Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
دوستان Lamborghini Aventador هست تو بازی ؟ نباشه نمیخرم :دی زندگیه این ماشین :دی
تا اونجایی که من میدونم اون ماشین که شما میگی ماله 2011 هستش، پس طبیعیه تو بازی نباشه چون این بازی تا حدودی یه ریبوت نصفه نیمه از سری NFS Underground هستش
البته نمیگم ماشین جدید توش نیست
اگه شما با اون سری بازیها خاطره داشته باشی به اندازه کافی ماشین توش هست که هوش سر بپرونه

تا اونجایی که من میدونم اون ماشین که شما میگی ماله 2011 هستش، پس طبیعیه تو بازی نباشه چون این بازی تا حدودی یه ریبوت نصفه نیمه از سری NFS Underground هستش
البته نمیگم ماشین جدید توش نیست
اگه شما با اون سری بازیها خاطره داشته باشی به اندازه کافی ماشین توش هست که هوش سر بپرونه

یعنی بوگاتی ورون هم نی؟؟؟؟ پس بچسبیم به پورشه:|

یعنی بوگاتی ورون هم نی؟؟؟؟ پس بچسبیم به پورشه:|
شما هم حرفا میزنیدا اخه بازی ریبوت اندرگراند بوگاتی توش چیکار کنه ؟:d بوگاتی برای این بازی خیلی سرعت بالایی داره اصلا نمیشه توش باشه
این بازی باید ماشین های کلاسیک داشته باشه که هم قابلیت اسپورت کردن داشته باشن هم اینکه با تعویض موتور و ... سرعت دار بشن/:)
نه اینکه به شکل عادی خدای سرعت باشن:)

فعلا به طور رسمی چیزی تایید نشده که بخوایم نظر بدیم چی هست چی نیست.

اون غورباقه (بوگاتی وِیروون) هم با اون قیافش نباشه ما خوشحال میشیم /:)

شما هم حرفا میزنیدا اخه بازی ریبوت اندرگراند بوگاتی توش چیکار کنه ؟:d بوگاتی برای این بازی خیلی سرعت بالایی داره اصلا نمیشه توش باشه
این بازی باید ماشین های کلاسیک داشته باشه که هم قابلیت اسپورت کردن داشته باشن هم اینکه با تعویض موتور و ... سرعت دار بشن/:)
پس چرا لامبورگینی اورکان و فراری 458 تو اون عکس چند صحفه قبل بود

تا الان که همه چیز بازی "کربن" بوده حالا شاید بگین نه UG ولی باید بدونیم که خود کربن تلفیقی از U2 (مسابقات درشب , تیونینگ جامع و ... ) و MW بوده ولی چرا زیاد ازش صحبت به میون نمیاد ؟ چون مث دوتا ی قبلی انقلابی و خفن عمل نکرد و گرنه خود بازی خیلی خوب و خوش ساخت بود ! حالا اینا رو گفتم که برسم به مبحث ماشینای سوپر اسپورت باید بگم به شخصه تا جایی که بالانس بازی رعایت شده باشه (که میدونم شده :دی) باهاشون مشکلی ندارم (همونجر که تو کربن نداشتم) . شاید به خاطر اینه که عاشق MW ـم و کلی خاطره از گالاردو (صدای موتورش واییـ :دی) و دوستان دارم :دی بعدم ینی شما بدت با ماشین کلاسیکت 350 تو کفی پر کنی ؟ :دی

پ.ن : البته نه هر سوپر اسپورتی تا سال 2009 فک کنم خوب باشه :دی
حالا مگه قرار از اون اول موتور سوپر خفن روش باشه راحت بالانس میکنن (همونجور که تو MW و Carbon کردن) که جا داشته باشی تا فیها خالدون تیونیگ و کاستومایز کنی :دی
پ.ن : از قدیم گفتن مدل شرکتیش یـ چیزی ـه مدل کاستومایزش یـ چیز دیگه :>
====================================================
اینقدر چرت پرت بعد کربن بیرون دادن که دارم له له میزنن که حتی شده یـ بوگاتی رو کاستومایز کنم ! در این حد ینی :|:دی

آخرین ویرایش:
دقیقا بعد کربن بود که زدن جاده خاکی ... ۲ سال یه بار یه همچین بازی بدن همه راضین ... بازی ریسینگ ارکید باید طوری باشه تا خرخره بشه تیونینگ کرد .. و کلی اپشن دیگه .. به همین خاطر drive club رو بازی نکردم ..

فعلا به طور رسمی چیزی تایید نشده که بخوایم نظر بدیم چی هست چی نیست.

اون غورباقه (بوگاتی وِیروون) هم با اون قیافش نباشه ما خوشحال میشیم /:)
:| :| :| :)) آخرالزمانه؟دارن امثال سوپرا رو به ویرون ترجیح میدن...
یه چیزی خیلی وقته میخوام بگم راجع به ماشین های بازی,امیدوارم تو بازی ماشینایی مثل همون بوگاتی و کوینگزگ و لامبو و فراری باشن وگرنه اصلا سمتش نمیرم,هنر بازی سازی یعنی ساختن یه چیزی مثل ماست وانتد یا کربن که همه نوع ماشین توش باشه و هر نوع سلیقه ای رو جواب بده.این که بازی هایی مثل ریوالز یا ماست وانتد خیلی به من نچسبید به خاطر نداشتن داستان خوب بود بیشتر.تو کربن هم میشد با یه نیسان اسکایلاین رفت سراغ باس بازی هم مثل من با یه لامبو مورسیلاگو که بدنش فابریک بود و فقط تقویت شده بود.امیدوارم این بازی بتونه سلیقه های مختلف رو راضی کنه.

من که امیدوارم بیشتر ماشینای کلاسیک و پر خاطره باشن تا این سوپر کار های جدید مثل اوانتادور... از لامبورگینیا فقط یک گالاردو + یک مورسیه لگو. حالا یکی دوتا قدیمی باشه هم دیگه عالی...
تا الان که ماشیناشون واقعا عالی بوده بنظرم. یک سری ماشین فوق العاده خاطره زا (:دی) هستن + چند ماشین مدرن که خیلی خوب بودن. شبیه این سوپر کار ها نبودن. مثل همین سوباره ـه.

راستی. این عکسو دیشب توی اینستا ـه NFS دیدم... یعنی شوقی در من پیچید که نگو و نپرس...
06m963g8kxsevqafhcfd.png

Lancer:thumbsup:\:d/

تاریخ انتشار بازی معلوم نشده؟

خیلی کلاسیک هم بدردنمیخوره

- - -ویرایش - - -

:| :| :| :)) آخرالزمانه؟دارن امثال سوپرا رو به ویرون ترجیح میدن...
یه چیزی خیلی وقته میخوام بگم راجع به ماشین های بازی,امیدوارم تو بازی ماشینایی مثل همون بوگاتی و کوینگزگ و لامبو و فراری باشن وگرنه اصلا سمتش نمیرم,هنر بازی سازی یعنی ساختن یه چیزی مثل ماست وانتد یا کربن که همه نوع ماشین توش باشه و هر نوع سلیقه ای رو جواب بده.این که بازی هایی مثل ریوالز یا ماست وانتد خیلی به من نچسبید به خاطر نداشتن داستان خوب بود بیشتر.تو کربن هم میشد با یه نیسان اسکایلاین رفت سراغ باس بازی هم مثل من با یه لامبو مورسیلاگو که بدنش فابریک بود و فقط تقویت شده بود.امیدوارم این بازی بتونه سلیقه های مختلف رو راضی کنه.
;) خوب گفتی

مگه ویرون چشه؟ فقط این اواخر سوسک شده
توسط کوئنگسگ

آخرین ویرایش:
من که امیدوارم بیشتر ماشینای کلاسیک و پر خاطره باشن تا این سوپر کار های جدید مثل اوانتادور... از لامبورگینیا فقط یک گالاردو + یک مورسیه لگو. حالا یکی دوتا قدیمی باشه هم دیگه عالی...
تا الان که ماشیناشون واقعا عالی بوده بنظرم. یک سری ماشین فوق العاده خاطره زا (:دی) هستن + چند ماشین مدرن که خیلی خوب بودن. شبیه این سوپر کار ها نبودن. مثل همین سوباره ـه.

راستی. این عکسو دیشب توی اینستا ـه NFS دیدم... یعنی شوقی در من پیچید که نگو و نپرس...
06m963g8kxsevqafhcfd.png

Lancer:thumbsup:\:d/
وااااااااااااای دنیا رو بهم دادی به خدا نگران بودم Lancer نباشه
خدایا Lancer رو تیون کنی چه شود b-)

دوستان سوپر اسپرت باز! سوپر اسپرتا خودشون تا خرخره اسپرتنااا ! دیگه تیونینگ سانت به سانت نداره هاااا! حالا گفته باشم!:d البته بعضیاشون یه چیز میزایی میشه بهشون اضافه کرد فقط امیدوارم ماشین پر قدرتای بازی یه چیزایی در حد گالاردو باشن! وگرنه اگه سوپر اسپرت هم باشه واسه آنلاین دردسر میشه! حالا میگین چطوری؟!!
خوب شما واسه برنده شدن در مسابقات آنلاین بین اونتادور و سوبارو BRZ کدومو انتخاب میکنین؟!!!:d

پس اگه ماشینا هم زیادی خفن باشن احتمال اینکه نتونیم ماشین مورد علاقمون رو سوار نشیم (مثلا من Supra و RX7 و Lancer رو خیلی دوست دارم ) خیلی زیاد میشه

دوستان سوپر اسپرت باز! سوپر اسپرتا خودشون تا خرخره اسپرتنااا ! دیگه تیونینگ سانت به سانت نداره هاااا! حالا گفته باشم!:d البته بعضیاشون یه چیز میزایی میشه بهشون اضافه کرد فقط امیدوارم ماشین پر قدرتای بازی یه چیزایی در حد گالاردو باشن! وگرنه اگه سوپر اسپرت هم باشه واسه آنلاین دردسر میشه! حالا میگین چطوری؟!!
خوب شما واسه برنده شدن در مسابقات آنلاین بین اونتادور و سوبارو BRZ کدومو انتخاب میکنین؟!!!:d

پس اگه ماشینا هم زیادی خفن باشن احتمال اینکه نتونیم ماشین مورد علاقمون رو سوار نشیم (مثلا من Supra و RX7 و Lancer رو خیلی دوست دارم ) خیلی زیاد میشه

یه سری ماشینای سوپر اسپرت مثل همون گالاردو اشکال نداره تازه خوب هم تیون میشه

اما آره بوگاتی و این چیزا مسخرست برا این بازی

البته اهم اهم :d دنیای تیونینگ رو دست کم نگیر :d خیلی ماشینا با تیون درست و حسابی اونتادور که هیچ همون بوگاتی رو هم با خاک یکسان میکنن :d

بعد آخه بوگاتی و Street Race ؟؟؟ خنده دار نیست؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or