Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
در مورد گرافیک هم دیگه یـ چیز تابلوئه گرافیک تو شب همیشه چشم نواز تره ! اینو بار ها و بارها دیدیم مثلا الان من میتونم Sleeping Dogs رو مثال بزنم گرافیکش بعضی موقع ها خیلی خوب و عالی و چشم نواز بود (به خاطر شب بودن بازی) Watch_Dogs هم دقیقا به همین شکل بود قشنگ زیر زمین تا آسمون فرق داشت گرافیک تو شب با روزش (از نظر چشم نوازیو اینا میگم) بارون و رفلکس نور هم که دیگه نور الا نور ـه اون موقع ....

اتفاقا همین بحث رو عصر با هادی داشتیم میکردیم (HDV7) :دی به نظر من این که مثلا فلان چیز تابلو اگه شب باشه خوبه و ... حرف خوبی نیست. حالا میخواد شب باشه یا روز باشه یا هر زمانی. مگر غیر از اینه که ما انتظار یه گرافیک واقعا زیبا و رئالیسم و چشم نواز رو داریم؟ حالا هرچی میخواد باشه. تابلو میخواد باشه، بوم نقاشی میخواد باشه :دی، فقط زیبا و چشم نواز باشه که تا الان هم این بازی بوده. هنوزم اولین باری که گیم پلی بازی رو نمایش دادن تو e3 رو یادم نمیره. از رو صندلی افتادم پایین از بس گرافیکش خوفناک بود :دی

اتفاقا همین بحث رو عصر با هادی داشتیم میکردیم (HDV7) :دی به نظر من این که مثلا فلان چیز تابلو اگه شب باشه خوبه و ... حرف خوبی نیست. حالا میخواد شب باشه یا روز باشه یا هر زمانی. مگر غیر از اینه که ما انتظار یه گرافیک واقعا زیبا و رئالیسم و چشم نواز رو داریم؟ حالا هرچی میخواد باشه. تابلو میخواد باشه، بوم نقاشی میخواد باشه :دی، فقط زیبا و چشم نواز باشه که تا الان هم این بازی بوده. هنوزم اولین باری که گیم پلی بازی رو نمایش دادن تو e3 رو یادم نمیره. از رو صندلی افتادم پایین از بس گرافیکش خوفناک بود :دی
فردین انصفا خلق یـ گرافیک چشم نواز تر حداقل تو شب راحت تره (مخصوصا دور نما ها) کلا به دلیل نبود نور پردازی وسیع (نور آفتاب) خیلی گرافیک قابل باور پذیر و Real تر میشه ! در مورد طراحی هم همیشه طراحی این سری عالیه بوده همه چیز در بهترین حد خودش قرار داشته ...

فردین انصفا خلق یـ گرافیک چشم نواز تر حداقل تو شب راحت تره (مخصوصا دور نما ها) کلا به دلیل نبود نور پردازی وسیع (نور آفتاب) خیلی گرافیک قابل باور پذیر و Real تر میشه ! در مورد طراحی هم همیشه طراحی این سری عالیه بوده همه چیز در بهترین حد خودش قرار داشته ...

بابا من نمیگم که راحته یا سخته. من میگم ما همچین چیزی میخوایم که فکمون باز بمونه. حالا اینا هم تحویل دادن. حالا یا کارشون راحت بوده یا سخت. اینکه مثلا بدونیم کارشون راحته دلیلی بر اینه که بگیم، اههه کارشون راحته بابا پس گرافیکش چیزی نیست!؟

به نظر من بازی تا حالا پرفکت بوده و Always Online ـشم اگه سرور ها داون نشن مشکلی نیست.
با این وجود اگه مثل Rivals حداقل یه آپشن برای آفلاین شدن باشه بهتره.
(تقریبا دیگه کسی رو نمیشناسم روی کنسول آفلاین باشه)
به شخصه فقط منتظر لیست کامل ماشین هام.
--------------
Art Director بازی و تیم VFX در حال فیلمبرداری و تلاش برای هر چه واقعی جلوه دادن دود!(سوئد)

60920175677980814284.jpg

54131197050273047801.jpg

89307872076141685079.jpg

31417695096982462487.jpg

09441999151700071851.jpg

36423414471521324412.jpg

خوب؟ :دی آنلاین که نیست. سینگل پلیر و ... هم داره، منتهی فقط به سرورها باید وصل بشه. مثل Destiny و خیلی بازی های دیگه.

خوب دوست من اگه واسه بازی کردن همیشه انلاین باشی سیستم خودت ویروس نمیگره؟

یا اینکه سیستم فدای بازی بشه؟

البته من خودم سیستم رو فدای بازی میکنم

چه کسایی به گرافیک ایراد گرفتن؟ من اولین باره این مورد رو میشنوم.
تنها موارد انتقاد به Always Online و نبود دنده Manual بوده.
بیلدی هم که یوتیوبرها بازی کردن دقیقا مربوط به E3 بوده.( غیر از Alan از تیم VVV که توی ویدئوش چند تیکه از بیلد ماه May گذاشته بود )
البته در نظر داشته باشید فقط از چند نفر یوتیوبر دعوت کردن برای تست و کلا به صورت مستقیم باهاشون در ارتباطن. چند مدتی هست هیترهای این چند نفر در تلاشن!

watch?v=Lc9adUQwKL0

خودت لینکش رو دادی

تو 7:40 میگه یه بیلد جدیدتر از بازی هست که 2 برابر گرافیک بهتره و نکنه میخوای بگی از E3 تا GC یه بیلد جدید از بازی دادن :d و اینکه گرافیک رو حتی از E3 هم بیشتر کردن؟ :d

ایراد نگرفتن فقط میگه یه بیلد بهتر هست و حالا کسی اون بیلد رو بازی نکرده حالا دیگه چیزی بخواید بگید من نمیدونم فقط گفتم تجربه ثابت کرده هر گرافیک خفنی رو باور نکنید

@NoctisSasuke
بنده خدا داره میگه این بیلدی که من بازی کردم کلی کار میشد توش انجام داد و از لحاظ گرافیکی حرف نداشت.و حتی بیلد جدیدتری که بهمون نشون دادن دوبرابر بهتره.(نمیگه گرافیکش دو برابر شده!)
به هر حال اونایی که دمو رو بازی کردن از گرافیک تعریف کردن. من و شما فقط ویدئو هاشو دیدیم.
احتمالا بهش اشاره نکردم. توی گیمزکام برای همین یوتیوبرها جدیدترین بیلد بازی ( به صورت ویژه یا همون پشت درهای بسته!) نمایش داده شده.

پ.ن : از E3 تا GC بیش از یک ماه میشه. حتی اگه توی این مدت اگه 2 تا رینگ هم اضافه کرده باشن میشه بیلد جدید!( یادمون نره Development time بازی قبلیشون 3 ماه بود!)

خوب دوست من اگه واسه بازی کردن همیشه انلاین باشی سیستم خودت ویروس نمیگره؟

یا اینکه سیستم فدای بازی بشه؟

البته من خودم سیستم رو فدای بازی میکنم
چی ؟ با انلاین بودن ویروس بگیره سیستم ؟ مگه جنگه اقا :-/
سیستم فدا بشه ؟ کی گفته با انلاین بودن سیستم ویروس میگیره
اگر اینطوری باشه سیستم من باید الان خدای ویروس باشه که چون صبح تا شب تو بتل و فیفا هستم

سلام به دوستان
یه سوال داشتم
استور امریکا تخفیف 75 درصدی برای بازی نید فور اسپدی ریوال گذاشته بود و من اونو با قیمت 8 دلار خریدم
خواستم از دوستان بپرسم با توجه به اینکه بازی قدیمی هست ارزش خرید داشته و اینکه اون بازی هم مثل این بازی برای اجرا باید حتما انلاین باشیم؟

سلام به دوستان
یه سوال داشتم
استور امریکا تخفیف 75 درصدی برای بازی نید فور اسپدی ریوال گذاشته بود و من اونو با قیمت 8 دلار خریدم
خواستم از دوستان بپرسم با توجه به اینکه بازی قدیمی هست ارزش خرید داشته و اینکه اون بازی هم مثل این بازی برای اجرا باید حتما انلاین باشیم؟
مثل این بازی نیاز اتصال به نت نداره
100% ازرش خرید رو داره ، یک گیم پلی زیبا و هیجانی با مدهای مختلف ، گرافیکشم متوسطه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or