Multi Platform Need for Speed: Unbound

سازنده
Criterion Games
تاریخ انتشار
December 2, 2022
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
library_hero.jpg
logo.png

سازنده: Criterion Games
ناشر: الکترونیک آرتز
تاریخ عرضه: یازدهم آذر 1401
پلتفرم ها: PC, PS5, XBOX SERIES S/X

تصاویر:

ss_1aa5971ad94c8db58d4736f4d462e79c71f8b037.1920x1080.jpg ss_2ea16ddc0d17eb3fd94cc9051bb9b91bcf315b14.1920x1080.jpg ss_3c3c804fd50f3b76f3dc6cbc82ee78a143e5711c.1920x1080.jpg ss_10f038c463e7f1a3536af06776524baba7da6ce7.1920x1080.jpg ss_53d4bd33f312727fc12bf21496d839478a4f5489.1920x1080.jpg

تریلر:

آخرین ویرایش:
اون دوستمون اومده میگه فروش کلی کم شده من گفتم نه این آمار فقط برا فروش فیزیکیه
این لینکی هم که گذاشتی دقیقا همونه دیگه:

?Why is Need for Speed Unbound bombing

There are several factors to consider here

Firstly, the UK games charts only include boxed sales. The disc version of NFS Unbound came out on 2 December, so it’s only been out for a few day
It’s no secret that digital game sales have overtaken physical game sales and have become more popular since the pandemic after NFS Heat launched
داره میگه فروش فیزیکی نمیتونه دلیل بر شکست کامل بازی باشه چون مردم نسبت به 2019 که Heat اومد خیلی بیشتر متمایل به دیجیتالی شدن.
در کل گفتم که این بازی رو هرکس تجربه کرده خوشش اومده و میگه از Heat بهتره، خودمم چند ساعت بازی کردم المان های جذاب بیشتری داشت نسبت به Heat.
اگه تو فروش شکست بخوره که البته بعید هم نیست، اول بخاطر مارکتینگ EA هست.

اون دوستمون اومده میگه فروش کلی کم شده من گفتم نه این آمار فقط برا فروش فیزیکیه
این لینکی هم که گذاشتی دقیقا همونه دیگه:

?Why is Need for Speed Unbound bombing

There are several factors to consider here

Firstly, the UK games charts only include boxed sales. The disc version of NFS Unbound came out on 2 December, so it’s only been out for a few day
It’s no secret that digital game sales have overtaken physical game sales and have become more popular since the pandemic after NFS Heat launched
داره میگه فروش فیزیکی نمیتونه دلیل بر شکست کامل بازی باشه چون مردم نسبت به 2019 که Heat اومد خیلی بیشتر متمایل به دیجیتالی شدن.
در کل گفتم که این بازی رو هرکس تجربه کرده خوشش اومده و میگه از Heat بهتره، خودمم چند ساعت بازی کردم المان های جذاب بیشتری داشت نسبت به Heat.
اگه تو فروش شکست بخوره که البته بعید هم نیست، اول بخاطر مارکتینگ EA هست.
بازی به صورت کلی به نظرم موفق بوده چون بیشتری افرادی که دیدم حال کردن باهاش

ای عوضی برا کسایی که Trial دارن اجازه نمیده کوالیفایر آخر هفته رو برن. خعلی حرکت کثیفی بود :D
راه ارزونی وجود نداره بازی رو ادامه بدیم؟:-?

پ.ن: گویا ارزون ترین راه EA play Pro هست حدود هفتصد هزار تومنه، من که اونقدری پولدار نیستم فقط بخاطر یه بازی این اشتراکو بگیرم.
امیدوارم کرک شه بزودی

آخرین ویرایش:
جدا سیستم مجازات بازی رو درجه سختی بالا بدجور اشک ادمو در میاره!

45 هزارتا پول داشتم همش رفت :)) یک ربع داشتم به صفحه مانیتور نگاه میکردم :(

+

آقا برای کسانی که هنوز شک دارن درمورد خرید بازی، اگر با هیت حال کرده بودید با اینم قطعا حال میکنید

من خودم واقعا تا اینجا خوشم اومد (البته نمیتونم بگم واو عجب عالیه) ولی انصافا خوب دراوردنش

اگر هم کرک شد که دیگه بزنید بر بدن حالشو ببرید :دی

پلیس های هیت 5 که با ضربه هم از بین نمیرن و میوفتن دنبالتون (خوشبختانه یه وسیله میشه گرفت انداخت رو ماشین که این دیده شدن توسط پلیس رو 2 برابر کندتر می کنه). فیزیک بازی واقعا رو مخه! به یک ماشین میخوری با هر سرعتی درجا میترکی و شروع مجدد داره! یعنی قشنگ برای من این بخش مثل نسخه 2012 بازی Most Wanted بود که یه کوچولو دوزش کمتر شده.
ایراد پلیس هارو همه قبول دارن. منم تجربه کردم.
اما درباره مشکل برخورد که گفتی، اولا اون اسمش فیزیک نیست چیزی که اشاره میکنی صرفا مکانیسم ریکاوری بازی هست که موقع تصادف یه صحنه نشون میده و بعد تو حالت صاف و درست میذارتت که ادامه بدی.
حالا اینکه به این شکل باشه یا مثل بقیه بازی ها یه بحث سلیقه ای هست. اما شما طوری گفتی که انگار این سیستم غیر واقع گراست و وقتت رو هم تلف میکنه. که طبق تجربه ای که من داشتم اینطور نیست. میزانی که با هر تصادف از مسابقه عقب میوفتی فرقی با بازی مثل فورزا هورایزون نداره. همچنین با سرعت کمتر اگه تصادف کنی اون انیمیشن رو نشون نمیده. از نظر واقع گرایی هم میشه گفت هم سیستم و هم بازی هایی که ماشین با هر تصادف چهار چرخشون رو زمین میمونه و پرت نمیشن به یک اندازه غیر واقع گرا و آرکیدیه. واقعیت یک چیزی بینابین این دو صحنه هست و مچاله شدن و از کار افتادن ماشین رو بدنبال داره.

ایراد پلیس هارو همه قبول دارن. منم تجربه کردم.
اما درباره مشکل برخورد که گفتی، اولا اون اسمش فیزیک نیست چیزی که اشاره میکنی صرفا مکانیسم ریکاوری بازی هست که موقع تصادف یه صحنه نشون میده و بعد تو حالت صاف و درست میذارتت که ادامه بدی.
حالا اینکه به این شکل باشه یا مثل بقیه بازی ها یه بحث سلیقه ای هست. اما شما طوری گفتی که انگار این سیستم غیر واقع گراست و وقتت رو هم تلف میکنه. که طبق تجربه ای که من داشتم اینطور نیست. میزانی که با هر تصادف از مسابقه عقب میوفتی فرقی با بازی مثل فورزا هورایزون نداره. همچنین با سرعت کمتر اگه تصادف کنی اون انیمیشن رو نشون نمیده. از نظر واقع گرایی هم میشه گفت هم سیستم و هم بازی هایی که ماشین با هر تصادف چهار چرخشون رو زمین میمونه و پرت نمیشن به یک اندازه غیر واقع گرا و آرکیدیه. واقعیت یک چیزی بینابین این دو صحنه هست و مچاله شدن و از کار افتادن ماشین رو بدنبال داره.
منظور من این جایی بود که ماشین های توی مسیر مسابقه (ترافیک) با کمترین سرعت بهشون میخوری اون انیمیشن نشون میده، اما ماشین های رقبا و پلیس شاملش نمیشه! این قضیه بالانس نیست. ماست وانتد 2012 هم همین بود، هنوز راه نیوفتادی سرعت نگرفتی تق میخوری به ترافیک و انیمیشن!

• Like
Reactions: Taha75
واقعا چرا؟
مثل اینکه release windowsـی که کرایتریون واسه بازی در نظر داشت 2023 بود ولی ea به زور مجبورشون کرد بازی رو هر طور شده به کریسمس برسونن. نبود تنوع تو ایونت ها هم واسه همینه. رو همه اینا فشار کاری رو staff هم اضافه کن. داستان mw2012 دقیقا دوباره تکرار شد. الان هم موفقیت بازی دقیقا بخاطر این پنج نفره.

اینم شاهکار جدید (رو تابلو نوشته airport)

794F7D1C-FF6B-4E08-B403-251163607C31.jpeg

معلوم نیست مثل mw2012 با دی ال سی اضافه میکنن یا نه.

با اشتراک Ea Play چند ساعت به بازی دسترسی داریم؟
اگه بخاطر این بازی میخوای EA play بگیری بیخیالش شو چون علاوه بر محدودیت زمانی محتوی هم از یه جایی قفل میشه جای حساسی هم قفل میشه بیشتر اعصابت خورد میشه. ینی خیلی زرنگ بازی دراوردن سر ترایال این بازی. من تو Fifa 23 همچین محدودیتی ندیدم.

ترایال های EA همیشه ده ساعت است.

اگه بخاطر این بازی میخوای EA play بگیری بیخیالش شو چون علاوه بر محدودیت زمانی محتوی هم از یه جایی قفل میشه جای حساسی هم قفل میشه بیشتر اعصابت خورد میشه. ینی خیلی زرنگ بازی دراوردن سر ترایال این بازی. من تو Fifa 23 همچین محدودیتی ندیدم.

ترایال های EA همیشه ده ساعت است.

روی گیمپس ea play هست. کلا من از آرت استایل بازی خوشم اومده ریویو های مثبت زیادی هم ازش خوندم خیلی دارم تستش کنم. موندم دیسک بازی رو تهیه کنم و بفروشم یا اینکه ترایال بزنم بعد دیجیتالی بخرم!

روی گیمپس ea play هست. کلا من از آرت استایل بازی خوشم اومده ریویو های مثبت زیادی هم ازش خوندم خیلی دارم تستش کنم. موندم دیسک بازی رو تهیه کنم و بفروشم یا اینکه ترایال بزنم بعد دیجیتالی بخرم!
بین حالت هایی که گفتی بهترینش این بود که دیسک بخری بفروشی. الان که دلار 40 تومنه دیسکو یگیر تو دلار 50 تومنی بفروش :| :| :|
#خمینی ای امام

• Smile
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or