آخرین ویرایش:
موافقمبیشتر از یک هفته اس پای بازیم و واقعا حال کردم باهاش
customization عالیه و تو بهترین سطح خودش هست
هندلینگ ماشینا هم خوبه و میشه تغییر داد و این تغییر کاملا به چشم میاد
در کل تو سبک خودش(Arcade) چیز نابیه
یه ایرادی که میشه بهش گرفت اینه که به stats اولیه ماشینا به هیچ وجه نمیشه اعتماد کرد و تا ماشینو نگیری و خودت Tune نکنی معلوم نیست چند چنده
رو چه درجه سختی بازی میکنی؟دوستانی که بازی کردن، بازی یکم سخت نشده یا من اینجوری احساس میکنم، تو سری های قبلی به راحتی اول میشدم، ولی اینجا اول شدن یه چالش شده برام
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
آره سختتر شده و کاملا طبیعیه که اول نشی.دوستانی که بازی کردن، بازی یکم سخت نشده یا من اینجوری احساس میکنم، تو سری های قبلی به راحتی اول میشدم، ولی اینجا اول شدن یه چالش شده برام
با سلام خسته نباشیددوستانی که بازی کردن، بازی یکم سخت نشده یا من اینجوری احساس میکنم، تو سری های قبلی به راحتی اول میشدم، ولی اینجا اول شدن یه چالش شده برام
لیست ماشین هارو داخل سایت خودشون گذاشتن ببین نظرتو جلب میکنه یا نه، به نظر من که اوکی بود.بازی نسبت به شماره های قبلی چطوره؟ سرگرم کننده هست؟ تعداد ماشیناش و مسابقه هاش کفاف طولانی مدت رو میده؟
تخفیف خوبی خورده دو دلم بگیرم. شماره قبلیش ایده روز و شبش خوب بود ولی خیلی زود تکراری میشد!
باید هفته ها رو بری چالش ها رو انجام بدی، آخر هر هفته مسابقات برگذار میشه انتخابی برای مرحله بعد، در مرحله آخر هم مسابقه نهایی هست.فقط یکی برام توضیح بده قضیهزاین هفته ها جیه دقیقا؟تموم بشه چه اتفاقی میوفته؟