آخرین ویرایش:
پایان هر هفته مسابقه اصلی هست که تو روند داستانی بازی جلو میری و باید ماشین مورد نظر برای اون سطح مسابقه پایانی را داشته باشی.فقط یکی برام توضیح بده قضیهزاین هفته ها جیه دقیقا؟تموم بشه چه اتفاقی میوفته؟
سلام و درود این بازی بهترین نسخه هست تو این حدودا 10 سال، چند شماره قبلی خیلی زود تکراری میشد و هیجان بازی کم بود، ولی این بازی فوق العاده هستبازی نسبت به شماره های قبلی چطوره؟ سرگرم کننده هست؟ تعداد ماشیناش و مسابقه هاش کفاف طولانی مدت رو میده؟
تخفیف خوبی خورده دو دلم بگیرم. شماره قبلیش ایده روز و شبش خوب بود ولی خیلی زود تکراری میشد!
اگه سری فورزا هوریزن به سمت مسابقات خیابانی بره شخصا با نیدفور اسپید خدا حافظی میکنمیک ساعتی بازی کردم فعلا از نظر هندلینگ سوپرایزم کرده فقط چون تو ایکس باکس فورزا ۵ رو دارم باید بیشتر بازی کنم ولی حس خوبی به این بازی دارم مخصوصا تیونینگ خفنش
کاش مثل موست وانتد ۱۵ تا راننده خفن میزاشتن که داستان جذابتر باشه نه اینقدر آبکی
روی سری ایکس گرافیک ۴کی عالیه البته نسل ۹ نمیتونم قبولش کنم چون جای پیشرفت زیادی داره به اون حد برسه اما نسبت به نسخه قبلی فوق العاده ست
View attachment 284306
View attachment 284307
بی صاحاب این فورزا خیلی خوبه اما تیونینگش اصلا به سری nfs نمیرسه
برا هر مسابقه یه مبلغ باید برای شرکت در مسابقه بدی، (خرید بلیت یا همون هزینه ی شرکت در مسابقه) همون رو از کل جایزه کثر میکنه و مابقی پول رو میده بهت،دوستان من تو مسابقات اول میشم شرط هم میبندم میبرم ولی باز کل پول رو نمیده چرا؟؟
View attachment 284756