ND: قصد داشتیم Crash Bandicoot را در داخل Uncharted 4 قرار دهیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
original.jpg

«بروس استریلی» درمورد این که این استدیو خواهان این بود که بازی مشهور «کرش باندیکوت» را در عنوان «آنچارتد 4» بگذارد.

استریلی در مصاحبه با AV Club در همایش E3 2015 درمورد این که آنان آرزو داشتند عنوان کرش باندیکوت را در آنچارتد 4 قرار بدهند( به صورت یک بازی قابل پخش).
استریلی گفت:
«خوب، ما در این مورد بحث ها و گفتگوهای زیادی انجام دادیم، اگر فرض کنیم این امکان وجود داشت،که ممکن نیست، پس من بر این موضوع تاکید می کنم که ما ما قصد داشتیم عنوان کرش باندیکوت را در بازی آنچارتد 4 قرار بدهیم. هرچند این اتفاق نیافتاد. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین هر چند این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»

منبع

آخرین ویرایش:
من فکر کنم اینا بیان بازی جدید کرش رو تو کیک استارتر بذارن رکورد شنمو رو هم میشکونه:d هر چی میکشیم از این شرکتا و کاغد بازیهاست, گروه Tool چند ساله میخواد آلبوم بده درگیر شرکت و نمیدونم دعواهای حقوقی و اینجور مسخره بازیا شد تازه دارن کار میکنن.

آقا تروخدا اسما رو به فارسی ننویسید ! حالا خیلی خوبه که ترجمه نمیکنیدشون ولی لطفا فارسی ننویسید .
شما که داری اسم خارجیشو مینویسی لطف کن به همون انگلیسی تایپش کن دیگه :| !

بهترین کار اینه سر کلماتی که یه ذره تلفظ مصوت ها مشخص نیست در کنار ترجمه ,کلمه انگلیسی به صورت پرانتز جلوش باشه که اینجور اتفاقات نیوفته. چون زبان انگلیسی و حتی همین عربی خیلی مصوت داره برخلاف زبان ایرانی. من با ترجمه موافقم; نصف خبرای بازی همشون انگلیسی هستن, هیچ کدوم هم معادل فارسی ندارن ... ولی خب نظرم شخصیه, سایتا و مجلات دنبال دردسر الکی نیستن:d

من همینجا از همین تریبون اعلام می کنم یه کراش و یه رزیستنس (پشت کاپشن یکی توی تیزره لوگوی رزیستنس بود) افتادیم :دی آقا تایید شده بدونید :دی توی همون تیزر خفن اینجا رو داشته باشید :دی
CID'S Barber shop
مدل مویی که از سلمونی بیرون اومده کیه ؟ REMAKE :دی دهن سونی فلان :دی

کنارش هم مغازه ی Drake ـه ، که آنچارتد هم OK شده :دی
توی همین تریلر ریو به همراه SF V کنسول اکسکلوسیو شد ، Remake رونمایی و انحصاری زمانی :دی مطمئن باشید کراش هم بزودی تایید میشه :دی
ویدئو پر از Hint ـه که همشم درسته :دی

آخرین ویرایش:
من همینجا از همین تریبون اعلام می کنم یه کراش و یه رزیستنس (پشت کاپشن یکی توی تیزره لوگوی رزیستنس بود) افتادیم :دی آقا تایید شده بدونید :دی توی همون تیزر خفن اینجا رو داشته باشید :دی
CID'S Barber shop

توی همین تریلر ریو به همراه SF V کنسول اکسکلوسیو شد ، Remake رونمایی و انحصاری زمانی :دی مطمئن باشید کراش هم بزودی تایید میشه :دی

خود تو خائن نبودي مي گفتي اين ويدئو الكيه :|

اقايون چرا اين خائن به خانواده PS رو اعدام نكرديد :|:d

CID'S Barber shop

از اینا میگی :d

NEW-CRASH-BANDICOOT-DENIM-SONY-PS-PLAYSTATION-JACKET-COAT-EXTRA-LARGE-XL.jpg

یا از اینا :d

Crash-Bandicoot-Plush-Figure-Set.jpg

با توجه به روابط حسنه سونی و اکتیویژن و باقی شواهد و مدارک (که حوصلش نیست دوباره در موردشون صحبت بشه) کاملا واضح هست IP بازی به سونی برگردونده شده! حالا اینکه چرا ازش صحبت نمیشه دقیقا به همون دلیل که تا الان از TLG صحبت نمیشد! یا باقی بازی های انحصاری سونی که در سکوت محض خبری به سر میبرن.

اینکه IP کرش برای سونی نیست و جزء دارایی های اکتیویژن به حساب میاد رو خود اکتیویژن تقریبا 2 سال پیش به صورت رسمی اعلام کرد (در واقع یادآور شد) ....
بهترین گزینه برای ادامه این فرنچایز مطمئننا سونی هست چون تو نسل جدید جزء معدود ناشرها به حساب میاد که جرات سرمایه گذاری بزرگ رو IP های خاص رو داره، اما به نظر من خیلی بعیده بعد این همه سال این IP برگرده سمت سونی ....

اینکه IP کرش برای سونی و نیست و جزء دارایی های اکتیویژن به حساب میاد رو خود اکتیویژن تقریبا 2 سال پیش به صورت رسمی اعلام کرد (در واقع یادآور شد) ....

مدت هاست که دیگه نیست. حتی صفحه Crash رو هم از روی سایتشون پاک کردن. اینکه علی رغم این همه شایعه یکبار هم صراحتا صحبت نکردن و هیچ حرفی در مورد مالکیت IP نزدن یه دلیل بیشتر نداره. انم اینه که سونی اینطور ازشون خواسته! چون اگه الان اکتی بیاد بگه IP رو فروخته دیگه رسما تابلو میشه. اما سونی میخواد Crash به عنوان یه مگاتن باقی بمونه. فعلا خبری از کرش نمیشه. ولی E3 بعد قشنگ جا داره به همراه GoWIV سورپرایز های سونی باشن!

اینکه IP کرش برای سونی نیست و جزء دارایی های اکتیویژن به حساب میاد رو خود اکتیویژن تقریبا 2 سال پیش به صورت رسمی اعلام کرد (در واقع یادآور شد) ....
بهترین گزینه برای ادامه این فرنچایز مطمئننا سونی هست چون تو نسل جدید جزء معدود ناشرها به حساب میاد که جرات سرمایه گذاری بزرگ رو IP های خاص رو داره، اما به نظر من خیلی بعیده بعد این همه سال این IP برگرده سمت سونی ....

چند نمونه از این سرمایه گذرای های بزرگ روی IP های خاص رو در این نسل از طرف سونی می فرمایید!!!!

مدت هاست که دیگه نیست. حتی صفحه Crash رو هم از روی سایتشون پاک کردن. اینکه علی رغم این همه شایعه یکبار هم صراحتا صحبت نکردن و هیچ حرفی در مورد مالکیت IP نزدن یه دلیل بیشتر نداره. انم اینه که سونی اینطور ازشون خواسته! چون اگه الان اکتی بیاد بگه IP رو فروخته دیگه رسما تابلو میشه. اما سونی میخواد Crash به عنوان یه مگاتن باقی بمونه. فعلا خبری از کرش نمیشه. ولی E3 بعد قشنگ جا داره به همراه GoWIV سورپرایز های سونی باشن!

گفتم دو سال پیش دقیقا سر همین موضوع که بهش اشاره کردی یه ههیاهو به پا شد که اکتیویژن IP کرش رو فروخته و همه نگاه ها هم سمت سونی بود ولی همون موقع اکتی خودش آب پاکی رو ریخت و گفت هنوز واسه خودمونه ...

http://forum.bazicenter.com/thread84277/

اینم بگم که زمانی که لازم بود اکتی بعنوان مالک IP شفاف سازی لازم رو انجام داد، حالا فک نکنم دیگه بخاطر اینکه IP طرفدار خیلی زیادی داره و خیلی هاشون هم همیشه امیدوارم به بازگشتش سمت سونی هستند، اکتیویژن خیال اینو داشته باشه که هر روز شفاف سازی کنه که آقا واسه ما هست ...
تا جایی که بیاد دارم آخرین و تنها بیانیه رسمی در مورد این فرنچایز چیزی هست که گفتم، دیگه والا من از مسائل پشت پرده و اینکه قراره همراه GoWIV معرفی بشه و تو E3 میاد و .... خبر ندارم دیگه ....

پ.ن: پست دوستتون رو هر چقدر بیشتر لایک کنید احتمال معرفی کرش جدید بیشتر میشه، پس لایک کنید کودکان عزیز :-*

آخرین ویرایش:
امیدوارم دروغ گفته باشه ولی یه جورایی بعیده. خصوصا که اصلا در مورد کراش هم ازش سوال نمیپرسن و خودش از کراش میگه و بعد هم تاکید میکنه و خیلی واضح میگه IP دست سونی نیست برای همین روش کنترلی نداریم.

AVC: If you were to embed a playable retro title into your game, what would it be and why?
BS: Well, there’s actually been a conversation about if it were at all possible—which it’s not, let me emphasize—but we wanted to put a Crash Bandicoot game inside. Not gonna happen, though. Don’t worry.
AVC: Certain people would’ve loved that, though.
BS: Yeah. It’s not our title. Sony doesn’t own it, so we don’t have control.

به نظرم تنها در یه صورت ممکنه حرفش راست باشه ولی باز کراش هم گیرمون بیاد، اونم اینه که IP هنوز دست Activision باشه ولی سونی باهاشون برای ساخت به نسخه جدید برای PS4 (توسط استدیو های داخلی خود سونی) به توافقی رسیده باشه.

یعنی شما از کارگردان first party سونی که به این واضحی اعلام کرد کرش دست سونی نیست بیشتر میدونید که میگید قطعا کرش در مالکیت سونیه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or