Need for Speed Rivals در هر دو کنسول 1080p و 30 فریم اجرا میشود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
با توجه به خبر سایت eurogamer توسط سازنده بازی Ghost تائید شد که هر دو نسخه به صورت رزولوشن 1080p native و در 30 فریم اجرا میشود این در حالیست که Need for Speed Rivals از انجین bf4 که Frostbite 3 نام دارد استفاه میکند .

سایت eurogamer تصاویر مقایسه هر دونسخه را که از دموی ان تهیه شده در سایت قرار داده :

Need for Speed Rivals runs at 1080p on Xbox One and PS4 • News • Xbox One • Eurogamer.net

حسین جان مگه نمی گی همه گفتن قدرت PS4 بیشتر هست ؟ مگه نمی گی 50 درصد قوی تر هست..؟ خوب چرا تو این بازی کل اختلاف به دو تا تکنیک ذره بینی ختم شده..؟
در حالی که معماری PS4 مشابه PC هست و کار کردن باهاش بسیار ساده هست بر عکس XO

چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟ چرا بازی های لانچ و حتی بازی های سال آینده (Infamous: Second Son) انحصاری PS4 نمی تونن 1080 و 60 فریم باشن در حالی که FM5 که بازی لانچ هست روی 1080 و 60 فریم اجرا میشه

در مورد RAM هم می دونی که ESRAM یک دو سه پله تکنولوژیش از DDR5 جلوتر هست به طوری که 32 مگ اون پهنای باند بیشتری از 8 گیگ DDR5 ایجاد می کنه و تصادفا هم تو X1 از این تکنولوژی استفاده شده

اخه شما چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟
یه بازی ریسینگ با یه بازیه اکشن open world ?
شما یجوری حرف میزنید انگار قراره هنوز هیچی نشده ملت از تمام قدرت ps4 استفاده بکنن واتفاقا عقیده دارید که ps4 دیگه قدرتش همین قدره و این xbox1 هست که بعد ها میتونه نمایش قوی تری داشته باشه.این نا اشنایی بازی سازها با سخت افزار x1 رو هم جدی جدی باور کردید ها.البته چیزی نیست که ادم بهش افتخار کنه مگر اینکه اواخر نسل مثل ps3 بتونید نشون بدید قدرت یعنی چی
هنوز 1 روز نیست ps4 ریلیز شده به قول اون دوستتون منتظر موج دوم بازی ها باشید تا هالک خفته رو درون xbox1 ببینید:d ما هم اژدهای خفته درون ps4 رو ببینیم:d
البته من همچنان معتقدم تو بازی های multyplatform تفاوت انچنان نخواهد بود حد اقل xb1 نمیتونه بهتر باشه.تو بازی های انحصاری هم فقط کمی صبر کنید تا ببینید مهم تر از سخت افزار این استیدو های first party هستن که قوغا به پا میکنن.یه چشمشو دیشب سگ شیطون نشون داد :d

چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟
یعنی حتی گرافیک KZ:SF هم به پای گرافیک CoD:G نسخه ی Xbox One نمیرسه دیگه !؟ :laughing:

پ.ن: تو کلاً ذره ای ارزش و احترام قائل میشی ؟! :-/ برا دیگران و سایر چیزها رو نمیگما برا خودت رو میگم :biggrin1:
یعنی برا اینکه بیای سونی رو ترول کنی و از اونور ماکروسافت رو ببری بالا هر کاری حاضری بکنی حتی اگه به شخصیت خودت لطمه بزنه ، به ماکروسافت باید تبریک گفت :biggrin1:

حسین جان مگه نمی گی همه گفتن قدرت PS4 بیشتر هست ؟ مگه نمی گی 50 درصد قوی تر هست..؟ خوب چرا تو این بازی کل اختلاف به دو تا تکنیک ذره بینی ختم شده..؟

چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟ چرا بازی های لانچ و حتی بازی های سال آینده (Infamous: Second Son) انحصاری PS4 نمی تونن 1080 و 60 فریم باشن در حالی که FM5 که بازی لانچ هست روی 1080 و 60 فریم اجرا میشه

در مورد RAM هم می دونی که ESRAM یک دو سه پله تکنولوژیش از DDR5 جلوتر هست به طوری که 32 مگ اون پهنای باند بیشتری از 8 گیگ DDR5 ایجاد می کنه و تصادفا هم تو X1 از این تکنولوژی استفاده شده

داشتم از این جا رد می شدم که این مطلب رو دیدم:
چرا بازی های انحصاری PS4 که سازه استودیو FP هستن از لحاظ گرافیک نمی تونن به بازی های TP کنسول XO برسن..؟
:-&
الان تازه Ps4 دیروز لانچ خورده و 3 4 تا بازی انحصاری بوده!یکی از این بازی ها هم KillZone Shadow Fall هستش:x که همه می دونیم گرفیک بی نظیری داره:>می تونی بری تو Twich هم ویدیوهاش رو ببنی:دی همین امروز هم تریلر جدید Infamous Second Son اومده >:)این ها رو که دیدی اگه بازم قانع نشدی یه آستامینوفن بندازید :دی (شوخی)
هنوز The Order 1886 و Uncharted و Infamous Second Son و ..... نیومده شما این حرف ها رو میزنی:| ببین اگه اینا بیان چی باید بگی؟:|

یه پست هایی میزاری که حتی چارلی چاپلین هم تو قبر خندش می گیره:))

آخرین ویرایش:
پس DDR با GDDR فرق نمیکنه نه؟
پس الان رم DDR5 هم داریم.

ما رو گرفتی رفیق؟
بنده خدا اومده گفته:
ببین کارت گرافیک که من 4 سال پیش خردیم برا پسر خالم هم رمش ddr5بود !
بنظرت تو کارت گرافیک میان از رم ddr5 استفاده میکنن؟

اصلا بنظرت هنوز خبری از ddr5 شده؟
تازه ddr4 قراره با اما اگر هایی سال اینده یا چند سال دیگه بیاد.

gddr5 بر پایه ddr3 هست ولی مخصوص کارت گرافیکهای pc ساخته شده با سرعت بسیار بالاتر .
Like its predecessor, GDDR4, GDDR5 is based on DDR3 SDRAM memory which has double the data lines compared to DDR2 SDRAM, but GDDR5 also has 8-bit wide prefetch buffers similar to GDDR4.

حالا این رم پرسرعت اسمش و گذاشتن gddr5 حالا شما بهش بگو ddr3 با سرعت بالا برای کارت گرافیک!

مهم اینه که سونی اومده از این نوع رم پرسرعت تو کنسولش استفاده کرده ولی ماکروسافت برای x1 اومده از نمونه با سرعت بسیار پایینتر استفاده کرده بحثم سر همین بود.

این اطلاعات هم ابتدایی هستن و دیگه هر کی سرش کمی تو سخت افزار باشه اگاهی داره ازش.

هرگاه غم و اندوه دنیا روی شانه ام سنگینی میکند ; میام پستای تروا رو میخونم . :d

خدا خیرت بده که موجبات شادی و خنده ملت رو فراهم میکنی :|

سلام
متاسفانه بن شدید
گفتنی هارا دوستان گفتن و خصوصا راجب اطلاعات سخت افزاری .با تشکر از نیما .محمد و امید عزیز
والله این 50 درصد خودتون و دوستانتان راه انداختید تو سایت تا اونجا که من اطلاع دارم .!!!
بعد اون قسمتی که قرمز کردم را یکی از دوستان بیاد ی توضیحی بده !هیچ مدل قابل مقایسه نیست این 2 تا با هم ! چی شده که به این فکر مقایسه افتادی !
واقعا برام جای سوال هست !

البته HBAO تكنيك سنگين تر و با كيفيت تري هست كه مثلا توي Farcry 3 باعث ميشد نسبت به SSAO خيلي بيشتر فريم ريت پايين بياد

اينم تفاوتاش توي BF3

UxN8Z.jpg

البته فكر نميكنم براي يك بازي race توي چشم باشه زياد اما صحيح ميفرماييد و HBAO ميشه گفت خيلي سنگينتر هست
توی شرايط پيشفرض شايد HBAO و HDAO سنگينتر باشن ولی هر کدوم دارای تنظيمات دستی هستند
مثلا ممکنه SSAO توی بالاترين تنظيمات حتی از HDAO هم سنگينتر باشه
بسته به ميزان فتون ها توی رندر های سنگين يا توی انجين ها بسته به amount , radius ،Fil-ter radius و
سمپل ها داره جا های ديگه هم اصطلاحات ديگه اي داره مثل Multiplier يا مثلا Subdivs و ......

اولا من نمیگم DF میگه ، دوما اصلا کسی هم نگه این تابلوترین اختلافی هست که وجود داره ! وقتی اصلا نمیدونی DoF چیه با چه اعتماد بنفسی اینجوری خوشمزه میشی ؟!

PS4

XO

من نميخوام بگم DOF بی ارزش هستش بر عکس ولی خيلی جاها مخصوصا توی نسل قبلی برای اينکه
در مقابل PC کم نيارند ازش استفاده ميشد
مثل CRYSIS 3 که صحنه های دور را به وسيله ی DOF محو ميکردند که .....

===================================

شايد اختلاف توی بازی های ديگه زياد تر بوده ولی نميدونم چرا با اينکه اختلاف تو اين بازی انقدر کم هستش
(مثل نسل قبل) انقدر تنش بالا گرفته تو اين فروم ....

آخرین ویرایش:
مشکل از خودت هست ! من نمیدونم چرا میخوای اینجوری رفتار کنی که من اینجوری پست بدم ؟! من مثل یه ادم اومدم گفتم منتظر موج دوم باشیم بهتره دارم میگم با موج اول بازی ها نمیشه قضاوت کرد ! دارم میگم سخت افزار x1 چیزهای جدید داره توش بازیسازها باید یاد بگیرن ! چند باری دارم میگم اقای نیما اگه ببینم موج بعدی بازی ها مثلا 6 ماهه بعدش این روند اینجوری ادامه پیدا کرد میام میگم ps4 قویتره ! بارها گفتم اگه ببینم یه شخص کاردان مثل کارمک بیاد بگه ps4 قویتره علنا میام میگم ps4 قویتره !
حالا کجای پست من مورد داره ؟! کجاش فن بازیه ؟!
خودت یه حساب کتاب کن ببین چیزی که من میگم منطقی هست یا ماله تو که بیای همین اول اینجوری دور برداری ؟ هرچند این تفاوت ها واقعا خیلی کمه و همون تفاوت ها دلایلش مشخصه . اتفاقا من هیچ وقت نگفتم کنسول x1 به خاطر سخت افزار قویش تو مولتی ها بهتر ظاهر میشه اگه گفتم پیدا کن ؟! من اعتقاد دارم این خصوصیاتی که x1 داره مایکروسافت میتونه تو بازیهای fp ازش بهره ببره و برتریت خودش را نشون بده که خودشون هم یه همچین نظری دارند .

در مورد بقیه پستت خوب وقتی تو به بازیهای fp اعتقاد داری پس چطوری با وجود ryse , forza چنین نظری داری خب میتونی اینجا کمی کوتاه بیای یا نه ؟! حالا چه اولین سال باشه یا نباشه این یه فاکتوری هست که وجود داره براش ارزش قائل هستی !

ای بابا !!! چی میگی تو ؟! دارم میگم OKKKKKKK اصلا تا هر موجی تو بگی صبر میکنیم ... چی میگی دیگه ؟ گفتم X1 هرجا قویتر ظاهر شد حق با توئه ، حالا چه انحصاری چه غیر انحصاری ... الان چه انتظاری داری ؟ چی میخوای ؟ میخوای کل فروم رو تعطیل کنیم تا موقعی که موج مورد نظر تو رویت بشه ؟!

یوشیدا :
There are a lot of hidden powers in our system. You may be familiar with GPGPU and PS4 has a lot more GPGPU processing in it, which is difficult to learn and master, similar to a Cell processor. So every year the games on PS4 will perform better because most of the launch teams probably didn’t use GPGPU – they probably just used core graphics. So when the developers [use more of these] in two to three years the graphics will be really amazing. Resogun, by the way, is already using GPGPU… and that game is getting very good review
s

مشکل من زود قضاوت کردن تو هست ! هنوز یه 3 ماهه نگذشته بخوایم قضاوت کنیم درست نیست ! در نبود من که بن بودم همه حرف دهن من گذاشتن ولی پستهای من همون موقع که پست داده بودم موجود بود هنوز از هیچ بازی خبری نبود من گفته بودم منتظر موج دوم بازی ها هستم تقریبا 2 ماهه پیش این حرف را گفته بودم . الان هم که میبینی اتختلاف هست منظورم همینه .

من دوست دارم الان قضاوت کنم و بنظر خودم دلایل برای قضاوت کافی هست ، به کسی ربطی داره ؟! تو هر طوری دوست داری قضاوت کن ، هر موقع هم دوست داشتی قضاوت کن !
مگه قاضی القضاتی که با قضاوت این و اون کار داری ؟! حالا نکه تو تا الان قضاوت نکردی ! باز خوبه من نقد رو چسبیدم با نسیه کاری ندارم .

آخرین ویرایش:
ای بابا !!! چی میگی تو ؟! دارم میگم OKKKKKKK اصلا تا هر موجی تو بگی صبر میکنیم ... چی میگی دیگه ؟ گفتم X1 هرجا قویتر ظاهر شد حق با توئه ، حالا چه انحصاری چه غیر انحصاری ... الان چه انتظاری داری ؟ چی میخوای ؟ میخوای کل فروم رو تعطیل کنیم تا موقعی که موج مورد نظر تو رویت بشه ؟!
مشکل من زود قضاوت کردن تو هست ! هنوز یه 3 ماهه نگذشته بخوایم قضاوت کنیم درست نیست ! در نبود من که بن بودم همه حرف دهن من گذاشتن ولی پستهای من همون موقع که پست داده بودم موجود بود هنوز از هیچ بازی خبری نبود من گفته بودم منتظر موج دوم بازی ها هستم تقریبا 2 ماهه پیش این حرف را گفته بودم . الان هم که میبینی اتختلاف هست منظورم همینه .
من دوست دارم الان قضاوت کنم و بنظر خودم دلایل برای قضاوت کافی هست ، به کسی ربطی داره ؟! تو هر طوری دوست داری قضاوت کن ، هر موقع هم دوست داشتی قضاوت کن ! مگه قاضی القضاتی که با قضاوت این و اون کار داری ؟! حالا نکه تو تا الان قضاوت نکردی ! باز خوبه من نقد رو چسبیدم با نسیه کاری ندارم .
فکر نمیکنی بیش از اندازه تند حرف میزنی ؟! من گفتم به من ربطی داره ؟ گفتم قاضی هستم ؟ من میگم یکم صبر کنی بهتره ! اگه به حرف تو بود که همون اول این نسل دیگه باید بحث را تموم میکردیم ! چون هم بازیهای 360 تو مولتی ها بهتر بود و تا سال دومش هم انحصاری عنوان گیرز یکه تازی میکرد ! الان چطوره که تو همین اول میخوای بگی ثابت شد ps4 قویتره ؟ و دلایل هم کافیه با این حال بنابه اعتقاد تو همین اول نسلی از لحاظ انحصاری x1 بهتر عمل کرده ؟

اصلا باشه تو راست میگی و طبق معمول ادم منطقی تو هستی !

آخرین ویرایش:
خیلی ملاحظات رو میشه درنظر گرفت برای اینکه سعی بشه بازی روهردو پلتفرم یکجور بنظر بیان
قبل این جریانات هم این پیش بینی بود که شرکتها سعی کنن برای پایین نیومدن فروششون روی یه پلتفرم از قدرت یه پلتفرم هم چشم پوشی کنن .
اما ایندفعه انقدر اختلاف زیاد بود که اکثر بازیهای مولتی با اختلاف زیاد تایید شدن
حالا یه بازی ریسینگ که معمولا زیاد سنگینی گرافیکی نداشته و تونسته رو xo هم 1080 اجرا بشه نمیتونه اتفاقی که با بقیه ی بازیهای افتاد رو نقض کنه
اگه واقعا xo قدرت ماورایی پنهانی هم داشته باشه هم احتمالا کسی فکر نمیکنه سازنده های Rival کشفش کرده باشن
پس دلیلش همونی که گفتم میتونه باشه
یه عده سازنده سعی میکنن از اختلاف قدرت استفاده کنن بعضیها ترجیح میدن درگیر این اختلاف پلتفرم ها نشن
FACT :
کنسول PS4 طبق اطلاعات سخت افزار و تایید کلی از سازنده ها و اجرای بازیهاشون پلتفرم قوی تری از xo هست

حالا هی بعضی ها با سرهم کردن یه سری داستان و منطق خودساخته بخودشون دلداری بدن
بنظرم فن منطقی xo زیاد به این اختلاف کاری نداره و دنبال انحصاریهاییه که دوستشون داره

آخرین ویرایش:
من گه تصاویر رو دیدم ..فکر میکنم اختلاف مقداری بیشتر از اون مقدار بود که باید ذره بین بندازی به قول دوستان ... بر خلاف cod ایندفعه کاملا مشهوده ...

75220835202788082542.png

فقط یه نگاه به جاده و سایه ها بندازین !!!

86943040831256730665.png

46484377841928298699.png

78650887061726185931.png

اگه اینها برابرن ... و این اختلاف ها ذره ای و میکروسکوپیه .... پس این برتری عناوین معدود عناوین مولتی رو دیگه نمیدونم اسمش رو چی باید گذاشت ؟؟؟

ادم به چشم هاش شک میکنه ... وقتی داره به این تصاویر یکسان و برابر نگاه میکنه ...

آخرین ویرایش:
من گه تصاویر رو دیدم ..فکر میکنم اختلاف مقداری بیشتر از اون مقدار بود که باید ذره بین بندازی به قول دوستان ... بر خلاف cod ایندفعه کاملا مشهوده ...

75220835202788082542.png

فقط یه نگاه به جاده و سایه ها بندازین !!!

86943040831256730665.png

اگه اینها برابرن ... و این اختلاف ها ذره ای و میکروسکوپیه .... پس این برتری عناوین معدود عناوین مولتی رو دیگه نمیدونم اسمش رو چی باید گذاشت ؟؟؟

ادم به چشم هاش شک میکنه ... وقتی داره به این تصاویر یکسان و برابر نگاه میکنه ...
سایه ها چه طورین ؟باور کن پیدا نمیکنم . عکس دوم هم که نسخه ها در یک فریم نیستن خواستی خودت چک کن الا حضرت که با چشم عادی تفاوت رو دیدی

سایه ها چه طورین ؟باور کن پیدا نمیکنم . عکس دوم هم که نسخه ها در یک فریم نیستن خواستی خودت چک کن الا حضرت که با چشم عادی تفاوت رو دیدی

عزیز دقت کنی مشخصه به خدا خواهر 10 ساله من هم فهمید با هم فرق دارن و کدوم بهتره اخر سخته برای دوستان بهتر بودن نسخه ps4...........:d

بازی مثل اینکه روی تمام پلتفرمها حتی PC روی 30 فریم قفل شده پس مقایسه کردن نداره
این عکسهام اختلافشون خیلی جزئی و درحد اختلاف بازیهای نسل قبله و ریز شدن زیاد روشون بیخوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or