Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
بلع برای شما که بازی رو از نسخه معمولی به دیلاکس ارتقا دادی و حیف هزینه، بایدم دفاع کنی. خوشحالم که حتی قبل از دسترسی زودهنگام بازی و بدون صرف وقت و حجم برای تست ea access فقط و فقط از رو تریلرا فهمیدم که با چه بازی ضعیف و آشغالی امسال طرفیم. اصلا فهم اینکه بازی محکوم به شکسته سخت نبود شما نمیدونم از اول چه اصراری داشتی فن بازی دراری. اره گیم اسپات پول گرفته پنج داده. یه سوال از کی گرفته؟ الان این بازی ارکید چه رقیبی داره؟ هورایزن که مال ی سال پیشه. ignچی؟ اونم خواسه بگه ماهم هستیم؟؟؟ بس کنین این تعصبای کورکورانه رو ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
حالا این بنده خدا جرمش چیه که از بازی لذت برده و همه حمله کردین بهش؟:دی اشکالی داره کسی از بازی ای خوشش بیاد؟ نیاز به اجازه دیگران هست؟ این چه طرز فکریه آخه؟ هرکی تجربه کرده نظرشو میاد مینویسه دیگه این کارا بچگانس و بعیده از یه سری دوستان که کاربر قدیمی اینجا هم هستن

حالا این بنده خدا جرمش چیه که از بازی لذت برده و همه حمله کردین بهش؟:دی اشکالی داره کسی از بازی ای خوشش بیاد؟ نیاز به اجازه دیگران هست؟ این چه طرز فکریه آخه؟ هرکی تجربه کرده نظرشو میاد مینویسه دیگه این کارا بچگانس و بعیده از یه سری دوستان که کاربر قدیمی اینجا هم هستن
داداش آخه از اول همه رو هایپ کردن ایشون. بازی که هنوز نیومده بود اینجا پر از هیجان کاذب بود. باید با واقعیات رو به رو شن. دقیقا چون سن و سالی ازم‌ گذشته اینجور هایپ بازیا و تبلیغاتی که دور از واقعیته ناراحتم میکنه. بهرحال شمام راست میگی. مهم اینه آدم خودش لذت ببره از بازی حتی اگر بازی در حد استانداردهای یک بازی معمولی هم نباشه. امیدوارم هرکی این بازی رو گرفته لذت ببره چون حس دور ریختن پول خیلی بده .

• Like
Reactions: Destro
وصعیت بازی از همون تریلر ها فهمیدم که اوصاع خرابه اینا بجای اینکه برن رو به جلو بدتر عقبگرد میرن برگشتن به داستان اصلا بازی ریسینگ داستان نمیخواد اون شاهکار Run یادشون رفته الانم تو نقدها اکثرا گفتن این بخش داستان غیر صروری بوده و هیچی نداره ولی تنوع مسابقات و حدود ۱۵ ساعت گیم پلی و اپگرید کردن جز نقاط مثبتشه ولی به نطرم همین پرداخت درون برنانه ای و لوت باکس های شدیدش صربه بدی میزنه به بازی من متاش دور ور ۶۰ پیش بینی میکنم منتقدها برای همین مواردم حمله کردن به بازی

• Like
Reactions: amir_k2m
وصعیت بازی از همون تریلر ها فهمیدم که اوصاع خرابه اینا بجای اینکه برن رو به جلو بدتر عقبگرد میرن برگشتن به داستان اصلا بازی ریسینگ داستان نمیخواد اون شاهکار Run یادشون رفته الانم تو نقدها اکثرا گفتن این بخش داستان غیر صروری بوده و هیچی نداره ولی تنوع مسابقات و حدود ۱۵ ساعت گیم پلی و اپگرید کردن جز نقاط مثبتشه ولی به نطرم همین پرداخت درون برنانه ای و لوت باکس های شدیدش صربه بدی میزنه به بازی من متاش دور ور ۶۰ پیش بینی میکنم منتقدها برای همین مواردم حمله کردن به بازی
این پرداخت های درون بازی پدر این نسل رو درآورده. کم در میارن، کم میخورن، کم از گیمرا پول میچاپن، بازم حریصن

این پرداخت های درون بازی پدر این نسل رو درآورده. کم در میارن، کم میخورن، کم از گیمرا پول میچاپن، بازم حریصن

حالا جالبه اتفاقا سازنده هاش مصاحبه کردن گفتن چون هزینه ساخت بازی هی میره بالاتر و قیمت ثابت ۶۰ دلار هست ما مجبوریم روبیاریم به این روش ها برای درامد حالا یکی نیست بگه شما درست بازیتون بسازید بعد رو بیارید اونم غیر صروری نه این که بیارید لوت باکس تاثیر مستقیم بدید بازی تخم مرغ شانسی کنید ! البته کلا EA با این مدیریت جدید واقعا داره تو بازی های داستانی و کمپین ضعیف عمل میکنه مشخصا هیچ برنامه و هدفی ندارن برای بخش تک نفره و وقتی سرمایه گذاری نباشه همین میشه وگرنخ نسخه قبلی NFS 2015 بازیبه نسبت خوبی بود که مشکلاتشم از این کمتر بود شاید تمام انلاین نیود بهترم استقبال میشد

• Like
Reactions: voldmort
بازی هنوز نیومده یک گیگ پچ میده بیرون پشتیبانی عالیه؟تاحالا سوراخ موش چال میکردن که پچو نتونستم به نسخه فیزیکی و اصلی برسونن؟
همه منتقدها چرت میگن؟ و هیچی بارشون نیست؟
کلا ریسینگ های شبیه سازی یا آرکیده دیگه بازی کردی به این میگی شاهکار.؟؟
با اینکه طرفدار PS هستم ولی شاهکار Forza داداش.بزن بفهمی انقدر واسه این بازی چیپ هیجان زده نشی.

Duuuude :| الان هر بازی ای Day one Patch داره. که 1 گیگ خیلیم عالیه. الان حناب عالی که سنگ خیلی بازیای سونی مثل Bloodborne رو به سینه میزنین 2.7 گیگ DayOne پچش نقل و نبات بود؟؟ یا 5 گیگ آنچارتد 4 !
شما اصلا نقد هارو خوندی؟ دیدی 5 تا نقد بیشتر نیست؟ دیدی از اون 5 تا سه تاش 8 هست و یکیش 6 و یکی 5؟ دیدی اون سه تا چقدر چه تعریف هایی کردن و چی بد گفتن؟ و دو نفر نسبتا ضعیف گفتن؟ اگه اون دو منتقد برای شما "همه منتقدها" حساب میشن که برات آرزوی موفقیت میکنم :)
شما خودت این بازیو بازی کردی که فکر صادر میکنی؟ چیپ؟ پففف

اون دوستمون نظرشو راجب بازی گفت الان شما ها (نه فقط این شخص ریپلای شده) مسئول نظر ایشونین که بتوپین بهش؟
راجب متا هم هنوز 5 تا نقد بیشتر نیومده ولی فکر نکنم متا سبز بشه. ولی نقد هایی که خوندم همه تقریبا از همین لوت باکس ها ناراضی بودن، و از بخش داستانی خوب نگفتن و گفتن سطحیه. و منتقد گیم اسپات هم گفته بازی توی صحنه های هیجانی کنترلی به مخاطب نمیده که باعث میشه کسل کننده بشه...
ولی همشون از ارکید بازی و مسابقات و دنیای بازی و ... تعریف کردن. و چیزی که خیلی معلومه اینه که قطعا بازی به دل طرفداراش میشینه.

Duuuude :| الان هر بازی ای Day one Patch داره. که 1 گیگ خیلیم عالیه. الان حناب عالی که سنگ خیلی بازیای سونی مثل Bloodborne رو به سینه میزنین 2.7 گیگ DayOne پچش نقل و نبات بود؟؟ یا 5 گیگ آنچارتد 4 !
شما اصلا نقد هارو خوندی؟ دیدی 5 تا نقد بیشتر نیست؟ دیدی از اون 5 تا سه تاش 8 هست و یکیش 6 و یکی 5؟ دیدی اون سه تا چقدر چه تعریف هایی کردن و چی بد گفتن؟ و دو نفر نسبتا ضعیف گفتن؟ اگه اون دو منتقد برای شما "همه منتقدها" حساب میشن که برات آرزوی موفقیت میکنم :)
شما خودت این بازیو بازی کردی که فکر صادر میکنی؟ چیپ؟ پففف

اون دوستمون نظرشو راجب بازی گفت الان شما ها (نه فقط این شخص ریپلای شده) مسئول نظر ایشونین که بتوپین بهش؟
راجب متا هم هنوز 5 تا نقد بیشتر نیومده ولی فکر نکنم متا سبز بشه. ولی نقد هایی که خوندم همه تقریبا از همین لوت باکس ها ناراضی بودن، و از بخش داستانی خوب نگفتن و گفتن سطحیه. و منتقد گیم اسپات هم گفته بازی توی صحنه های هیجانی کنترلی به مخاطب نمیده که باعث میشه کسل کننده بشه...
ولی همشون از ارکید بازی و مسابقات و دنیای بازی و ... تعریف کردن. و چیزی که خیلی معلومه اینه که قطعا بازی به دل طرفداراش میشینه.
یک ۶ دیگه هم رسید Gadget360 زیاد به نقدا دلخوش نباشید بعیده متاش به ۷۰ هم برسه
اینم متن نقدش
Pros

• Fun racing
  • Massive open world
  • Variety of cars
Cons

• Weak story
  • Micro-transactions
  • Grinding required to progress
  • Scripted cop chases

یک ۶ دیگه هم رسید Gadget360 زیاد به نقدا دلخوش نباشید بعیده متاش به ۷۰ هم برسه
اینم متن نقدش
Pros

• Fun racing
  • Massive open world
  • Variety of cars
Cons

• Weak story
  • Micro-transactions
  • Grinding required to progress
  • Scripted cop chases
خودم هم امید و انتظاری ندارم متا به 70 برسه. برسه هم همون حدوده... IGN هم 6 داده. ولی یسری نقد هاییو که خوندم دیدم واقعا اون افتصاحی که بعضیا میگن نیست و مهمترین مسئلش که گیمپلی و مسابقات و دنیای بازیه واقعا خوب و Fun هست و ازش تعریف کردن...

بعد از چندین سال دیجیتالی بازی خریدن باید اعلام کنم این اولین بازی هست که من از سونی درخواست ریفاندش رو کردم و اون ها هم بعد از 1 دقیقه پول من رو پس دادن:D
صبر میکنم قیمتش بیاد رو 10 یا 20 دلار میخرمش با این متا دیوانگیه محضه که 60 دلار براش بدم

بعد از چندین سال دیجیتالی بازی خریدن باید اعلام کنم این اولین بازی هست که من از سونی درخواست ریفاندش رو کردم و اون ها هم بعد از 1 دقیقه پول من رو پس دادن:D
صبر میکنم قیمتش بیاد رو 10 یا 20 دلار میخرمش با این متا دیوانگیه محضه که 60 دلار براش بدم
دقیقا ارزش خرید داره ولی نه با این قیمت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or