Multi Platform Need For Speed PayBack

h3jn_need-for-speed-trailer-release-date-and-screenshots-revealed-ahead-of-ea-s-e3-2017-news-619117.jpg

Developer:
ghost Games
Publisher: EA Games
Genre: Arcade Racing
Release Date: November 10, 2017
Platforms: Xbox One, PS4 , PC

خُـب به سلامتی بازی معرفی شد. تاپیک با اخبار و اطلاعات به زودی آپـدیت میشود. (آخرین آپدیت: 15 خرداد)

اطلاعاتی از بازی :

- شخصیت اصلی بازی Tyler Morgan هست که پس از خیانت گروهش تبعید میشه و حالا باید با جمع کردن گروه جدید و انجام مسابقات و ... با دار و دسته "The House" در بیفته. The House یک کارتل مافیایی هست با قدرت کنترل و سلطه بر تمام خلافکاران ،کازینو ها و برخی قدرت های دیگر شهر مثل پلیس ها!
- گروه Tyler شامل خودش به عنوان Racer و Mac به عنوان Showman و Jess در قالب Wheelman میشه. هر سه شخصیت قابل بازی هستند.
- بازی در شهر خیالی Fortune Valley (الهام گرفته شده از Las Vegas) جریان داره که شامل مناطق شهری ، بیابانی ، مرتفع و کوهستانی است.
- چرخه کامل شب و روز
- ماشین های بازی در 5 کلاس Race, Drift, Off-Road, Drag و Runner قرار می گیرن.
- Customize ظاهر و باطن!
- مثل Barn Find در Forza Horizon ، ماشین هایی در شهر هستند که قابلیت بازسازی دارن
- تعیب و گریز شدید تر شده و پلیس ها هلیکوپتر و Rhino در اختیار دارن!
- سیستم Autolog جدید طراحی شده.

تشکر ویژه از میلاد عزیز (@.DcoY.) بابت بروزرسانی و اخبار تاپیک

آخرین ویرایش:
من بعد از تجربه بازی بر روی تریال اکسس پیش خرید بازی رو ریفاند کردم و اصلا به کسایی که روی one و Pc هستند خرید nfs payback رو توصیه نمیکنم نهایتا شیش ماه دیگه روی اکسس رایگان میشه
متای بازی هم به زور به 75 شاید برسه ...

• Like
Reactions: amir_k2m
من بعد از تجربه بازی بر روی تریال اکسس پیش خرید بازی رو ریفاند کردم و اصلا به کسایی که روی one و Pc هستند خرید nfs payback رو توصیه نمیکنم نهایتا شیش ماه دیگه روی اکسس رایگان میشه
خب به نظرت مشکلش بیشتر چیه

خب به نظرت مشکلش بیشتر چیه

بخش دزد و پلیس واقعا مسخره بازیه و هوش مصنوعی واقعا ضعیفی داره تو این بخش و هیچ استفاده از محیط و گجت های مختلف برای ترکوندن پلیس ها استفاده نمیشه فقط باید بکوبی بهشون بعضی جاها هم خودشون به هم میزدند!!، داستان تو دیوار ..، از لحاظ گرافیکی نسبت به تریلر ای تری دانگرید شده، چیزی به اسم نورپردازی تو بازی تعریف نشده
حالا همه اینا به کنار چون مسائل حاشیه ایی هستند ولی مشکل اصلی اینکه بخش ریسینگ بازی واقعا نسبت به رقبا ضعیف هست من خیلی خیلی سعی کردم با دید مثبت به بازی گاه کنم و تا حد ممکن مقایسه نکنم ولی خب چاره نیست واقعا تو این بخش اصلی بازی کم میاره

بخش دزد و پلیس واقعا مسخره بازیه و هوش مصنوعی واقعا ضعیفی داره تو این بخش و هیچ استفاده از محیط و گجت های مختلف برای ترکوندن پلیس ها استفاده نمیشه فقط باید بکوبی بهشون بعضی جاها هم خودشون به هم میزدند!!، داستان تو دیوار ..، از لحاظ گرافیکی نسبت به تریلر ای تری دانگرید شده، چیزی به اسم نورپردازی تو بازی تعریف نشده
حالا همه اینا به کنار چون مسائل حاشیه ایی هستند ولی مشکل اصلی اینکه بخش ریسینگ بازی واقعا نسبت به رقبا ضعیف هست من خیلی خیلی سعی کردم با دید مثبت به بازی گاه کنم و تا حد ممکن مقایسه نکنم ولی خب چاره نیست واقعا تو این بخش اصلی بازی کم میاره
تعداد ماشین ها یا تنوع ماموریت چجوریه کلا بازی محدوده درسته همش کات سین و داستانه ؟

کلا که مشخص بود چیز خاصی نداره جز یکم دستکاری بیشتر رو ماشین و یه داستان آبکی دیگه اما خداییش کدوم احمقی دور از جون دوستان پیدا میشه 360 تومن به این پول بده:|

تعداد ماشین ها یا تنوع ماموریت چجوریه کلا بازی محدوده درسته همش کات سین و داستانه ؟

نسخه تریال بازی 10 ساعت بیشتر نیست با اکسس برای همین کل ماشین ها رو ندیدم ولی مثل اینکه تعدادشون 70 80 تا هست که بد نیست ولی خب خوب هم نیست

تنوع ماموریت ها از نسخه قبلی به نظرم بهتره یکیش مثلا همون ای تری بود، speed trap و مسابقه های عادی ...

در کل ببینید بازی نسبت به نسخه 2015 خیلی بهتره شده ولی مشکل اصلی این هست وقتی با FH3 ناخوداگاه مقایسه میکنی (خیلی سعی کردم مقایسه نکنم ولی نمیشد) به چشمت خیلی ضعیف میاد. برای کسایی که PS4 دارند به نظرم میتونه یک اثر در حد راضی کننده باشه (اونم نه به این قیمت های بالای 200 هزارتومن) ولی برای کسایی که PC و one دارند که هم FH3 اونجا دردسترس هست و هم ea access اصلا خرید بازی رو توصیه نمیکنم چون شک ندارم کمتر از هفت هشت ماه دیگه مثل مس افکت به اکسس اضافه میشه

نسخه تریال بازی 10 ساعت بیشتر نیست با اکسس برای همین کل ماشین ها رو ندیدم ولی مثل اینکه تعدادشون 70 80 تا هست که بد نیست ولی خب خوب هم نیست

تنوع ماموریت ها از نسخه قبلی به نظرم بهتره یکیش مثلا همون ای تری بود، speed trap و مسابقه های عادی ...

در کل ببینید بازی نسبت به نسخه 2015 خیلی بهتره شده ولی مشکل اصلی این هست وقتی با FH3 ناخوداگاه مقایسه میکنی (خیلی سعی کردم مقایسه نکنم ولی نمیشد) به چشمت خیلی ضعیف میاد. برای کسایی که PS4 دارند به نظرم میتونه یک اثر در حد راضی کننده باشه (اونم نه به این قیمت های بالای 200 هزارتومن) ولی برای کسایی که PC و one دارند که هم FH3 اونجا دردسترس هست و هم ea access اصلا خرید بازی رو توصیه نمیکنم چون شک ندارم کمتر از هفت هشت ماه دیگه مثل مس افکت به اکسس اضافه میشه
منم کاملا باهات موافقم.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• Like
Reactions: Ali Venom
ولی مشکل اصلی این هست وقتی با FH3 ناخوداگاه مقایسه میکنی (خیلی سعی کردم مقایسه نکنم ولی نمیشد) به چشمت خیلی ضعیف میاد.
داداش من کاری به نظر شما ندارم نظر شما هم قابل احترامه بلاخره شما بازی کردی خوشت نیوده
ولی بنظرم یکی از دلایلی که باعث شده از بازی زده بشی همین مقایست هست هورایزن 3 بیشتر از 250 تا ماشین داره با تنوع محیطیه روانی کننده ولی سبک اون بازی بیشتر جنبه فان داره حتی رنگ بندیه محیطی و ماشین ها همینو نشون میده تازه بازی خط داستانی هم نداره از اون جالب تر کنترل ماشین ها تو هورایزن نسبت به سری نید خیلی فرق میکنه تو هورایزن 3 فقط ماشین ها سبک ارکید ندارن یه خورده سیم هم هستند
تم سریه نید نسبتا تاریک با خط داستانی مشابه(الان مثلا کربون تو شب بود که این نشون میده این سری چه هدفی رو می خواد نشون بده) و کنترل کاملا ارکید بعدشم هدف این بازی تعداد بالایه ماشین نیست بلکه پیدا کردن یه ماشین و تنظیم کردن اون ماشین بر اساس سلایق خودت و روندشه
من حتی این بازی ها رو تو سبک هم نمیبینم که بخوام مقایسه کنم (مثل سریه بتل و کالاف که من هیچ دلیلی برا مقایسشون نمیبینم اما یه عده همش میکوبن تو سر هم که این یکی بهتره) چون چیزی که از این بازی می خوام فرق داره

علی جان با تشکر از همه حرفات ولی همون قسمت بولد شده برای من بسه :)) من واقعا دلیل اون همه هیت ورزی به نسخه 2015 رو درک نکردم و به نظرم بازی یک NFS خیلی خوبی بود. جدای مسائل انلاین من شدیدا با بازی حال کردم. امیدوارم اینم همینجوری باشه برام :)

داداش من کاری به نظر شما ندارم نظر شما هم قابل احترامه بلاخره شما بازی کردی خوشت نیوده
ولی بنظرم یکی از دلایلی که باعث شده از بازی زده بشی همین مقایست هست هورایزن 3 بیشتر از 250 تا ماشین داره با تنوع محیطیه روانی کننده ولی سبک اون بازی بیشتر جنبه فان داره حتی رنگ بندیه محیطی و ماشین ها همینو نشون میده تازه بازی خط داستانی هم نداره از اون جالب تر کنترل ماشین ها تو هورایزن نسبت به سری نید خیلی فرق میکنه تو هورایزن 3 فقط ماشین ها سبک ارکید ندارن یه خورده سیم هم هستند
تم سریه نید نسبتا تاریک با خط داستانی مشابه(الان مثلا کربون تو شب بود که این نشون میده این سری چه هدفی رو می خواد نشون بده) و کنترل کاملا ارکید بعدشم هدف این بازی تعداد بالایه ماشین نیست بلکه پیدا کردن یه ماشین و تنظیم کردن اون ماشین بر اساس سلایق خودت و روندشه
من حتی این بازی ها رو تو سبک هم نمیبینم که بخوام مقایسه کنم (مثل سریه بتل و کالاف که من هیچ دلیلی برا مقایسشون نمیبینم اما یه عده همش میکوبن تو سر هم که این یکی بهتره) چون چیزی که از این بازی می خوام فرق داره

اتفاقا از اینکه چقدر از لحاظ اب و رنگ (مخصوصا محیط های بیرون شهر و یک فرودگاه) بهم نزدیک شدند گذشتم :دی این تفاوت هندلینگ هم موافقم تو NFS با 180 کیلومتر یک پیچ نود درجه میچرخیدم ولی اونطرف همچین خبری نیست به این شدت. ولی خب به هر جهت یکسری چیزا ناخودگاه به صورت پایه با هم مقایسه میشه
مثلا یکی از این چیزای تاریکی که گفتی حضور پلیس تو بازی خیلی کمرنگ تر شده حداقل من تو مپ پلیس ندیدم فقط تو مرحله بود

حقیقتا من سعی کردم تو نظراتم کمتر از FH3 اسم بیارم چون میدونم شاید خوشایند برخی دوستان نباشه ولی خب به عنوان راهنمای خرید مجبور شدم و اینکه مطمعن هستم بعده چند ماه بازی روی اکسس میاد

علی جان با تشکر از همه حرفات ولی همون قسمت بولد شده برای من بسه :)) من واقعا دلیل اون همه هیت ورزی به نسخه 2015 رو درک نکردم و به نظرم بازی یک NFS خیلی خوبی بود. جدای مسائل انلاین من شدیدا با بازی حال کردم. امیدوارم اینم همینجوری باشه برام :)

دقیقا نظرم همین بود کسایی که از نسخه 2015 لذت بردند و با نواقصش کنار امدند از این نسخه میتونند راضی باشند چون پیشرفت های خوبی داشته :دی

تا وقتی یه سری میخرن چرا نفروشن این قیمت؟ فیفا ۱۸ روزای اول ۵۰۰ هزارتومان! همونم میخریدن یه عده
دور از جون شما یه مشت گیم ندیدن که میرن میخرن من خودم fifa18 و همین cod ww2 رو همون روز انتشار دیجیتالی گرفتم اتفاقا اگه همینطوری دوستان عادت کنن به دیجیتالی خریدن و از این مفت خورها نخرن نمیان یه بازی 18 گیگی رو 360 تومن بفروشن بخدا رو هر کدومش 100 میخورن

• Like
Reactions: Destro
آقا یکی بی زحمت این بازی دیجیتالی رو بیاد توضیح بده ببینیم چیه؟! چجوری باید خرید؟! مگه میشه بازی بدون بلوری اجرا کرد روی کنسول؟! من اصلا از این چیزا سر درنمیارم چون همیشه بازیارو فیزیکی تهیه میکنم اطلاعاتی راجبش ندارم اما با توجه به اینکه تمامی مغازه دارا فکر میکنن اینجا سرگردنه ـس و هر قیمتی که میخوان واسه بازی میدن و هیچ ارگانی هم روی اینا نظارت نداره، میخوام به بازی دیجیتالی روو بیارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or