPDATE الان تو خود هارد هست
يعني با انجام UPDATE اين dASHBOARD اون پاك ميشه ؟

در ضمن دوستان من الان كه وصل ميشم LIVE ميخوام بازي كنم پيغام ميده كه يك اپديت جديد اومده و تا UPDATE نكنم نميزاره بازي كنم :confused:

اين همون UPDATE مربوطه به DASHBOARD هست ؟

این آپدیت قراره از نظر رسمی 19 نوامبر ریلیز بشه . یه نفر از دوستان میتونه اینو چک کنه ببینه آپدیت چی هست؟

شما چرا ترش كردي ؟
مگه چيز ناخوش ايندي گفتم
بله ميدونم خون من از بقيه رنگينتر نيست
و اونهايي كه به قول شما اين ريسك رو انجام دادند خيلي از خود گذشتگي كردن
ولي خوب مطمنا اونها اين رو نصب كردن و اين كار و كردن كه ديگران مشكلات رو بفهمن و با چشم باز انتخاب كنن

در هر صورت ممنون :love:

پدرام جان آقا اشکان زحمت کشید و جواب داد
شما چرا احساس کردی من ترش کردم؟؟؟؟؟
من فقط دیدم خیلی سوال و ... تو ذهنت هست
گفتم با اینکه نکنی بهتره ولی خودت میتونی این
کار رو بکنی;)

این آپدیت قراره از نظر رسمی 19 نوامبر ریلیز بشه . یه نفر از دوستان میتونه اینو چک کنه ببینه آپدیت چی هست؟

من ساعت 15:30 آنلاین بودم آپدیتی ندیدم:confused:

پدرام جان آقا اشکان زحمت کشید و جواب داد
شما چرا احساس کردی من ترش کردم؟؟؟؟؟
من فقط دیدم خیلی سوال و ... تو ذهنت هست
گفتم با اینکه نکنی بهتره ولی خودت میتونی این
کار رو بکنی;)

:love:

من ساعت 15:30 آنلاین بودم آپدیتی ندیدم:confused:

من همسن الان به live وصلم و مرتب پيغام update مياد
مخصوصا كه هر بازي رو ميخوام بازي كنم ميگه تا up نكني نميره تو بازي

دوستان به نظرتون من اين نسخه 8 مگابايتي رو up كنم يا اون up كه خود live داره ميگه رو ؟

دوستمون گفتن اون براي از بين بردن مشكلات اين dash هست
ولي مگه اين نسخه beta رو خود ms رو live گذاشته كه حالا يك update جديدتر براي يرطرف كردن bug هاش قرار بده

دوستمون گفتن اون براي از بين بردن مشكلات اين dash هست
ولي مگه اين نسخه beta رو خود ms رو live گذاشته كه حالا يك update جديدتر براي يرطرف كردن bug هاش قرار بده
می شه بپرسم شما چند وقته به لایو وصل نشده بودید؟ چون این آپدیتی که شما می گی و برای شما اومده تقریباً مال 1 ماه پیشه و جدید هم نیست و در اصل برای آماده سازی لایو برای آپدیت جدید بوده برای این نوشتم رفع یسری مشکلات. هیچ ربطی هم به این آپدیت جدید نداره و شما می تونی الان بری آپدیت کنی.

من حرفی از این داشبورد جدید نزدم اصلاً. داشبورد منظور همین داشبوردی هست که در حال حاضر دارید استفاده می کنید نه اینی که قراره بیاد.

می شه بپرسم شما چند وقته به لایو وصل نشده بودید؟ چون این آپدیتی که شما می گی و برای شما اومده تقریباً مال 2 ماه پیشه و جدید هم نیست و در اصل برای آماده سازی لایو برای آپدیت جدید بوده برای این نوشتم رفع یسری مشکلات. هیچ ربطی هم به این آپدیت جدید نداره و شما می تونی الان بری آپدیت کنی.

من حرفی از این داشبورد جدید نزدم اصلاً. داشبورد منظور همین داشبوردی هست که در حال حاضر دارید استفاده می کنید نه اینی که قراره بیاد.

من اخرين dashboard كنسول رو داشتم و حدود 1 ماه پيش اپديت كرده بودم
كه ورژن 2.06717.0 فكر كنم بود كه اون رو دارم و 2008 هم شده

منم نميدونم اين باري چيه

در هر صورت ممنون

خوب دوستان من خودم update رو انجام دادم و :

1 - divx همچنان پخش ميشه و مشكلي نداره
2 - بعد از ديدن فيلم چه dvd چه divx و برگشتن به live هيچ هنگي نميكنه
3 - فن هاي كنسول با خاموش شدن كنسول بلافاصله مثل قبل خاموش ميشه
4 - بر گشتن به dashboard بعد از انجام بازي طولاني نشده و مثل قبله

من بازي gta 4 رو هم نصب كردم كه حدودا 8 دقيقه طول كشيد و حدود 7 گيگ هم فضا اشغال كرد
و سرعت load فوق العاده شد و تمام دير load شدن texture ها كاملا برطرف شد
و علاوه بر زيبايي فوق العاده dashboard و مخصوصا منوي سريع وسط صفحه
ارامش عجيب دستگاه و كم شدن سر و صداي كنسول به خاطر خوندن بازي از هارد كاملا قابل تقديره

موفق باشيد

خوب دوستان من خودم update رو انجام دادم و :

1 - divx همچنان پخش ميشه و مشكلي نداره
2 - بعد از ديدن فيلم چه dvd چه divx و برگشتن به live هيچ هنگي نميكنه
3 - فن هاي كنسول با خاموش شدن كنسول بلافاصله مثل قبل خاموش ميشه
4 - بر گشتن به dashboard بعد از انجام بازي طولاني نشده و مثل قبله

من بازي gta 4 رو هم نصب كردم كه حدودا 8 دقيقه طول كشيد و حدود 7 گيگ هم فضا اشغال كرد
و سرعت load فوق العاده شد و تمام دير load شدن texture ها كاملا برطرف شد
و علاوه بر زيبايي فوق العاده dashboard و مخصوصا منوي سريع وسط صفحه
ارامش عجيب دستگاه و كم شدن سر و صداي كنسول به خاطر خوندن بازي از هارد كاملا قابل تقديره

موفق باشيد

خوب به سلامتی
خوبه که راضی هستی
فقط مگه میشه باهاش به لایو وصل شد؟:confused:
- بعد از ديدن فيلم چه dvd چه divx و برگشتن به live هيچ هنگي نميكن
شایدم منظورت برگشتن به محیط دشبورد بوده نه لایو؟؟؟

این که فن خاموش نمیشه امکان جدید هست چون وقتی کم بازی میکنم زود خاموش میشه ولی بعد از این که زیاد بازی میکنم چند ثانیه بعد خاموش میشه که خیلی خوب هست نمیزاره گرما تو کنسول به مونه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or