Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
من تازه این تاپیکو دیدم:d
من به عنوان یک فن سر سخت سری undergroung وجود هر سوپر کاری اعم از بوگاتی-فراری-لامبورگینی-پورشه-پاگانی و...رو تو باز محکوم میکنم
بازی فقط باید ماشینای جاپونی و ماسلای آمریکایی داشته باشه به علاوه یک سری از ماشینای اروپایی

و این که یک چیزی که خیلی ضد حال بود واسه من هندلینگ فوق آرکید و دریفت محور بازی هست...این که با 300 تا بپیچی تو یک کوچه 5 متری و یک دریفت بکشی و راهتو بری هیچ جوره تو کت من نمیره:|

به هر حال بازم این که بخوان بازی رو برن تو حال و هوای خوش سری underground از نظر من عالیه:bighug:

تو بازی میتونی حالت رانندگی ماشینت رو انتخاب کنی

یه سری Slider داره که با تغییرشون سواری ماشین عوض میشه و اکثر کسایی که بازی کردن اون اسلایدر رو تا جایی که میشد رو Drift گذاشته بودن برا همین این حس رو میداد :d

دوستان وبسایت gamingbolt یه مصاحبه ای با آقای lianne lim تهیه کننده ghost games داشته که اطلاعات جالبی داده!
ایشون گفتند که:
1.نقشه بازی دو برابر نقشه NFS Rivals خواهد بود و اون رو از روی شهر لس آنجلس شبیه سازی کردند

2.تعداد ماشین ها در بازی زیاده! بسیار زیاد! (خودش اینطوری گفته!)

3. در نقش پلیس نمی تونید باشید و اگر پلیس شما رو دستگیر کنه باید جریمه بدید

4.به گفته ایشون بهترین بخش بازی شخصی سازی ماشیناس

5. در مورد رزولوشن گفتن در این مرحله از ساخت هنوز چیزی نمیتونن بگن ( به احتمال خیلی زیاد 1080p و 30fps باشه)

6. پنج راه براي کسب امتياز وجود دارد که تمامشون به بخش داستاني مربوط میشند. Speed, Build, Style,Crew, Outlaw اين پنج مورد هستند. بسته به عملکردتون توی بازي، تو این پنج تا ضمينه شهرت (Level!) کسب میکنید. اگه مثلا با سرعت زياد حرکت کنيد، تو بخش Speed امتیاز میگیرید. اگر دريفت بکشيد و حرفه بازی:d در بیارید، تو بخش Style امتیاز میگیرید. اگر ماشین رو خوشگل و ملوس و ناناز کنید:d به طوری که خیلی خاص باشه، با ول گشتن توی شهر و پوز دادن:d تو بخش Build امتیاز میگیرید. اگر هم با گروهتون بازی کنید تو Crew امتیاز میگیرید و اگر هم خر بازی در بیارید و پلیس بیاد تو Outlaw امتیز میگیرید.

7. یه چیز عالی! بازی micro-transaction نداره! هووراا:bighug:! (یعنی چیزایی که باید با پول واقعی خریدشون!)

8.در بازی چیز هایی واسه پیدا کردن (مثل گیت ها و بیلیورد ها در MW2012 ) وجود داره.

با تشکر
ولی تو دموهایی که تو gamecoms بازی میکردن و من دیدم به 60فریم میخورد تا 30 فریم
اگه 30 باشه که فاجعست

با تشکر
ولی تو دموهایی که تو gamecoms بازی میکردن و من دیدم به 60فریم میخورد تا 30 فریم
اگه 30 باشه که فاجعست

با این عظمت و جزئیات و گرافیک، واقعا انتظار داری کنسول 60 فریم بکشه؟ 30 فریم قفل هم بود کلاتو بنداز هوا...
30 فریم فاجعست؟ جدی؟:| :| :|

من TLOU رو روی 60 فریم بازی کردم بعدش که میرفتم روی GTA چشمام عادت کرده بود به 60 انگار GTA فول لگ بازی میکردم
به نظر من 60 خیلی بهتره
بازی از نظر گرافیکی سنگین هستش ولی اجرا روی 60فریم دور از ذهن نیست و کار نشد نداره

دوستان خبری از مزدا rx8 نشده؟من کلا most wanted از شماره فکر کنم 13 بلک لیست بود (یعنی boss fight سوم) که ماشینش RX8 قرمز بود تو اون قسمت شانسی بعد Boss Fight ها ماشینش رو بردم بیشتر بازی رو با اون رفتم اینقدرم خوب و کامل تیونینگش کردم که Boss Fight اخر بازی هم که فکر کنم 5 تا مسابقه باید باهاش میدادی رو با اون رفتم. خیلی خاطره خوبی باهاش دارم حتی بیشتر از اون BMW. اون BMW رو نامردا اول بازی میزاشتن عاشقش بشی بعد تا آخر بازی باید حسرتش رو می خوردی بعد هم که ماشین برات باز میشد اگه مثل من قبلش بازی رو خورده بودی و همه چیرو رفته بودی دیگه حس و حال اینکه باهاش زیاد بازی کنی بهت دست نمیداد و برا همین کلا با این BMW زیاد خاطره ندارم بیشتر از حسرتش تو طول بازی خاطره دارم :D

من TLOU رو روی 60 فریم بازی کردم بعدش که میرفتم روی GTA چشمام عادت کرده بود به 60 انگار GTA فول لگ بازی میکردم
به نظر من 60 خیلی بهتره
بازی از نظر گرافیکی سنگین هستش ولی اجرا روی 60فریم دور از ذهن نیست و کار نشد نداره

اتفاقا من هم هر جفتشو بازی میکنم، اما چون GTA اصلا افت فریم نداره به هیچ وجه هیچ
احساس بدی به آدم نمیده
این هم بدون افت فریم رو 30 با این جزییات فوق العادس

فاجعه؟؟؟؟!!! حالا شاید ایده‌آل باشه ولی دیگه آخه فاجعه؟؟؟؟

من کی گفتم فاجعست؟!:|

- - -ویرایش - - -

اولین اقدام من بعد از اینکه NFS عرضه شد
.
.
اگه استیکر های کافی در بازی موجود باشه یه RX7 مثل تو Pro Street درست میکنم خووشگل!:d

خوب البته فکر کنم واسه جاهایی از ماشین که ضربه خورده اول باید ماشین بمالم به دیوار گاراژ بعد بیام بیرون:|

آخرین ویرایش:
در راستای بحثی که چند وقت پیش بابت بودن ماشین های سوپر اسپورت تو بازی بود منم حمایت خودم رو از نبودن یا خیلی کم بودن این ماشینا اعلام میدارم:d
برای نوستالژی هم با لیست و عکس ماشین های نسخه های خیابونی NFS با قابلیت Customization در خدمتتون هستیم که به غیر از Undercover تو باقیشون ماشین سوپراسپورت یا نبوده یا خیلی کم بوده تعدادشون.
Need For Speed Underground
Need for Speed Underground 2
Need For Speed Most Wanted
Need for Speed Carbon
Need For Speed Undercover

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or