Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
این عکس بیشتر فکر کنم جنبه نشون دادن قدرت موتور گرافیکیه و ماها نباید امیدی به بازی کردن با این گرافیک داشته باشیم :d

راستی پس بازی صبح هم داره؟؟؟؟؟ یا کلا همون فقط میخوان قدرت رو نشون بدن؟

دقیقا گرافیک بازی همینه دیگه. مگه گیم پلی هاش روی کنسول رو نمیبینید؟

دقیقا گرافیک بازی همینه دیگه. مگه گیم پلی هاش روی کنسول رو نمیبینید؟

دیگه تجربه ثابت کرده هرچی نشون دادن رو به هیچ وجه باور نکن :d

اونایی هم که رو کنسول بازی کردن گفتن گرافیک پایین تره و برا اینه که یه بیلد قدیمی از بازیه حال معلوم نیست جدیدش چی میشه ولی بازم کسی با اون گرافیکی که اولش نشون دادن بازی نکرده

این عکس بیشتر فکر کنم جنبه نشون دادن قدرت موتور گرافیکیه و ماها نباید امیدی به بازی کردن با این گرافیک داشته باشیم :d

راستی پس بازی صبح هم داره؟؟؟؟؟ یا کلا همون فقط میخوان قدرت رو نشون بدن؟
فكر ميكنم داشته باشه چون يه ويديو بود كه كن بلاك داشت بازی ميكرد، اونجا هم هوا همينطوری گرگ و ميش بود:d

اونایی هم که رو کنسول بازی کردن گفتن گرافیک پایین تره و برا اینه که یه بیلد قدیمی از بازیه حال معلوم نیست جدیدش چی میشه ولی بازم کسی با اون گرافیکی که اولش نشون دادن بازی نکرده

والا تاحالا 10 تا گیم پلی از یوتیوبر های مختلف اومده. من همرو دیدم. همشون همونی بودن که قبلا هم تو کنفرانس نشون دادن. مال خود شرکت هم نیستن که بگیم یه چیز تخیلی نشون میدن. همشون هم روی کنسول اجرا میشدن.

در ضمن خدا وکیلی EA هرچی نشون داده همون رو هم تحویل داده تا حالا. فقط سر تبلیغات Ignite Engine یکم شیطنت کرد :دی

نامه

+ :
گرافیکش که عالیه
تیونینگ هم که خوبه(نه در حد اندرگراند2
- :
تصادفاتش یجورایی غیر طبیعی بود
داخل کابین رو نمیشه دید
فک نکنم بازی ویدیو ریپلی داشته باشه
bOSS های بازی به نظرم کم هستن(تو ماست وانتد 2005 *15تا BOSS داشت
پلیس هاشون که،،،چه عرض کنم(فقط اژیر میزنه و سر جاش میئیسته
ماشین هاش تعداشون کمه(البته تا عرضه بازی ببینم چندتا ماشین داره
سازنده های بازی هم بیشتر رو گرافیک و تیونینگ تمرکز کرده بودن

ولی خوب خدارو شکر که به فکر ساخت چنین بازی افتادن

- - -ویرایش - - -

البته اندر گراند 2 بازی عجیبی بود

ماشین رو وقتی تیونینگ میکردی اصلا تبدیل به یک ماشین دیگه ای میشد

طرز رانندگی با اینکه ارکید بود ولی وقتی ترمز دستی رو میکشیدی تو بازی ماشین تا اخر درفت میرفت (البته نه هر ماشینی

- - -ویرایش - - -

فكر ميكنم داشته باشه چون يه ويديو بود كه كن بلاك داشت بازی ميكرد، اونجا هم هوا همينطوری گرگ و ميش بود:d

خوب شد (البته اگه داشته باشه

بنظرم بارون و برف هم تو بازی اضافه بکنن هم درجه سختی بالاتر میره وهم هیجان بیشتر توش بوجود میاد

RX7 که کلا با تیپ خاص خودش همه رو جذب میکنه!:x ماشین مورد علاقه ی منه! تو کربن هم دست اون یارو چینیه بودش!
اما یکی از بهترین ماشینا به نظرم Toyota Supra هست :d که تو تمام نسخه ها ماشین اصلی من بوده به دلیل کنترل فوق العاده عالی که داره!
کلا با ماشینای این تیپی خیلی حال میکنم:x.
امیدوارم مپ بازی هم یه بزرگراه مثل Under Cover که خیلی بزرگ و خفن بود :dو پلیس بازی توش زیاد میکردیم داشته باشه و یکم هم هوش مصنوعی پلیس هارو بالا ببرن که مثل کربن و ماست وانتد که پلیس میفته دنبالت استرس بگیری. توی ویدیو های گیمزکام پلیس از جاشون تکون نمیخوردن:( و صدا آژیرشون میومد و حرکت نمیکردن!
یه نکته در مورد احمف بودن پلیسا این بود که میرفتی تو پیاده رو میزدی به وسایل اونجا پلیس وایمیساد (مثلآ ماشینش ضربه نخوره ) بعد یهو با سرعت میاد میزنه به ماشینت (منطق پلیسش منو کشته )
امیدوارم MAZDA 3 ALEXA هم داشته باشه
ولی به شخصه با حضور ماشینهای سوپر اسپرت یا هایپرکار حال نکردم یکم اون حس طبییعی شدن و گرفتم (ماشینای امثال 911 یا لامبورگینی یا فراری ) باید فقط ماشینهای ارزون میزاشتن

چه کسایی به گرافیک ایراد گرفتن؟ من اولین باره این مورد رو میشنوم.
تنها موارد انتقاد به Always Online و نبود دنده Manual بوده.
بیلدی هم که یوتیوبرها بازی کردن دقیقا مربوط به E3 بوده.( غیر از Alan از تیم VVV که توی ویدئوش چند تیکه از بیلد ماه May گذاشته بود )
البته در نظر داشته باشید فقط از چند نفر یوتیوبر دعوت کردن برای تست و کلا به صورت مستقیم باهاشون در ارتباطن. چند مدتی هست هیترهای این چند نفر در تلاشن!

Just Saying ولی Rivals الان تا 24م (پس فردا) با قیمت 7.99% به فروش میرسه تو استور.
گفتم اونایی که میخوان بگیرن بهترین وقته.

------------------

چقدر من خوشحالم که پلیسا خیلی خنگن :دی پلیسای باهوش میرن روی اعصاب. مثل رایوالز

Just Saying ولی Rivals الان تا 24م (پس فردا) با قیمت 7.99% به فروش میرسه تو استور.
گفتم اونایی که میخوان بگیرن بهترین وقته.

------------------

ریوالز رو بخرم بنظرتون؟
دنده دستی اضافه نمیشه؟ منتفیه کاملا؟

ببین دو جور هوش مصنوعی داریم یکی طبیعی (بالانس شده) یکی غیر طبیعی و ماشینی تو MW 2005 پلیس ها به شکل خفنی هوششون بالانس بود نه زیاد خنگ بودن نه هم زیاد باهوش و سیریش واسه همین خیلی انسانی تر میزدن تو نسخه های قبلی هوش مصنوعی کاملا ماشینی بود واسه همین راحت میومدن و سیریش آدم میشدن ! این پلیس هایی که من دیدم یـ چیزی فراتر از خنگ بودن :دی باید چالش خودشون رو داشته باشن واسه همین امید وارم این مورد هم مثل بقیه چیزا به نسخه های کلاسیک بازی رفته باشه ...

==========================================

در مورد گرافیک هم دیگه یـ چیز تابلوئه گرافیک تو شب همیشه چشم نواز تره ! اینو بار ها و بارها دیدیم مثلا الان من میتونم Sleeping Dogs رو مثال بزنم گرافیکش بعضی موقع ها خیلی خوب و عالی و چشم نواز بود (به خاطر شب بودن بازی) Watch_Dogs هم دقیقا به همین شکل بود قشنگ زیر زمین تا آسمون فرق داشت گرافیک تو شب با روزش (از نظر چشم نوازیو اینا میگم) بارون و رفلکس نور هم که دیگه نور الا نور ـه اون موقع ....

ببین دو جور هوش مصنوعی داریم یکی طبیعی (بالانس شده) یکی غیر طبیعی و ماشینی تو MW 2005 پلیس ها به شکل خفنی هوششون بالانس بود نه زیاد خنگ بودن نه هم زیاد باهوش و سیریش واسه همین خیلی انسانی تر میزدن تو نسخه های قبلی هوش مصنوعی کاملا ماشینی بود واسه همین راحت میومدن و سیریش آدم میشدن ! این پلیس هایی که من دیدم یـ چیزی فراتر از خنگ بودن :دی باید چالش خودشون رو داشته باشن واسه همین امید وارم این مورد هم مثل بقیه چیزا به نسخه های کلاسیک بازی رفته باشه ...

==========================================

در مورد گرافکی هم دیگه یـ چیز تابلوئه گرافیک تو شب همیشه چشم نواز تره ! اینو بار ها و بارها دیدیم مثلا الان من میتونم Sleeping Dogs رو مثال بزنم گرافیکش بعضی موقع ها خیلی خوب و عالی و چشم نواز بود (به خاطر شب بودن بازی) Watch_Dogs هم دقیقا به همین شکل بود قشنگ زیر زمین تا آسمون فرق داشت گرافیک تو شب با روزش (از نظر چشم نوازیو اینا میگم) بارون و رفلکس نور هم که دیگه نور الا نور ـه اون موقع ....

اره. ولی خوب به نظرم با یک دمو نمیشه اینو کامل فهمید... قطعا توی خود بازی اینقدر خنگ نیستن. و کم... ولی خوبه الکی زیاد و سخت نیستن

اره. ولی خوب به نظرم با یک دمو نمیشه اینو کامل فهمید... قطعا توی خود بازی اینقدر خنگ نیستن. و کم... ولی خوبه الکی زیاد و سخت نیستن
من گفتم که "امیدوارم مثل گذشته باشه" :دی بعدم خودت گفتی چقد خوبه خنگن من گفتم نه خوب نیست :دی به هر حال :
#مرگ بر EA جهان خوار :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or