Need for Speed Rivals در هر دو کنسول 1080p و 30 فریم اجرا میشود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
با توجه به خبر سایت eurogamer توسط سازنده بازی Ghost تائید شد که هر دو نسخه به صورت رزولوشن 1080p native و در 30 فریم اجرا میشود این در حالیست که Need for Speed Rivals از انجین bf4 که Frostbite 3 نام دارد استفاه میکند .

سایت eurogamer تصاویر مقایسه هر دونسخه را که از دموی ان تهیه شده در سایت قرار داده :

Need for Speed Rivals runs at 1080p on Xbox One and PS4 • News • Xbox One • Eurogamer.net

تفاوت اندکی هم داشته باشن به سود ps4 و سونی هست.
تصاویر گویای همه چیز هست. تازه این اولشه. بعدها اختلاف قدرت سخت افزار بیشتر خودشو نشون میده.

این تکنیک سنگین تر چجوری بوده که DF فکر کرده بود نسخه PS4 کلا AO نداره؟:دی
مگه قبلا نگفته بودن نسخه ps4 بهتر از pc یه؟:d
اون رو فکر کنم یه منتقدی که بازی کرده بود گفته بود. حالا نمیدونم جریانش چیه، DF گفته دو نسخه کنسول های next-gen برتری به هم ندارن و در یه سطحند، ولی ظاهرا این کاره نبودن. چون یه سر به اینجا بزنن آپدیت میدن که نسخه PS4 بهتر بوده و ما نفهمیدیم:دی

اختلاف باید تو یک سری چیز های اساسی باشه نه یک تکنیک گُنگ توی بازی به نظرم با توجه به GPU قدرتمند تر PS4 و سخت افزار ساده تر و در دسترس ترش تو این بازی نسبت به XO خیلی ضعیف تر ظاهر شده و حداقل باید روی 60 فریم می بود

شما نگاه کنید XO حدود 10 درصد GPU رو به کینکت اختصاص داده که بعدا آزاد میشه همچنین سخت افزار سخت تری داره و هنوز ESRAM بهینه نشده و اینها در آینده بهتر خواهند شد ولی کل اختلاف این بازی استفاده از تکنیک SSAO به جای HBAO هست که یک چیز گُنگ در بازی محسوب میشه و فقط DF تو سطح دنیا می تونه تشخصیش بده و تخیصش برای گیمرها غیر ممکنه

خب پس با این حساب همیشه حق با شماست ، چون یا باید رزولوشن دوبرابر یاشه یا فریم ریت 2 برابر باشه که ما بتونیم حرف بزنیم ، در غیر اینصورت این اختلافهای دیگه کاملا به سود X1 و طرفدارهاش هست چون 50% نمیشه و .... من عذرخواهی میکنم از شما :)

میلیاردها دلار رو خرج کردن که اختلاف بجای 50% مثلا بشه 10% ؟ یعنی مخصوصا یکی مثل تو از اول دنبال این بودی که اختلاف زیاد نباشه ؟ الان اگه PS4 کمی از X1 بهتر باشه تو خوشحال میشی ؟

ضمنا شما با یه سرچ ساده میتونی متوجه بشی فرق بین HBAO و SSAO چیه و کلا اختلاف پرفورمنس این دو تا معمولا چقدره .... یه سرچ هم در مورد Depth of Field بکن ببین در بازیهایی که امکان فعال و غیرفعال کردن این گزینه وجود داره اختلاف پرفورمنس چقدره . خلاصه ش اینکه سعی لازم نیست ، برتری PS4 با توجه به این 2 تا گزینه کاملا مشخصه .
یعنی میفرمایید depth of feildدر نسخه one آف میباشد=))آها از اون یه خط بالای کوه ddرو متوجه شدید بابا شما دیگه کی هستید این دیگه از اون حرفا بود:-/

اختلاف باید تو یک سری چیز های اساسی باشه نه یک تکنیک گُنگ توی بازی به نظرم با توجه به GPU قدرتمند تر PS4 و سخت افزار ساده تر و در دسترس ترش تو این بازی نسبت به XO خیلی ضعیف تر ظاهر شده و حداقل باید روی 60 فریم می بود

شما نگاه کنید XO حدود 10 درصد GPU رو به کینکت اختصاص داده که بعدا آزاد میشه همچنین سخت افزار سخت تری داره و هنوز ESRAM بهینه نشده و اینها در آینده بهتر خواهند شد ولی کل اختلاف این بازی استفاده از تکنیک SSAO به جای HBAO هست که یک چیز گُنگ در بازی محسوب میشه و فقط DF تو سطح دنیا می تونه تشخصیش بده و تخیصش برای گیمرها غیر ممکنه

جالبه هی میگین XOne هنوز ازش استفاده بهینه نشده انگار نهایت PS4 همینه و فقط XOne جای پیشرفت داره
فعلاً که ما خفه شدیم از بس شنیدیم XOne فلان نسخه DX 11.2 ... ساپورت میکنه و خیلی خفنه ... و و و ولی عملاً نمیتونه حتی افکت Bokeh DOF رو که مال DX 11 به بعد هست رو تو بازی مثل NFS ران کنه !

یعنی میفرمایید depth of feildدر نسخه one آف میباشد=))آها از اون یه خط بالای کوه ddرو متوجه شدید بابا شما دیگه کی هستید این دیگه از اون حرفا بود:-/

اولا من نمیگم DF میگه ، دوما اصلا کسی هم نگه این تابلوترین اختلافی هست که وجود داره ! وقتی اصلا نمیدونی DoF چیه با چه اعتماد بنفسی اینجوری خوشمزه میشی ؟!

PS4

XO

اولا من نمیگم DF میگه ، دوما اصلا کسی هم نگه این تابلوترین اختلافی هست که وجود داره ! وقتی اصلا نمیدونی DoF چیه با چه اعتماد بنفسی اینجوری خوشمزه میشی ؟!

PS4

XO

انصافا آدم باید کور باشه تا این تفاوت نبینه
نسخه PS4 با لب و لوچه آدم بازی میکنه لامصب :d

میلیاردها دلار رو خرج کردن که اختلاف بجای 50% مثلا بشه 10% ؟ یعنی مخصوصا یکی مثل تو از اول دنبال این بودی که اختلاف زیاد نباشه ؟ الان اگه PS4 کمی از X1 بهتر باشه تو خوشحال میشی ؟

ضمنا شما با یه سرچ ساده میتونی متوجه بشی فرق بین HBAO و SSAO چیه و کلا اختلاف پرفورمنس این دو تا معمولا چقدره .... یه سرچ هم در مورد Depth of Field بکن ببین در بازیهایی که امکان فعال و غیرفعال کردن این گزینه وجود داره اختلاف پرفورمنس چقدره . خلاصه ش اینکه سعی لازم نیست ، برتری PS4 با توجه به این 2 تا گزینه کاملا مشخصه .

شما چه دوست باشی یا نه و بری تو گوگل سرچ کنی چیزی که df گفته هر دو نسخه در یک سطح هستند :) بازی cod هم که فردا پسفردا مشخص میشه :)
یعنی این اواخر فهمیدم ادم غیر منطقی تر از خودت کسی نیست ؟! شما الان به این اختلاف ها میخوای فکت صادر کنی تو همین اوایل کار ؟! اصلا اختلاف در سطحی هست که بخوای روش مانور بدی ؟!
قبول داری کنسول مایکروسافت احتیاج به اشنایی و کار کردن بیشتر داره نسبت به ps4 ؟! اره ؟ قبول داری ؟!

من نمیدونم به چه زبونی حرف بزنم ؟ دارم میگم وایسا برای موج دوم بازیها ! بد میگم ؟ وقتی ps4 برتر شد من میام اینجا اعتراف میکنم ok ؟ ولی تو خودت را داری سوژه میکنی برای هر چیزی احتمالی بزار برای خودت راه فراری بزار .

اون 3 میلیبارد دلار را هم که میگی همین اول نسلی با forza 5 و ryse ثابت شد چیزی که تو لانچ ps4 خوابش را هم ندید ! یه استودیوی fp شما نتونست با tp رقابت کنه ;;) سال بعد را هم مهمون هستیم خیالت راحت :)

یه سرچ هم در مورد Depth of Field بکن ببین در بازیهایی که امکان فعال و غیرفعال کردن این گزینه وجود داره اختلاف پرفورمنس چقدره

اون عکس که فکر کنم کات سین هست ؟! یعنی تکنیک dof را نتونستند به نسخه x1 اضافه کنند و قرار بوده تو اون صحنه افت فریم بده ؟!

آخرین ویرایش:
جالبه يه عده باز ميگن df گفته دو نسخه در يه حدن !!!!
ديگه نميدونيم با چه زياني توضيح بديم كه اون حرف df براي قبل اپديتش بوده كه فكر ميكرده HBAO در نسخه ps4 نيست و اين رو يه نكته منفي تلقي كرده بود و برتريه نسخه ps4 در DOF و DD رو به پاي اين ضعف گذاشته بود ودر مجموع گفته بود در يه حدن( يعني يه برتري ps4 داره و يه برتري x1) ولي الان كه اپديت كرد و اعلام كرد ps4 هم از HABO استفاده ميكنه كه اين يعني نسخه ps4 ديگه ضعفي نداره در عين حفظ نكات برترش نسبت به x1 پس نتيجه واضحي كه ميشه گرفت بهتر بودن نسخه ps4 بر اساس اناليز DF هست حالا باز سعي كنيد كوچه علي چپ تبديل به عوارضي تهران قم كنيد :d

مطمئنا در آینده ای نزدیک , تفاوت و برتری ها مشخص میشن ! :d
پس آیا بهتر نیست این فن بازی ها را تا اون زمان ذخیره کنید آیا ؟ :|

آقا اختلاف در حد با ذره بین افتادن به جون مانیتور هست که من قبلا گفتم :دی حالا برتری نسخه PS4 هم در حد جزیی هست به نظرم.

شما چه دوست باشی یا نه و بری تو گوگل سرچ کنی چیزی که df گفته هر دو نسخه در یک سطح هستند :) بازی cod هم که فردا پسفردا مشخص میشه :)
یعنی این اواخر فهمیدم ادم غیر منطقی تر از خودت کسی نیست ؟! شما الان به این اختلاف ها میخوای فکت صادر کنی تو همین اوایل کار ؟! اصلا اختلاف در سطحی هست که بخوای روش مانور بدی ؟!
قبول داری کنسول مایکروسافت احتیاج به اشنایی و کار کردن بیشتر داره نسبت به ps4 ؟! اره ؟ قبول داری ؟!

من نمیدونم به چه زبونی حرف بزنم ؟ دارم میگم وایسا برای موج دوم بازیها ! بد میگم ؟ وقتی ps4 برتر شد من میام اینجا اعتراف میکنم ok ؟ ولی تو خودت را داری سوژه میکنی برای هر چیزی احتمالی بزار برای خودت راه فراری بزار .

اون 3 میلیبارد دلار را هم که میگی همین اول نسلی با forza 5 و ryse ثابت شد چیزی که تو لانچ ps4 خوابش را هم ندید ! یه استودیوی fp شما نتونست با tp رقابت کنه ;;) سال بعد را هم مهمون هستیم خیالت راحت :)

یه بار بهت گفتم تو اگه به من بگی غیرمنطقی من خوشحال میشم ، ممنونم که اینهمه لطف داری به من :)

DF هم سر AO اشتباه کرده بود ، الان PS4 در دو مورد برتر هست یکی همین AO و دیگری هم DoF ، در حالی که بقیه مسائل مساوی هستند ، اون یه ذره اختلاف DD هم که روی کوهها مشخصه اصلا هیچ . به هر حال چه کم چه زیاد PS4 برتره .

راجع به موج هم من تا موج دوم که هیچی تا موج دهم هم صبر میکنم ، تو نگران راه فرار من نباش ، اصلا من دوست دارم سوژه بشم ! تو اینهمه سال سوژه شدی مگه اتفاقی واست افتاد ؟ :d

راجع به KZ هم که والا تک تک نقدها از امتیاز بالا بگیر تا امتیاز پایین خیلی خیلی از گرافیک تعریف کردن ، حالا تو آدم با منطق نمیدونم از کجا منطق میاری که میگی PS4 خوابش رو هم ندید !!

اینقدر هم حرف تکراری نزن ، تو برو موج دوم یا سوم یا بیستم بیا حال منو بگیر ، OK ؟ فعلا بیخیال ما شو تا نوبتت بشه .

DoF هم چیزی نیست که همیشه مشخص باشه ، یعنی توی هیچ بازی ای نمیشه اینطور باشه ، مثلا اینجا اگه قرار بود DoF رو همیشه ببینیم خب جاده و ماشینهای جلویی در حین مسابقه درست دیده نمیشدن . اون صحنه هم کات سین به اون معنا نیست که کلا جدا باشه همون اول که میخواد Race شروع بشه دوربین یه حالت سینمایی به خودش میگیره که DoF مشخص میشه . اینم که چرا X1 نداره من خبر ندارم ولی فکر نمیکنم یادشون رفته باشه یا اینکه از قصد نذاشته باشن ، چون اگه اینطوری بود همونطور که راجه به AO توضیح دادن در این مورد هم توضیح میدادن .

آقا اختلاف در حد با ذره بین افتادن به جون مانتیور هست که من قبلا گفتم :دی حالا برتری با نسخه PS4 باشه هم در حد خیلی جزیی هست.

از لحاظ بصری آره ، خیلی کمه ، ولی از لحاظ تکنیکی و پرفورمنس خیلی کم نیست .

آخرین ویرایش:
یه بار بهت گفتم تو اگه به من بگی غیرمنطقی من خوشحال میشم ، ممنونم که اینهمه لطف داری به من :)

DF هم سر AO اشتباه کرده بود ، الان PS4 در دو مورد برتر هست یکی همین AO و دیگری هم DoF ، در حالی که بقیه مسائل مساوی هستند ، اون یه ذره اختلاف DD هم که روی کوهها مشخصه اصلا هیچ . به هر حال چه کم چه زیاد PS4 برتره .

راجع به موج هم من تا موج دوم که هیچی تا موج دهم هم صبر میکنم ، تو نگران راه فرار من نباش ، اصلا من دوست دارم سوژه بشم ! تو اینهمه سال سوژه شدی مگه اتفاقی واست افتاد ؟ :d

راجع به KZ هم که والا تک تک نقدها از امتیاز بالا بگیر تا امتیاز پایین خیلی خیلی از گرافیک تعریف کردن ، حالا تو آدم با منطق نمیدونم از کجا منطق میاری که میگی PS4 خوابش رو هم ندید !!

اینقدر هم حرف تکراری نزن ، تو برو موج دوم یا سوم یا بیستم بیا حال منو بگیر ، OK ؟ فعلا بیخیال ما شو تا نوبتت بشه .

.

یعنی اعتماد به نفس را برم :x

تو الان میبینی تفاوت زیاد نیست ! و اگر هم تفاوت هست قشنگ میدونی علتش چیه ! خودت قشنگ میدونی این تفاوت ها به خاطر سخت افزار جدیدتر x1 هست چیزی که بازی سازها هنوز اشنایی ندارند چیزی که مایکرو درایورهای نهایی دوکیت های نهایی را خیلی دیرتر رسونده دست بازیسازها . میدونم اینها را قشنگ میدونی ولی خودت را زدی به اون راه و میخوای دلیل بر برتر بودن سخت افزار ps4 بکنی من خیلی دوست داشتم ببینم چرا این نسل همین نظر را تو اویل نسل نداشتی تا چند سال هم که گذشت بازم نداشتی ؟!
بالاخره اتفاقا وقتی همین تفاوت های کم را میبینم روزبه روز به قدرت x1 بیشتر امیدوار میشم که چی ساختن !

اهان پس بگو چطور میشه چیزی را به شما ثابت کرزد و ثابت کرد همیشه منطقی نیستی وقتی سایتها بگن halo4 بهترین گرافیک را بین بازیها داره و خیلهاشون گفتن نسل را داره تا حتی برابر با نسل بعد دونستند شما همچنان میگفتی از انچارتد 3 بهتر نیست ؟! جالبه اون زمان برات محیطهای بزرگ محیطهای اکشن بیشتر هوش مصنوعیه بیشتر و.......حکم هویج داشت ! تو این نسل هم وقتی ryse را سایتها بیشتر تحویل میگیرن شما باز قبول نداری از کیلزون گرافیک بهتری داشته باشه یدفعه محیطهای بزرگ و .... یادت می افته ( که متاسفانه تو این مورد ها هم از ryse بهتر نیست !)

شما کی میخوای قبول کنی یه بازی روی پلتفورم مایکرو بهتره ؟!

بالاخره این سال را که خدا بخواد ryse انتخاب شده همون شخصی که دیروز گفت اگر من ببینم بازیهای انحصاری بهتر عمل میکنه میگم کنسول قویتری هست ! پس با این حساب اگه ryse انتخاب بشه این سال را باید قبول کنی x1 کنسول قویتری هست ! ok ?!

از لحاظ بصری آره ، خیلی کمه ، ولی از لحاظ تکنیکی و پرفورمنس خیلی کم نیست .
برای یاداوری ! تو بازیه gta5 کدوم از لحاظ تکنیکی بهتر بود 360 یا ps3 ?! میخوام اون برتری ها را نسبت به هم بشماری ببینیم چند چندیم ؟!

من گفتم اگه همون اتفاقی که برای PS3 در نسل قبل افتاد برای X1 هم بیفته و برتریش در بازیهای انحصاری مشخص بشه من قبول میکنم ، ولی نه با 1 بازی ! 360 هم اول GeOW رو داشت که هیچکدوم از لانچهای PS3 بهش نزدیک نمیشدن ولی در ادامه در سالهای بعد قضیه فرق کرد .
باشه اگه این روند برتر بودن انحصاریهای X1 ادامه داشت من قبول میکنم .

اصلا چه انحصاری چه مالتی پلتفرم هرکدوم که X1 تونست بهتر از PS4 باشه من قبول میکنم X1 قویتره .

بیخیال ما میشی الان ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or