Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
آقا یکی بی زحمت این بازی دیجیتالی رو بیاد توضیح بده ببینیم چیه؟! چجوری باید خرید؟! مگه میشه بازی بدون بلوری اجرا کرد روی کنسول؟! من اصلا از این چیزا سر درنمیارم چون همیشه بازیارو فیزیکی تهیه میکنم اطلاعاتی راجبش ندارم اما با توجه به اینکه تمامی مغازه دارا فکر میکنن اینجا سرگردنه ـس و هر قیمتی که میخوان واسه بازی میدن و هیچ ارگانی هم روی اینا نظارت نداره، میخوام به بازی دیجیتالی روو بیارم :دی
عزیز اگر با اکانتتون به استور کنسولتون وصل شین میتونین با توجه به ریجن استورتون گیفت تهیه کنین از سایت های معتبر مثلا ۶۰$ و بازی روی اکانتتون خریده میشه و دانلود میکنین و استفاده میکنین

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

وقتی دور از جون شما یه عده بیشعور که توان مالی آنچنانی هم ندارن هرجوری شده پول جور میکنند (یکیشونو خودم میشناسم که میگم) که آیفون 10 رو قبل از عرضه بخرن 16 17 میلیون دیگه بازی که با این قیمت خریدنش عادیه :D

بخش دزد و پلیس واقعا مسخره بازیه و هوش مصنوعی واقعا ضعیفی داره تو این بخش و هیچ استفاده از محیط و گجت های مختلف برای ترکوندن پلیس ها استفاده نمیشه فقط باید بکوبی بهشون بعضی جاها هم خودشون به هم میزدند!!، داستان تو دیوار ..، از لحاظ گرافیکی نسبت به تریلر ای تری دانگرید شده، چیزی به اسم نورپردازی تو بازی تعریف نشده
حالا همه اینا به کنار چون مسائل حاشیه ایی هستند ولی مشکل اصلی اینکه بخش ریسینگ بازی واقعا نسبت به رقبا ضعیف هست من خیلی خیلی سعی کردم با دید مثبت به بازی گاه کنم و تا حد ممکن مقایسه نکنم ولی خب چاره نیست واقعا تو این بخش اصلی بازی کم میاره

شما رفتی تریال بازی کردی با 90% محدودیت ! بعد میگی بازی فلان بود ! اصلا قابل قیاس نی با نسخه 2015 اون خوده سازنده ها هم گفتن ریبوت بود داستان پی بک خیلی هم عالی و اکشن درگیر کننده س مقایسش با قورزا اصلا درست نیست اون یه سبک فان با 270 تا ماشینه ! پی بک در زمینه تعداد ماشینا عالی عمل کرده شما نسخه فول و نهایی دستت بیاد حالا حالا ها سرگرمی و عشق میکنی با بازی و کلی دی ال سی و آپدیت در راهه براش فقظ کافیه بری یوتویب و توییتر ببینی همه راضین اتفاقا بر عکس حرف شمارو خدا شاهده خوندم اونایی که تریال رفتن فوق العاده خارحیا حتی ایرانیهای خیلی زیادی هم دیدم راضی بودن و نوشته بودن بی صبرانه منتظر انتشار فول بازی هستن داستان متا من اصلا به متا هیچ اعتقادی ندارم چرته من با هر بازی حال کنم میخرمش در زمینه پلیس هم محدودیت هست روی تریال و اتفاقا پلیس در این نسخه نقشش خیلی پر رنگ هست از هلیکوپتر پلیس که اسپات میکنه تا اون ماشینای غول که میافتن به جونت شما انتظار داری با چند ضربه ماشینای پلیسو داغون کنی! اونا معمولین میان زود داغون میشن تونسی اون ماشین غول پلیسارو که توی تریلر نشون داد با 2 ضربه از راهت بدرشون کن ! عزیز آدم درست به مطلب باید نگاه کنه شما از نسخه محدود انتظاز معجزه داری و اینکه خوده سازنده ها گفتن گوشمون به صدای یوزره که چیا میخوان ما اضافه میکنیم و تغییرات میدیم اونام حواسشون هست به بازیشون و چیزیو میسازن که یوزر خواهانشه فکر فروششن و الحق که خوب صدای مارو شنیدن

اینو بهت بگم یادت باشه گیمر واقعی و گیمری که عاشق nfs باشه هیچ وقت به فکر ریفاوند و پس گرفتن پولش نمیافته! من بر عکس شما چند پست قبل ترو بخونی میبینی با دیدن خیلی از گیم پلی ها از پرو گیمر کروند و ... نسخه استاندارد تهیه کرده بودم ریفاند کردم و نسخه دلاکسشو گرفتم خیلی هم خوشحالم و عاشقشم تا سه شنبه 8 صبح هم لحظه شماری میکنم براش :x

خوب به عکس نگاه کن اینو ign گذاشته میبینی انعکاس نور و نور پردازی عالیه این عنوان با موتور پر قدرت فراست بایت ساخته شده بافت سخره ها رو میبینی عالی طراحی شده طراحی ماشین عالیه (تازه این عکسو از روی تریلر داستانی گرفتن یکم گرافیک خود عکس کمه معلومه و گرنه گرافیک عالیه)

اگه الان کلا آنلاین بود پی بک چی میشد؟ همه به توپ میبستن بازیو ولی به صدای یوزر گوش دادن شخصی سازی داستانی تعقیبو گریز تعداد بالای ماشینا چرخه شب و روز مسابقات آنلاین مپ خیلی بزرگ و بزرگ تر نسبت به نسخه های قبلی که توی روز تعداد ماشینای عادی شهر بیشتر و در شب خیلی کم میشن که سازنده ها گفتن بجسبین به دریفت کشیدن ببین تا کجاها حواسشون هست مگه یه ریسینگ آرکید دیگه چی باید داشته باشه خداییش همه چی تمومه پی بک در سطح جهان دارم میبینم و میبینیم که خیلی خیلی خواهان داره من با nfs بزرگ شدم عالیه عشقه به دوستان پیش نهاد میدم دیجیتالی تهیه کنین خیلی به صرفه تره براتون و کلی آیتم اختصاصی و 3 روز دسترسی زودتر به بازی بهتون میده پادشاه برگشته :x

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: King-1
عزیز اگر با اکانتتون به استور کنسولتون وصل شین میتونین با توجه به ریجن استورتون گیفت تهیه کنین از سایت های معتبر مثلا ۶۰$ و بازی روی اکانتتون خریده میشه و دانلود میکنین و استفاده میکنین
میشه دقیق تر توضیح بدی بی زحمت؟! یعنی باید از همین گیفت کارت های 60 دلاری PSN بخریم که باهاش انلاین میزنیم؟! اونوقت بازی دیجیتالی دقیقا مثل بازی فیزیکی بدون مشکل اجرا میشه؟! مشکل لگ، باگ، فریز، هنگ و اینجور چیزا پیش نمیاد؟!

میشه دقیق تر توضیح بدی بی زحمت؟! یعنی باید از همین گیفت کارت های 60 دلاری PSN بخریم که باهاش انلاین میزنیم؟! اونوقت بازی دیجیتالی دقیقا مثل بازی فیزیکی بدون مشکل اجرا میشه؟! مشکل لگ، باگ، فریز، هنگ و اینجور چیزا پیش نمیاد؟!
نه داداش هیچ مشکلی نداره. فقط باید به نت متصل باشی که لایسنس بازی رو از رو اکانتت بخونه اگر هم میخوای آفلاین بازی کنی اکانت خودت رو روی دستگاهت شیر کن. مشکلش فقط حجمه که اونم اکثر سایتا میذارن با اموزش میتونی انتقال بدی. و دوم اینکه امکان فروششو نداری. ی راهشم اینه بری سایت هایی که ظرفیت قانونی میفروشن مثه شیده گیم با نصف قیمت یه بازی کامل، اکانت قانونی شو بخری.

• Like
Reactions: Los Galacticos
نه داداش هیچ مشکلی نداره. فقط باید به نت متصل باشی که لایسنس بازی رو از رو اکانتت بخونه اگر هم میخوای آفلاین بازی کنی اکانت خودت رو روی دستگاهت شیر کن. مشکلش فقط حجمه که اونم اکثر سایتا میذارن با اموزش میتونی انتقال بدی. و دوم اینکه امکان فروششو نداری. ی راهشم اینه بری سایت هایی که ظرفیت قانونی میفروشن مثه شیده گیم با نصف قیمت یه بازی کامل، اکانت قانونی شو بخری.
اونوقت این بازیایی که مثلا شاتل لند میزاره واسه دانلود چی؟! اونا چجوری ان؟! رایگانم هست.

اونوقت این بازیایی که مثلا شاتل لند میزاره واسه دانلود چی؟! اونا چجوری ان؟! رایگانم هست.
عزیز اونا فقط دیتاست. بدون اینکه رو اکانتت بازی رو خریده باشی نمیتونی بازی کنی حتی اگه دیتاشو داشته باشی

وقتی دور از جون شما یه عده بیشعور که توان مالی آنچنانی هم ندارن هرجوری شده پول جور میکنند (یکیشونو خودم میشناسم که میگم) که آیفون 10 رو قبل از عرضه بخرن 16 17 میلیون دیگه بازی که با این قیمت خریدنش عادیه :D
آقا من خودم به شخصه دیدم طرف آیفون x رو قسطی داشت میخرید:|هی به خودم میگم برم از این ملت تا دیوانه نشدم بعدش به خودم میگم به قول یه بزرگی یه روز خوب میاد:D

من از بعد نسخه carbon دیگه هیچ نسخهای به دلم ننشسته
ایا این نسخه کنترل کردن ماشین مثل نسخه های کربن و مست وانتد هست؟
ایا دکمه توربو زدن و دکمه اهسته کردن زمان رو داره؟
برای فرار از پلیس چه راههایی پیش رو مونه؟ فقط با تنه زدن ماشین میشه ماشین های پلیس رو از بین برد؟
مخفیگاه داره برای فرار از پلیس؟ خراب کردن ساختمانها تیر برق ها و غیره برای فرار از پلیس هست؟
ایا تو این نسخه دوست دختر داری که همراهیت کنه؟

من از بعد نسخه carbon دیگه هیچ نسخهای به دلم ننشسته
ایا این نسخه کنترل کردن ماشین مثل نسخه های کربن و مست وانتد هست؟
ایا دکمه توربو زدن و دکمه اهسته کردن زمان رو داره؟
برای فرار از پلیس چه راههایی پیش رو مونه؟ فقط با تنه زدن ماشین میشه ماشین های پلیس رو از بین برد؟
مخفیگاه داره برای فرار از پلیس؟ خراب کردن ساختمانها تیر برق ها و غیره برای فرار از پلیس هست؟
ایا تو این نسخه دوست دختر داری که همراهیت کنه؟
‌ما ازون زمان هم سنمون بیشتر شده هم سلیقه ها تغییر میکنه با اینکه Most wanted و Underground از بهترین های NFS بودن اما به شخصه دیگه حاضر نیستم اونارو دوباره بازی کنم . ترجیح میدم گیم پلی های جدیدتر با گرافیک بهتر و تجربه کنم

مگه day one هم داره ؟:D
چیا دارن هرکدوم؟

چه بازی نداره؟ 3:

البته اینجا ندیدم کسی بیاره ولی از رو محتویات پیش خرید دیجیتالیش اون حرف رو زدم

این محتوای پیش خریده:

Platinum Car Pack:
o Exclusive Platinum Blue Underglow & Tire Smoke Vanity Items
o Nissan 350Z 2008
o Chevrolet Camaro SS 1967
o Dodge Charger R/T 1969
o Ford F-150 Raptor 2016
o Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

نسخه Deluxe هم محتوای بالا رو داره به علاوه:

• Up to 3 days of early access
• Upcoming Story Mission Pack
• Exclusive Deluxe Edition NOS color (Can be applied to 5 cars)
• Exclusive Deluxe Edition License Plate
• Exclusive Deluxe Edition Leaderboard icon
• 5 Shipments
• 5% Rep Bonus
• 10% Discount on in-game content using earned in-game currency

به نظرم اصلا ارزش نداره

مهم ترینش همون ماشیناست که نسخه پیش خرید هم بهت میده

نسخه Deluxe فقط و فقط DLC داستانیشه جالب میزنه که اونم هنوز اصلا معلوم نیست چیه و چقدر محتوا داره و . . .

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or