آخرین ویرایش:
ماشینها و محیط گرافیک Realistic دارن ولی احتمالا بعضی افکتها مانند دود لاستیک و افکت نیترو حالت انیمهای داشته باشن. شخصیتها هم انیمهای هستن.الان ماشین ها گرافیکش در حد نسل بعدیه و شخصیت ها انیمه ای با کلا انیمه ای؟
بخاطر مولتی اومدن نقشه ها رو یکپارچه کردن، برا همین اون مدلی نمیسازن. آره نسخه های 4 و 5 از لحاظ تورنمنتهای آفلاین خیلی خوب بودنفقط میخوام یه بارم شده نظرم بگم در مورد کل سری این بازی خیلی هم تخصصی نمیخوام بگم اون چیزی که خودم برداشت کردم تو این سالها میگم.
من تو همه این نسخه ها فقط از نسخه پورشه و high stakes برای ps1 و hot pursuit نسخه ps2 بیشتر از همه حال کردم چون محیطهای طبیعی تو مسابقات هست و سبک رانندگی واقعیت پذیرش خیلی میپسندیدم تو این نسخه ها خصوصا high stakes.
از همه مهمتر بخش مولتی پلیر افلاین و حتی single پلیر افلاین در این نسخه ها کامل بود مثل نسخه های فعلی همش محدود شده به بخش انلاین و اصلا مولتی پلیر یا single پلیر افلاین جذابی هم نداره بخاطر مقاصد تجاری و البته نسخه های hot pursuit بعدی برای نصلهای بعد هم خوب بودن کلا اگه بخش مولتی پلیر افلاین داشتن.
اصلا هم با نسخه های اندرگراند یا حتی ماست وانتد و غیره که محیطهای دارک و تیونیگ و غیره و داشتن بر خلاف بقیه حال نکردم خصوصا بخش داستانی بازی و اینکه این فلشهای راهنما که هی مسیر رو نشون میده میگه اینور و اونور برو خیلی رو مخه و صحفه پر شده از hud های چرت و اضافه که غیر طبیعی بازی رو جلوه میده عین بازیهای سطح پایین ریسینگ دیگه که خیلیم زیادن و کلا از شروع ساخت این بازی تا الان هر جور خواستن ساختن به هیچ اصلی هم پایبند نبودند و هدفشون هم فقط دراوردن پول بیشتر بوده و یه اشی بوده که هر کی از راه رسیده یه همیش زده به سبک خودش و برای همین یه عده راضین یا یه عده هم کاملا ناراضی و همه نسخه های جدید به امید اینکه مثل نسخهای قدیمی باشه یه نیم ساعتی بازی کردم و حتی بیشتر ولی بعد دیگه سراغشون هم نرفتم.
تریلر فردا 90 ثانیه هیت و تمرکز بازی رو بخش مولتی هست که این چهره های انیمه ای رو توضیح میده و یه مودی یا ویژگی داره به نام meetupsUnbound will be revealed via a 90-second trailer, a report said. The game will reportedly be focused on multiplayer and include a feature called "meetups" where players can sync up to compete in races
از NFS 2015 اونفدر با تریلر هایپ شدیم خورده تو ذوقمون که حسش نیست ولی آرتش باحاله، دود لاستیک مثل اینکه بهتر شده، کاستومایز خیلی خیلی خوبه و 144 تا ماشین داره بازی ولیییییییییییییییییییییییییییییییی تویوتا نییسسسسسست!! سوپرا میخوایییمتریلر معرفی:
مثل اینکه کراس جن نیست و کاملا نسل بعدی هست. آرت استایل بازی هم خوب به نظر میومد امیدوارم گیمپلیاش هم بهبود یافته باشه نسبت به گیمپلی خستهکننده بازیای Ghost Games.
بعضی وقتا شرکتا با سیاستای مسخرشون حال آدمو بهم میزنن. این برمیگرده به زمان nfs heatاز NFS 2015 اونفدر با تریلر هایپ شدیم خورده تو ذوقمون که حسش نیست ولی آرتش باحاله، دود لاستیک مثل اینکه بهتر شده، کاستومایز خیلی خیلی خوبه و 144 تا ماشین داره بازی ولیییییییییییییییییییییییییییییییی تویوتا نییسسسسسست!! سوپرا میخوایییم
مطلبه یکی منشن کنه بگه ماشین تولید تولید باهاش تصادف می کنن آدم می کشن! قاتلابعضی وقتا شرکتا با سیاستای مسخرشون حال آدمو بهم میزنن. این برمیگرده به زمان nfs heat
View attachment 274465
هیت خوب بود ولی یکی از نکتهای خیلی بدش که کلا به تجربه گیم ضربه زد هوش مصنوعی فوق مسخرش بود یا کلا خیلی جلو بودی یا ازت جلو میزدن دیگه بشون نمیرسیدیایده بازی جالب به نظر میرسه. کرایتریون میسازه امیدوارم برناوت نده به خوردمون جای NFS.
من بنظرم Ghost games داشت راه درست رو میرفت با 2015. یک NFS واقعی بود. واقعا غیر از همیشه آنلاین بودن میخوام ببینم مشکلش چی بود که انقدر متاش اومد پایین! بعد EA مجبورشون کرد میکروترنزکشن بذارن و فاجعه ی payback رو بدند بیرون. با Heat اومد جبران کنه ولی خواست از هورایزن کپی کنه که همون بخش کپی شده هم به بازی ضربه زد. Heat قسمت شبش حرف نداشت و دلیل اینهمه هیت بهش رو متوجه نشدم. البته توی کامیونیتی NFS ازش استقبال شد.