Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
یه سری ماشینای سوپر اسپرت مثل همون گالاردو اشکال نداره تازه خوب هم تیون میشه

اما آره بوگاتی و این چیزا مسخرست برا این بازی

البته اهم اهم :d دنیای تیونینگ رو دست کم نگیر :d خیلی ماشینا با تیون درست و حسابی اونتادور که هیچ همون بوگاتی رو هم با خاک یکسان میکنن :d

بعد آخه بوگاتی و Street Race ؟؟؟ خنده دار نیست؟ :d

آهان ایول فرشاد جون! حرف منم همینه دیگه! همچین ماشینایی واسه اینجور بازیا مناسب نیست!

منم با بچه ها موافقم. آخه کی میاد با بوگاتی مسابقه خیابونی تو شب بده ؟
فقط خدا کنه برای PC یه جوری کرکش کنن . فک کن Camaro SS رو تیون کنی بندازی وسط جاده ... :d

بعد آخه بوگاتی و Street Race ؟؟؟ خنده دار نیست؟ :d

واللا... کلا از ورود سوپر کار ها اصن استقبال نمیشه. بشه هم کم میشه :دی :))
انصافا دوستان که میگن بازی بدون بوگاتی و اوانتادور و ... بده و فلانه، جدی به نظر خودتون توی شهر با بوگاتی و اوانتادور و امثال بخایم ریس بریم زیادی مسخره نیست؟ مسخره بودنش به کنار... اصلن حال نمیده :| با اون سرعت و پرفورمنس توی کوچه های شهر :|

کلا یه مدته واقعا از ماشین های سوپرکار خسته شدم! کلا بازی ریسینگ شدن مسابقه دادن تا رسیدن و خریدن این نوع از ماشین ها.

خیلی از بازی های ریسینگ ( شبیه ساز ها نه! چون اونا خودشون Tier های مختلف دارن و مشکلی نیست) بخاطر وجود همین سوپرکار ها از نعمت استفاده از ماشین های مید انجین محروم میشیم. نوبتی هم باشه نوبت یه بازی هست که مخصوص همین مید انجین ها باشه تا لذت کامل رو ببریم. مثلا همین Rivals کلا مید انجین نداشت!! فقط همون اوایل بازی با یکم مید انجین چرخ میزنیم و تمام. Mostwanted Reboot هم به همین شکل و الباقی بازی های آرکید. حتی تو Forza Horizon 2 هم دیدم اکثرا ملت همه با لامبورگینی و مکلرن و ... مسابقه مید، DriveClub هم به همین شکل.

البته این بازی صد در صد چندتا سوپر کار داره ولی امیدوارم در حد تعداد انگشت های یه دست یا حتی کمتر باشه.

----------------

اینجا همه ماشین های مورد علاقه اشون رو گفتن و از اونجایی که عشق من E46 حضورش قطعی شد دوست دارم حتما یه ماشین دیگه هم باشه و اونم 350Z هست :دی تو UG2 باهاش خاطره ها داشتیم :دی

دوستان سوپر اسپرت باز! سوپر اسپرتا خودشون تا خرخره اسپرتنااا ! دیگه تیونینگ سانت به سانت نداره هاااا! حالا گفته باشم!:d البته بعضیاشون یه چیز میزایی میشه بهشون اضافه کرد فقط امیدوارم ماشین پر قدرتای بازی یه چیزایی در حد گالاردو باشن! وگرنه اگه سوپر اسپرت هم باشه واسه آنلاین دردسر میشه! حالا میگین چطوری؟!!
خوب شما واسه برنده شدن در مسابقات آنلاین بین اونتادور و سوبارو BRZ کدومو انتخاب میکنین؟!!!:d

پس اگه ماشینا هم زیادی خفن باشن احتمال اینکه نتونیم ماشین مورد علاقمون رو سوار نشیم (مثلا من Supra و RX7 و Lancer رو خیلی دوست دارم ) خیلی زیاد میشه

خب مهران جان همونجور که تو از اون ماشینایی که اسم بردی خوشت میاد من برعکس هیچ حسی بهشون ندارم و ماشینای رویاییم هم ماشینای لامبو و فراری و بوگاتی و کوینگزگ هستن(مطمئنا خیلی ها هستن که سلیقشون مثل منه و خیلی ها هم مثل شما)علاوه بر اینا من اگه بخوام تغییری تو ماشین بدم فقط موتورش رو تقویت میکنم تو این بازی ها(همونطور که گفتم تو کربن و ماست وانتد با مورسیه لاگو سیاه که بدنش فابریک بود و فقط تقویت شده بود رفتم به جنگ غول بازی) در کل همه ی اینا به سلیقه افراد برمیگرده و مطمئنا این نوع سلیقه کم که نیست بلکه زیاد هم هست.همونطور که قبلا هم گفتم هنر این بازی باید این باشه که همه ی سلیقه ها رو ارضا کنه دقیقا یه چیزی مثل ماست وانتد و کربن.کمااینکه من ریوالز یا ماست وانتد 2 با داستان رو به همه اینا ترجیح میدم.
در مورد ضایع بودن ریس با ویرون تو شهر,خب کجاش ضایعه؟؟قرار که نیست همه ی شهر کوچه های تنگ باشه,این شهر قراره بزرگ راهایی داشته باشه که ویرون سوپر اسپرت و کوینگزگ وان بتونن بالای 430 تا برن توش!یعنی بستر برای خودنمایی اونها هم فراهمه.از همه مهم تر اگه ما یه ویرون داشته باشیم نمیریم تو اتوبان ها هم باهاش کل کل خیابونی کنیم چه برسه تو کوچه و خیابون شهری نهایتش دو ماهی یه بار تو یه پیست دو سه تا درگ اما اینجا بازیه,جایی که بتونیم از ویرون تو خیابون لذت ببریم!کما اینکه واقعا درک نمیکنم ابهت لافراری و ویرون و کوینگزگ وان کجا و امثال سوپرا و rx7 و هوندا سیویک کجا!مطمئنا بودن این ماشینا تو یه بازی با داستان خوب و گرافیک عالی و فیزیک خوب میتونه لذت خاص خودشو داشته باشه....
همچنین گفتین این ماشینا جای زیادی برای کاستمایز ندارن.تو همین واقعیت هم کیت های بدنه ی زیادی برای مثلا اونتادور هست یا برای تقویت هم یه ری مپ ساده ی ecu میتونه قدرت اونتادور رو به راحتی برسونه به 800-900 اسب یا خود کوینگزگ با افزایش بوست توربوی آگرا آر قدرتش رو از 1200 به 1400 رسوند.به نظرم بهترین کار اینه که سعی شه تو این بازی همه ی سلیقه ها راضی شن و اگه کارای تخیلی هم نشه توش کرد چه بهتر(مثلا یه سوپرا هرچقدرم تقویت بشه فوقش تا 150 بتونه از ویرون سر باشه بیشتر از اون اغراقه)

خوب حالا هرکی یه جور ماشینو دوست داره دیگه ولی آخه معمولا واسه استریت ریس ها ماشین سوپر اسپورت نمیارن. واسه همین فکر نکنم امسال سوپر اسپرت های خفنی تو بازی باشه.امیدوارم این نسخه طوری باشه که همه ازش راضی باشند. یه چیزی شبیه کربن و ماست وانتد ۲۰۰۵

دوستان وبسایت gamingbolt یه مصاحبه ای با آقای lianne lim تهیه کننده ghost games داشته که اطلاعات جالبی داده!
ایشون گفتند که:
1.نقشه بازی دو برابر نقشه NFS Rivals خواهد بود و اون رو از روی شهر لس آنجلس شبیه سازی کردند

2.تعداد ماشین ها در بازی زیاده! بسیار زیاد! (خودش اینطوری گفته!)

3. در نقش پلیس نمی تونید باشید و اگر پلیس شما رو دستگیر کنه باید جریمه بدید

4.به گفته ایشون بهترین بخش بازی شخصی سازی ماشیناس

5. در مورد رزولوشن گفتن در این مرحله از ساخت هنوز چیزی نمیتونن بگن ( به احتمال خیلی زیاد 1080p و 30fps باشه)

6. پنج راه براي کسب امتياز وجود دارد که تمامشون به بخش داستاني مربوط میشند. Speed, Build, Style,Crew, Outlaw اين پنج مورد هستند. بسته به عملکردتون توی بازي، تو این پنج تا ضمينه شهرت (Level!) کسب میکنید. اگه مثلا با سرعت زياد حرکت کنيد، تو بخش Speed امتیاز میگیرید. اگر دريفت بکشيد و حرفه بازی:d در بیارید، تو بخش Style امتیاز میگیرید. اگر ماشین رو خوشگل و ملوس و ناناز کنید:d به طوری که خیلی خاص باشه، با ول گشتن توی شهر و پوز دادن:d تو بخش Build امتیاز میگیرید. اگر هم با گروهتون بازی کنید تو Crew امتیاز میگیرید و اگر هم خر بازی در بیارید و پلیس بیاد تو Outlaw امتیز میگیرید.

7. یه چیز عالی! بازی micro-transaction نداره! هووراا:bighug:! (یعنی چیزایی که باید با پول واقعی خریدشون!)

8.در بازی چیز هایی واسه پیدا کردن (مثل گیت ها و بیلیورد ها در MW2012 ) وجود داره.

آخرین ویرایش:
منم تو تیم حامیای عدم وجود هایپرکار ها هستم :>
این ماشینا لیمیتد هستن، وجود فراری 488 یا مکلارن 570، 650 و 750 از سری S عیبی نداره، چون اینا رقیب پورشه 911 هستن، اما P1 نه اصلاً دلم نمیخواد تو بازی باشه.
یا مثلاً فراری لافراری خیلی دوستش دارم، اما دلم نمیخواد تو این بازی باشه. حتی پورشه 918 هم همینطور و لامبورگینی فقط هوراکان و آونتادور برام قابل قبوله و چیزایی مثل سستو المنتو یا وننو بی دلیله.
بوگاتی رو بی خیال! اصلاً دلم نمیخواد تو بازی ببینم و همینطور گونیگزگ آگرو یا One:1 آخه اینا استریت نیستن.

من تازه این تاپیکو دیدم:d
من به عنوان یک فن سر سخت سری undergroung وجود هر سوپر کاری اعم از بوگاتی-فراری-لامبورگینی-پورشه-پاگانی و...رو تو باز محکوم میکنم
بازی فقط باید ماشینای جاپونی و ماسلای آمریکایی داشته باشه به علاوه یک سری از ماشینای اروپایی

و این که یک چیزی که خیلی ضد حال بود واسه من هندلینگ فوق آرکید و دریفت محور بازی هست...این که با 300 تا بپیچی تو یک کوچه 5 متری و یک دریفت بکشی و راهتو بری هیچ جوره تو کت من نمیره:|

به هر حال بازم این که بخوان بازی رو برن تو حال و هوای خوش سری underground از نظر من عالیه:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or