Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
من دو سه روزه اینترنتم مشکل پیدا کرده و بازیهای اکسس هم برخلاف بقیه بازیهایی که دارم، تو حالت آفلاین برام اجرا نمیشن! ولی با توجه به این چیزی که بازی کردم به نظرم فعلا صبر کنید تا نظرات سایت ها که بازی رو کامل تست کردن و همین طور پلیرها منتشر بشن بعد اقدام به خریدش کنید :دی البته اگه فن این سری هستید که بحثش فرق میکنه. یه سری عکس هم تهیه کردم که اگه اینترنت ردیف شد میزارم اینجا. در ضمن اگه اشتباه نکنم بازیهای تریال اکسس از نظر امکانات هیچ فرقی با نسخه اصلی ندارن و فقط زمان اجرای بازی محدوده.

• Like
Reactions: fifa13 and amir_k2m
انتظار خیلی سخت شده
فقط روندن لامبورگینی برا من 60 دلار میارزه\m/ چه ساعتی که با لامبورگینی تو نسخه قبلی نداشتیم:(( زمانی که شتاب میگرفت,سرعت بالا 300 کیلومتر:((
ساعت 7:30 صبح روز جمعه میریم که غرق بازی شیم:x

• Like
Reactions: Destro
من دو سه روزه اینترنتم مشکل پیدا کرده و بازیهای اکسس هم برخلاف بقیه بازیهایی که دارم، تو حالت آفلاین برام اجرا نمیشن! ولی با توجه به این چیزی که بازی کردم به نظرم فعلا صبر کنید تا نظرات سایت ها که بازی رو کامل تست کردن و همین طور پلیرها منتشر بشن بعد اقدام به خریدش کنید :D البته اگه فن این سری هستید که بحثش فرق میکنه. یه سری عکس هم تهیه کردم که اگه اینترنت ردیف شد میزارم اینجا. در ضمن اگه اشتباه نکنم بازیهای تریال اکسس از نظر امکانات هیچ فرقی با نسخه اصلی ندارن و فقط زمان اجرای بازی محدوده.
شما ناسلامتی خودتون عضو متا هستین نظرتون کم اهمیت نیست

پچ و اپدیت روز اول بازی منتشر شد!!

چه لیست بلند بالایی داده چه فیکسایی کرده کلی تغییرات!

پلیسم بهش اشاره کرده که فیکس کرده و ... لیست بلند بالاس خودتون بخونین دمش گرم خبر از پشتیبانیه عالیه گوست گیمز میده ای جاااانم

Need for Speed Payback - Patch 01 Notes

حجمش ۱ گیگ ایناس امشب میزارم زیر دانلود فردا ۸ صبح بگوووووو عشقم ریلیز جهانی میشه واسه دلاکسا من که خیلی خیلی خوشحالم از نسخه استاندارد ریفوند کردم و ارتقا دادم به دلاکس بی صبرانه منتظرم برای صبح دلاکس ۱۰۰‎٪ ارزش خرید داره :x

آخرین ویرایش:
من از بعد نسخه carbon دیگه هیچ نسخهای به دلم ننشسته
ایا این نسخه کنترل کردن ماشین مثل نسخه های کربن و مست وانتد هست؟
ایا دکمه توربو زدن و دکمه اهسته کردن زمان رو داره؟
برای فرار از پلیس چه راههایی پیش رو مونه؟ فقط با تنه زدن ماشین میشه ماشین های پلیس رو از بین برد؟
مخفیگاه داره برای فرار از پلیس؟ خراب کردن ساختمانها تیر برق ها و غیره برای فرار از پلیس هست؟
ایا تو این نسخه دوست دختر داری که همراهیت کنه؟
اینو جواب بدید دوستان

خب نمرات این ابرشاهکار دوستان هم اومددد :))))))
همونطور که گفتم رنگ زرد متا برازنده شه ... و در بهترین حالت هول هوش ۷۲ میشه که خیلی بعیده
کاملا مشخص بود که ip نیدفور اسپید نابود شده و باید به همون خاطرات خوب و خوش از most wanted و carbon ،آندرگراند و هات پرسویت دلمونو خوش کنیم... برای eaمتاسفم که قدیمی ترین و خاطره انگیزترین آیپی ریسینگ تاریخ رو اینجوری نابود کرد. دو بازی اخر رو با یکی دو سال استراحت روانه کرد ولی گند زد...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

من از ۸:۳۰ صبح شروع کردم شروع طوفانی nfs payback همه چی عالیه فاک یو گیم اسپات میخواد بگه اره مام هستیم مثلا ما کارشناسیم نمره اره درست میدیم اصلا با عقل جور در نمیاد ۵ !! یا زیر میزی گرفته یا از nfs بدش میاد کلا من به متا هیچ اعتقادی ندارم و بازی برام فرای تصورم ظاهر شده محشره گرافیک مپ خیلی بزرگ تعداد بالای ماشینا طراحی ماشینا شخصی سازی اهنگ همه چی عالیه من که باهاش دارم عشق میکنم کروند هم به زودی فکارو میخوابونه دیدیم که تو نسخه ۲۰۱۵ چه غوغایی کرد دوستان بازی کنین لذت ببرین گوشتون به حرف این چرندیات نباشه روز شب بازی عالیه تعقیبو گریز پلیسا عالیه کلا افلاینه و دکمه پاوز داره انلاینم که بخواین داره همه چی تمومه من نمیدونم دیگه nfs چی کار باید بکنه سنگ تموم گذاشته این نسخه همه چی عالیه گیم پلی حرف نداره با لبات بازی میکنه :) والا من هر فروشگاهی سر میزنم سه سوت نسخه دلاکسشو دوستان موشالا شون باشه رو هوا زدن نسخه دیسکی دیجیتالی هم که خیلی عالیه من رفتم عشق کنم عالیه خیلی خیلی خوب ساخته از دستش ندین :x\:D/

آخرین ویرایش:
من از ۸:۳۰ صبح شروع کردم شروع طوفانی nfs payback همه چی عالیه فاک یو گیم اسپات میخواد بگه اره مام هستیم مثلا ما کارشناسیم نمره اره درست میدیم اصلا با عقل جور در نمیاد ۵ !! یا زیر میزی گرفته یا از nfs بدش میاد کلا من به متا هیچ اعتقادی ندارم و بازی برام فرای تصورم ظاهر شده محشره گرافیک مپ خیلی بزرگ تعداد بالای ماشینا طراحی ماشینا شخصی سازی اهنگ همه چی عالیه من که باهاش دارم عشق میکنم کروند هم به زودی فکارو میخوابونه دیدیم که تو نسخه ۲۰۱۵ چه غوغایی کرد دوستان بازی کنین لذت ببرین گوشتون به حرف این چرندیات نباشه روز شب بازی عالیه تعقیبو گریز پلیسا عالیه کلا افلاینه و دکمه پاوز داره انلاینم که بخواین داره همه چی تمومه من نمیدونم دیگه nfs چی کار باید بکنه سنگ تموم گذاشته این نسخه همه چی عالیه گیم پلی حرف نداره با لبات بازی میکنه :) والا من هر فروشگاهی سر میزنم سه سوت نسخه دلاکسشو دوستان موشالا شون باشه رو هوا زدن نسخه دیسکی دیجیتالی هم که خیلی عالیه من رفتم عشق کنم عالیه خیلی خیلی خوب ساخته از دستش ندین :x\:D/
نگران سلامتیتم. سکته مغزی نکنی با این همه هیجان.
بازی هنوز نیومده یک گیگ پچ میده بیرون پشتیبانی عالیه؟تاحالا سوراخ موش چال میکردن که پچو نتونستم به نسخه فیزیکی و اصلی برسونن؟
همه منتقدها چرت میگن؟ و هیچی بارشون نیست؟
کلا ریسینگ های شبیه سازی یا آرکیده دیگه بازی کردی به این میگی شاهکار.؟؟ با اینکه طرفدار PS هستم ولی شاهکار Forza داداش.بزن بفهمی انقدر واسه این بازی چیپ هیجان زده نشی.
من که میزارم تو تخفیفات دیجیتالی مفت میخرم با این امتیازات میره تو لیست تخفیفات.

kk_6aa568ab6e239b45faeb651e56c72070bed26f901a77663984c8285135cd9511.jpg

همه چی ارومه من چقدر خوشبختم بیشتر نامه عاشقانه نوشتی تا بررسی

نه به اون دوستی که کلا پرونده بازی رو بسته بود و الان اومده میگه بازی گند زده و داره شیرینی پخش میکنه!
نه باز به این یکی دوستمون که کلا بازی رو شاهکار میدونست و الان اومده بازم شیرینی پخش میکنه!
پ.ن: مثبت در منفی که قدیما میگفتن همین بود؟!:-??

بلع برای شما که بازی رو از نسخه معمولی به دیلاکس ارتقا دادی و حیف هزینه، بایدم دفاع کنی. خوشحالم که حتی قبل از دسترسی زودهنگام بازی و بدون صرف وقت و حجم برای تست ea access فقط و فقط از رو تریلرا فهمیدم که با چه بازی ضعیف و آشغالی امسال طرفیم. اصلا فهم اینکه بازی محکوم به شکسته سخت نبود شما نمیدونم از اول چه اصراری داشتی فن بازی دراری. اره گیم اسپات پول گرفته پنج داده. یه سوال از کی گرفته؟ الان این بازی ارکید چه رقیبی داره؟ هورایزن که مال ی سال پیشه. ignچی؟ اونم خواسه بگه ماهم هستیم؟؟؟ بس کنین این تعصبای کورکورانه رو ...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or