Need for Speed Rivals در هر دو کنسول 1080p و 30 فریم اجرا میشود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
با توجه به خبر سایت eurogamer توسط سازنده بازی Ghost تائید شد که هر دو نسخه به صورت رزولوشن 1080p native و در 30 فریم اجرا میشود این در حالیست که Need for Speed Rivals از انجین bf4 که Frostbite 3 نام دارد استفاه میکند .

سایت eurogamer تصاویر مقایسه هر دونسخه را که از دموی ان تهیه شده در سایت قرار داده :

Need for Speed Rivals runs at 1080p on Xbox One and PS4 • News • Xbox One • Eurogamer.net

یعنی اعتماد به نفس را برم :x

تو الان میبینی تفاوت زیاد نیست ! و اگر هم تفاوت هست قشنگ میدونی علتش چیه ! خودت قشنگ میدونی این تفاوت ها به خاطر سخت افزار جدیدتر x1 هست چیزی که بازی سازها هنوز اشنایی ندارند چیزی که مایکرو درایورهای نهایی دوکیت های نهایی را خیلی دیرتر رسونده دست بازیسازها . میدونم اینها را قشنگ میدونی ولی خودت را زدی به اون راه و میخوای دلیل بر برتر بودن سخت افزار ps4 بکنی من خیلی دوست داشتم ببینم چرا این نسل همین نظر را تو اویل نسل نداشتی تا چند سال هم که گذشت بازم نداشتی ؟!
بالاخره اتفاقا وقتی همین تفاوت های کم را میبینم روزبه روز به قدرت x1 بیشتر امیدوار میشم که چی ساختن !

اهان پس بگو چطور میشه چیزی را به شما ثابت کرزد و ثابت کرد همیشه منطقی نیستی وقتی سایتها بگن halo4 بهترین گرافیک را بین بازیها داره و خیلهاشون گفتن نسل را داره تا حتی برابر با نسل بعد دونستند شما همچنان میگفتی از انچارتد 3 بهتر نیست ؟! جالبه اون زمان برات محیطهای بزرگ محیطهای اکشن بیشتر هوش مصنوعیه بیشتر و.......حکم هویج داشت ! تو این نسل هم وقتی ryse را سایتها بیشتر تحویل میگیرن شما باز قبول نداری از کیلزون گرافیک بهتری داشته باشه یدفعه محیطهای بزرگ و .... یادت می افته ( که متاسفانه تو این مورد ها هم از ryse بهتر نیست !)

شما کی میخوای قبول کنی یه بازی روی پلتفورم مایکرو بهتره ؟!

بالاخره این سال را که خدا بخواد ryse انتخاب شده همون شخصی که دیروز گفت اگر من ببینم بازیهای انحصاری بهتر عمل میکنه میگم کنسول قویتری هست ! پس با این حساب اگه ryse انتخاب بشه این سال را باید قبول کنی x1 کنسول قویتری هست ! ok ?!

برای یاداوری ! تو بازیه gta5 کدوم از لحاظ تکنیکی بهتر بود 360 یا ps3 ?! میخوام اون برتری ها را نسبت به هم بشماری ببینیم چند چندیم ؟!

گارتال یعنی خسته نمیشی خدای !!!!ااینقدر راجب PS4نظر طلای می دی!!!!!!!!!!!!!کل دنیا الان دارن می گن ps4قوی تر هست با سند مدرک هم دارن می گن !
ببین کارت گرافیک که من 4 سال پیش خردیم برا پسر خالم هم رمش ddr5بود !حالا رم XBOX 1 ddr3از این بگیر برو جلو تا قدرت خود کارتش !و بقیش !
بعد این وسط تو میای فکت صادر می کنی !
جلل خالق !!!!!!!!!!!!!!!!

البته DOF رو پرفورمنس تاثیر میذاره خصوصا رو استفاده از مموری ولی با این رم کنسولای جدید این قضیه کاملا بی معنی میشه چون از این لحاظ هیچ کدومشون کم و کسری ندارن... ولی در مجموع این تکنیک میتونه جزئیات رو تو یه بازه دید مشخص خعلی زیاد کنه که در مورد rivals زیاد مشهود نیس

حالا این تفاوت تو یه بازی مالتی پلتفرم لانچ هست که اصطلاحاً بین نسلی میگیم مثل NFS که از نطر گرافیکی سطح خیلی بالایی هم نداره . وای به حال مالتی پلتفرمهای سال دیگه که با انجین جدید نسل بعدی ساخته میشن .
یعنی میخوام ببینم اون موقع دیگه بعضی از دوستان با چه رویی میخوان اختلاف گرافیکی رو کم جلوه بدن .

پ.ن.البته میدونم سالهای بعدم باز همین برنامه برپاست .

Frostbite3؟؟؟؟
yahoo_39.gif
مسئله اینجاست NFS Rivals چیز خاصی از نظر گرافیکی واسه ارائه نداره . BF4 هم با همون موتور ساخته شده ولی می بینی که خیلی تفاوت دارن . اینطور نیست ؟

آخرین ویرایش:
گارتال یعنی خسته نمیشی خدای !!!!ااینقدر راجب PS4نظر طلای می دی!!!!!!!!!!!!!کل دنیا الان دارن می گن ps4قوی تر هست با سند مدرک هم دارن می گن !
ببین کارت گرافیک که من 4 سال پیش خردیم برا پسر خالم هم رمش ddr5بود !حالا رم XBOX 1 ddr3از این بگیر برو جلو تا قدرت خود کارتش !و بقیش !
حسین بیخیال..
دلت میاد ما رو از این درافشانی های جناب گارتال محروم کنی!!
یادش بخیر اقایون یه ربع هیلو 4 بازی کردند انقدر جوگیر شدند که کردنش بهترین گرافیک نسل و فکت و فتوا بود که صادر میکردند الان هم دارن با بازی های نسل جدید مقایسه میکنند.!! تو رو خدا اون دیسک هیلو 4 رو بذار تو کنسول مبارک و ابر بشری 360 یه بار دیگه الان گرافیکش رو نگاه کن بعدبیا اینجا و فکت صادر کن جناب گارتال
دو تا عکس گذاشند یکیش تکنیک بوکه *****ینگ نداره . ابینت هم نداره . این میشه تفاوت و گرافیک کمتر . (چشم خودت رو که قبول داری !!!) حالا شما دوست داری بگی آشنا نبودن با سخت افزار ok . قبول . ولی به هرحال تو این بازی اینجوریه داستان . تاصبح هم فکت صادر کنی چیزی تغییر نمیکنه.
با این قضیه کنار بیا

من گفتم اگه همون اتفاقی که برای PS3 در نسل قبل افتاد برای X1 هم بیفته و برتریش در بازیهای انحصاری مشخص بشه من قبول میکنم ، ولی نه با 1 بازی ! 360 هم اول GeOW رو داشت که هیچکدوم از لانچهای PS3 بهش نزدیک نمیشدن ولی در ادامه در سالهای بعد قضیه فرق کرد .
باشه اگه این روند برتر بودن انحصاریهای X1 ادامه داشت من قبول میکنم .

اصلا چه انحصاری چه مالتی پلتفرم هرکدوم که X1 تونست بهتر از PS4 باشه من قبول میکنم X1 قویتره .

بیخیال ما میشی الان ؟!

مشکل از خودت هست ! من نمیدونم چرا میخوای اینجوری رفتار کنی که من اینجوری پست بدم ؟! من مثل یه ادم اومدم گفتم منتظر موج دوم باشیم بهتره دارم میگم با موج اول بازی ها نمیشه قضاوت کرد ! دارم میگم سخت افزار x1 چیزهای جدید داره توش بازیسازها باید یاد بگیرن ! چند باری دارم میگم اقای نیما اگه ببینم موج بعدی بازی ها مثلا 6 ماهه بعدش این روند اینجوری ادامه پیدا کرد میام میگم ps4 قویتره ! بارها گفتم اگه ببینم یه شخص کاردان مثل کارمک بیاد بگه ps4 قویتره علنا میام میگم ps4 قویتره !
حالا کجای پست من مورد داره ؟! کجاش فن بازیه ؟!
خودت یه حساب کتاب کن ببین چیزی که من میگم منطقی هست یا ماله تو که بیای همین اول اینجوری دور برداری ؟ هرچند این تفاوت ها واقعا خیلی کمه و همون تفاوت ها دلایلش مشخصه . اتفاقا من هیچ وقت نگفتم کنسول x1 به خاطر سخت افزار قویش تو مولتی ها بهتر ظاهر میشه اگه گفتم پیدا کن ؟! من اعتقاد دارم این خصوصیاتی که x1 داره مایکروسافت میتونه تو بازیهای fp ازش بهره ببره و برتریت خودش را نشون بده که خودشون هم یه همچین نظری دارند .

در مورد بقیه پستت خوب وقتی تو به بازیهای fp اعتقاد داری پس چطوری با وجود ryse , forza چنین نظری داری خب میتونی اینجا کمی کوتاه بیای یا نه ؟! حالا چه اولین سال باشه یا نباشه این یه فاکتوری هست که وجود داره براش ارزش قائل هستی !

حسین جان مگه نمی گی همه گفتن قدرت PS4 بیشتر هست ؟ مگه نمی گی 50 درصد قوی تر هست..؟ خوب چرا تو این بازی کل اختلاف به دو تا تکنیک ذره بینی ختم شده..؟
در حالی که معماری PS4 مشابه PC هست و کار کردن باهاش بسیار ساده هست بر عکس XO

چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟ چرا بازی های لانچ و حتی بازی های سال آینده (Infamous: Second Son) انحصاری PS4 نمی تونن 1080 و 60 فریم باشن در حالی که FM5 که بازی لانچ هست روی 1080 و 60 فریم اجرا میشه

در مورد RAM هم می دونی که ESRAM یک دو سه پله تکنولوژیش از DDR5 جلوتر هست به طوری که 32 مگ اون پهنای باند بیشتری از 8 گیگ DDR5 ایجاد می کنه و تصادفا هم تو X1 از این تکنولوژی استفاده شده

حسین جان مگه نمی گی همه گفتن قدرت PS4 بیشتر هست ؟ مگه نمی گی 50 درصد قوی تر هست..؟ خوب چرا تو این بازی کل اختلاف به دو تا تکنیک ذره بینی ختم شده..؟

چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟ چرا بازی های لانچ و حتی بازی های سال آینده (Infamous: Second Son) انحصاری PS4 نمی تونن 1080 و 60 فریم باشن در حالی که FM5 که بازی لانچ هست روی 1080 و 60 فریم اجرا میشه

در مورد RAM هم می دونی که ESRAM یک دو سه پله تکنولوژیش از DDR5 جلوتر هست به طوری که 32 مگ اون پهنای باند بیشتری از 8 گیگ DDR5 ایجاد می کنه و تصادفا هم تو X1 از این تکنولوژی استفاده شده
تروا جان عزیز من این حرفا رو از کجا دقیقاً درآوردی؟ دو تا تکنیک ذره بینی ؟ همین به اصطلاح دره بینی هایی که میگی روی ثبات و نرخ فریم تاثیر دارن .

دقیقا کدوم بازی First Party سونی از لحاظ گرافیک نمیتونه با بازیهای Third Party کنسول XO رقابت کنه ؟ (منطورت Third Person یا First Person نیست آیا؟) اصلا شما اینو از روی چی میگی؟ منبعت کجاست ؟ شرح بده دقیق اینو .
بعد inFamous Second Son چه ربطی به FM5 داره؟ اون یه بازی Open World هست اون یکی ریسینگ . از هر لحاظی که فکرشو بکنی با هم متفاوتن . این دیگه چه جور مقایسه ایه ؟!
ESRAM و رم GDDR5 آخه چه ارتباطی بهم دارن که مثلا ESRAM بخواد چند پله بالاتر یا پایینتر باشه ؟!
کلا پستت پر از کلمات بی ربط و بی معنیه !

من خودم فن مایکرو هستم اما نمیتونم درک کنم بعضی حرفایی که میزنی رو از کجا در میاری مینویسی...:d
البته باید به ESRAM زمان داد تا واقعا بفهمیم چقدر کاربردیه اما هیچوقت نمیتونه 8 گیگ DDR3 یاری بده و اونو به 8 گیگ GDDR5 برسونه(یعنی اگه یه همچین اتفاقی بیافته از معجزات تاریخ باید محسوبش کرد:d)

دیدم حسین دستش بنده جوابت رو بدم
اولا اون 50 تا 100تا 200 تا رو خودتون از اول راه انداختید تا دستاویزی برای ترول کردن داشته باشید .
الان سوالم اینه pc چندین برابر کنسول قدرت داره ایا بازی ها رو بصورت مجزا میسازن براش؟!! تفاوت وجود داره ولی TP ها هزینه و وقتشون رو صرف ساخت دو نسخه کاملا متفاوت منطقا نمیکنند. با یه بیس یکسان میسازند . برای هر دو پلتفرم . اونی که مقداری قویتره بهتر و با کیفت تر یا با چندتا تکنیک بیشتر خواهد بود که تا الانم اینجوریه
در ضمن اینفیمس open world با اون تخریپ پذیری و گرافیک بالا و طراحی انیمیشن صورت بی نظیر که با فریم خوب تو 1080 داره اجرا میشه داری با فریم بازی ریسینگ مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟ . کارت خیلی خیلی درسته!!
اون ESRAM هم که اطلاعات و کاراییش کاملا در انحصار شما و دوست خوبمون گارتال هست و هیچ کس دیگه ازش اطلاعاتی در دسترس نداره؟!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or