آخرین ویرایش:
با توجه به وضعیت فعلی اصلا هم عجیب نیست که دغدغهی مردم NFS نباشه.عجیبه که اینجا خبری نیست
خود منم اصن نمیدونستم بازی عرضه شده
کسی بازی نکرده؟؟!!
با توجه به این که بازی فقط برای نسل ۹ هست به نظر چیز خوبی میاد نمراتشم که نسبت به nfs های قبلی خیلی بهتر شده
ساخته های یوبی و EA بزار توی Blacklist ذهنت . فکرت راحت خواهد شدآقا کسی رو PC بازی کرده؟ چقدر بهینه سازیش افتضاحههههه!!!
اصلا این گرافیک چیزی نیست انقدر کم فریم بده خیلی عجیبه
جالب اینکه زیادم از GPU استفاده نمیشه در حالی که داره زور میزنه از 30 فریم بیشتر بده
من که فقط ترایال 10 ساعته دارم گفتم حیفه تو این وضعیت حرومش کنم اومدم بیرون
دارم درایور آپدیت میکنم شاید کمکی کرد
این وضعیتی که میبینم فقط کارت گرافیکای سری 30 میتونن شصت فریم بگیرن
ویرایش: درایور انویدیا آپدیت کردم یه ده دوازده فریمی بهتر شد ولی بازم شصت فریم نمیده. دقیقا Heat همین وضعیت رو داشت.
خب پول دادن براش یه بحثه ولی وقتی ترایال دارم صددرصد تجربه میکنم. چون نسخه قبلی ( Heat ) هم بد نبود اصلا. تازه اینکه واقعا از هیت جذاب تره همه ام تایید میکنن.ساخته های یوبی و EA بزار توی Blacklist ذهنت . فکرت راحت خواهد شد
من منظورم ارزش قائل شدن برای وقت هست (بحث مادی مقوله جدا هست) . من خودم یک بازی حتی مجانی هم باشه بدونم که خوشم نخواهد آمد و تمامش نمی کنم نمی روم . مثلا چند وقت پیش موقعیت پیش اومد که فارکرای 6 و والهالا رایگان بدون دانلود حاضر و آماده بروم دست نزدم . وگرنه در کل کسی از چیز مجانی بدش نمیاد . ضرب المثل هست مفت باشه کوفت باشهخب پول دادن براش یه بحثه ولی وقتی ترایال دارم صددرصد تجربه میکنم. چون نسخه قبلی ( Heat ) هم بد نبود اصلا. تازه اینکه واقعا از هیت جذاب تره همه ام تایید میکنن.
در کل اینی که میگی کامل بذار تو بلک لیست من قبول ندارم چون این کمپانی ها اینطوری ان که شاهکار نمیسازن اما بازی «خوب» زیاد دارن. عناوینی که ارزش فول پرایس ندارن اما بصورت اشتراکی یا با تخفیف ارزش دارن. مثلا چند وقت پیش چند ساعت AC Origins بازی کردم، گیمپلی اش زیاد جالب نمیزد اما شبیه سازی اون دوره تاریخی تو طراحی محیطش فوق العاده بود، یعنی انگار بهترین کلاس درس تاریخه و واقعا در اون برهه زمانی قرار میگیری. میخوام بگم عناوینی هم که خیلی به کلیتشون انتقاد میشه تو یه بُعد خاصی پرفکت هستن و ارزش دیدن دارن. پس نیازی نیست کامل دور بندازیم.
آفلاین میشهاین نسخه نیاز به کانکشن اینترنت دائم داره؟ یا میشه افلاین پلی داد؟
آماری که میگی فقط مربوط به فروش فیزیکی تو انگلیس هست. بنظرم فیزیکی نمیتونه معیار باشه.ظاهرا بازی فروش نا امید کننده ای داشته که اینم بر میگرده به استایل و سبک بازی با اون حالت انیمه ای و فوق فانی .
حالا من بازیش کردم و به نظرم یکی از بهترین NFS هاستامار فروش این نسخه حتی از NFS: ProStreet هم پایین تره و به نظر یه شکست تجاری دیگه برای سری NFS هستش.
از همون زمان معرفیش مشخص بود خیلی بیخوده.
خیر امار کلی هم نا امید کننده ترهآماری که میگی فقط مربوط به فروش فیزیکی تو انگلیس هست. بنظرم فیزیکی نمیتونه معیار باشه.
فان بودنش که اتفاقا باید باعث فروش بیشتر بشه.
اگرم کمتر از هیت بفروشه بخاطر مارکتینگ EA هست بیشتر.
دقیقا کجاش شبیه NFS هستش؟ شخصیت های انیمه ش یا گرافیک عجیب و غریبش؟ هیچیش شبیه نسخه های قبل نیست. کلا NFS نیست یعنی.حالا من بازیش کردم و به نظرم یکی از بهترین NFS هاست
به نظرم بیاد توی subscription service ها خیلی طرفدارش زیاد میشه
مشکل اینه ملت کلا حال نمیکنن به این بازیا ۷۰ دلار بدن