آخرین ویرایش:
اقا اون اوایل که بازی اومده بود یه سری تروفیا باگ داشت
با اپدیت جدیدا باگ تروفیا درست شده ؟
بازی یه ساند ترک داره به اسم where is my mind از tkay maidza
ممنون میشم اگه با کیفیت 320 لینک دانلود اهنگشو بذارید
احتمالا دیتا خیلی قدیمیه ، چون از روز انتشار کلی براش آپدیت اومده.سلام
من این بازی نسخه استیم رو دانلود کردم و وقتی دیتا بازی رو تو پوشه استیم میریزم فایده ای نداره و بازی رو از اول شروع میکنه دانلود
لطفا کسی راه حلی رو میدونه راهنماییم کنه ؟
باید گفت بازی تازه منتشر شد
دانلود واجب شدباید گفت بازی تازه منتشر شد
عجب صداگذاریهایی روی ماشینها گذاشتن
گودزیلا عجب صدایی داره
داداش صدا گذاری ها خوبه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم این بازی واسه زیر 12 سال ساخته شده .باید گفت بازی تازه منتشر شد
عجب صداگذاریهایی روی ماشینها گذاشتن
گودزیلا عجب صدایی داره
Unbound رو بازی کردی؟داداش صدا گذاری ها خوبه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم این بازی واسه زیر 12 سال ساخته شده .
من تو این مدرنها (2015 به بعد) همشون رو دوست دارم ، هر کدوم رو یه جور.من واقعا خیلی دوس داشتم ازین بازی خوشم بیاد خصوصا اینکه از افکتایی که اضافه کردن رو خیلی دوس داشتم اما متاسفانه هندلینگ و فیزیک بازی واقعا قابل تحمل نبود برام. البته هیت رو سر نیم ساعت دراپ کردم و آنباند رو دو ساعتی بازی کردم ولی در نهایت تلاشام جواب نداد و دیگه نتونستم ادامه بدمش فضای شهرشم زیادی مُرده و خشک و خالی بود. در فکر نکنم این رَویه رو تغییر بدن و تحول اساسی ایجاد کنن برای هندلینگ و فیزیک ماشینا و باید با همون خاطرات قدیمی که ازین سری دارم، به زندگی ادامه بدم
نوید جان تو این دو نسل هیچ کدوم رو نتونستم بیشتر از 1 ساعت تحمل کنم ولی این آنباند رو خیلی دوست داشتم، واقعا نمیدونم چرامن واقعا خیلی دوس داشتم ازین بازی خوشم بیاد خصوصا اینکه از افکتایی که اضافه کردن رو خیلی دوس داشتم اما متاسفانه هندلینگ و فیزیک بازی واقعا قابل تحمل نبود برام. البته هیت رو سر نیم ساعت دراپ کردم و آنباند رو دو ساعتی بازی کردم ولی در نهایت تلاشام جواب نداد و دیگه نتونستم ادامه بدمش فضای شهرشم زیادی مُرده و خشک و خالی بود. در فکر نکنم این رَویه رو تغییر بدن و تحول اساسی ایجاد کنن برای هندلینگ و فیزیک ماشینا و باید با همون خاطرات قدیمی که ازین سری دارم، به زندگی ادامه بدم
داداش صدا گذاری ها خوبه ولی نمیدونم چرا احساس میکنم این بازی واسه زیر 12 سال ساخته شده .
نقل قولتون کردم که این بازی رو حتما چک کنین:من واقعا خیلی دوس داشتم ازین بازی خوشم بیاد خصوصا اینکه از افکتایی که اضافه کردن رو خیلی دوس داشتم اما متاسفانه هندلینگ و فیزیک بازی واقعا قابل تحمل نبود برام. البته هیت رو سر نیم ساعت دراپ کردم و آنباند رو دو ساعتی بازی کردم ولی در نهایت تلاشام جواب نداد و دیگه نتونستم ادامه بدمش فضای شهرشم زیادی مُرده و خشک و خالی بود. در فکر نکنم این رَویه رو تغییر بدن و تحول اساسی ایجاد کنن برای هندلینگ و فیزیک ماشینا و باید با همون خاطرات قدیمی که ازین سری دارم، به زندگی ادامه بدم