ND: قصد داشتیم Crash Bandicoot را در داخل Uncharted 4 قرار دهیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
original.jpg

«بروس استریلی» درمورد این که این استدیو خواهان این بود که بازی مشهور «کرش باندیکوت» را در عنوان «آنچارتد 4» بگذارد.

استریلی در مصاحبه با AV Club در همایش E3 2015 درمورد این که آنان آرزو داشتند عنوان کرش باندیکوت را در آنچارتد 4 قرار بدهند( به صورت یک بازی قابل پخش).
استریلی گفت:
«خوب، ما در این مورد بحث ها و گفتگوهای زیادی انجام دادیم، اگر فرض کنیم این امکان وجود داشت،که ممکن نیست، پس من بر این موضوع تاکید می کنم که ما ما قصد داشتیم عنوان کرش باندیکوت را در بازی آنچارتد 4 قرار بدهیم. هرچند این اتفاق نیافتاد. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین هر چند این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی شما از کارگردان first party سونی که به این واضحی اعلام کرد کرش دست سونی نیست بیشتر میدونید که میگید قطعا کرش در مالکیت سونیه؟:|
اینجا دوستانی هستند که از نظر من اطلاعاتشون از مدیر SCE هم بیشتره، از E3 سالیان آینده و بازی هایی که قراره معرفی بشه در حد "حتما" تا از اطلاعات محرمانه ناشرهای بزرگ و .... خبر دارند .... کلا ماشین زمانی هستند برای خودشون ....
در این مورد مجددا باید تاکید کنم که از اینجور پست های تحلیلی و حرفه ای هر چقدر بیشتر لایک بشه احتمال معرفی IP های شرکت های دیگه توسط سونی بیشتر و بیشتر میشه، کلا اینکه اصلا ناامید نشید فقط لایک کنید ....

اینجا دوستانی هستند که از نظر من اطلاعاتشون از مدیر SCE هم بیشتره، از E3 سالیان آینده و بازی هایی که قراره معرفی بشه در حد "حتما" تا از اطلاعات محرمانه ناشرهای بزرگ و .... خبر دارند .... کلا ماشین زمانی هستند برای خودشون ....
در این مورد مجددا باید تاکید کنم که از اینجور پست های تحلیلی و حرفه ای هر چقدر بیشتر لایک بشه احتمال معرفی IP های شرکت های دیگه توسط سونی بیشتر و بیشتر میشه، کلا اینکه اصلا ناامید نشید فقط لایک کنید ....

این ip یعنی crash bandicoot تموم شده اس

برای منی که گیم از نسل اول یعنی tv game شروع کردم بعد اتاری - میکرو و ...... تا هفت تجربه کردم برای من بهترین و لذت بخشترین کنسول ps1 بود یکی از دلایلش وجود crash bandicoot هست

عاشق بازی crash bandicoot هستم و از 5 نسخه 4 نسخه 1 تا 4 شو خیلی دوست دارم

برای منی که که شیفته این ip هستم هنوز بعد از سال ها بازیش میکنم و مثل روز اول ازش لذت میبرم اما دیگه این ip دست سونی نیست و دست سونی نخواهد برگشت

Crash_Bandicoot_Collection_P_1_by_Fiercey_Kun.jpg

4e44921cf4b4ee3108e283073686066a-d87kcyy.jpg

IP کرش چندین E3ه که دست امیر AKIBAست :d هر ساله نسخه های متفاوتو حتی با بسته الحاقی :d بیرون داده . کافیه پستهای E3 های قبلیشو بخونید تا به الان چندین نسخه بیرون داده از کرش :d بهش میدون داده بشه کرش رو اپیزودیک هم میکنه کم کم :d

یعنی شما از کارگردان first party سونی که به این واضحی اعلام کرد کرش دست سونی نیست بیشتر میدونید که میگید قطعا کرش در مالکیت سونیه؟:|

اول از همه امید .

دوم از همه خودش هم نفهمیده چی گفته و چطور جمعش کرده .
اول که میگه :
Well, there’s actually been a conversation about if it were at all possible—which it’s not
خوب صحبت های بوده در مورد اینکه امکان داره که نداره.

بعدش میگه چی :
let me emphasize
بزارین شفاف سازی کنم .

بعدش میگه :
but we wanted to put a Crash Bandicoot game inside
اما ما میخواستیم که کرش درون بازی قرار بدیم .

بعدش میگه :
Not gonna happen, though
این اتفاق نمیفته پس .

بعدش:
Don’t worry.
نگران نباشید .

بعدش میگه :
eah. It’s not our title. Sony doesn’t own it, so we don’t have control.
به خاطر اینکه بازی ما نیست و تحت کنترل سونی هم نیست ما هم روش کنترلی نداریم .

الان با این مصاحبه یه سوالی پیش میاد اگه سونی Ip نداره و شما کنترلی روش نداشتی پس چرا در موردش فکر میکردین ؟ و میخواستین کرش توی بازی بزارین ؟ بعد میخواد چی شفاف سازی کنه فکر کردن روی Ip که کنترلی روش نداره ؟ بعدش هم که از همش میگزره توضیح میده که Ip برای سونی نیست و کنترلی روش ندارن خوب منطقی نیست وقتی میخواست شفاف سازی کنه اول به این موضوع اشاره میکرد بعد قرار دادن کرش درون بازیشون ؟ پس چرا ما باید از چیزی که امکانش نبوده نگران باشیم یا نباشیم ؟

آخرین ویرایش:
مصاحبه کامل رو بخونید. حرفی که داره میزنه با توجه به سوالاتی که ازش پرسیده شده کاملا منطقی و قابل درکه.

ازش پرسیدن چه بازی قدیمی (دقت کنید، بازی نه شخصیت!* یعنی قرار نبود کراش بیاد به نیتن کمک کنه :| بلکه مثلا بخشی توی U4 بزارن که بشه Crash Bandicoot های قدیمی دوران PS1 رو اونجا بازی کرد، مثل Half-Life و Portal یا Catherine اون بازی نجات پرنسس) رو دوست داشتید توی Uncharted 4 بزارید؟
همون خط اول خبر توی پست اول هم این رو نوشته! حداقل خبر رو بخونید بعد پست بدید!!!

که Bruce جواب میده "بحثش بود اگه بشه -که بزارید تاکید کنم که نمیشه- بازی Crash Bandicoot رو توی U4 قرار بدیم." در ادامه هم باز تاکید میکنه که همچین اتفاقی نمیوفته پس لازم نیست هوادارا نگرانش باشن (یعنی به این مورد فکر نکنند،چون قرار نیست همچین چیزی ببینند.)
در یک کلا داره میگه خودتون رو الکی برای همچین چیزی هایپ نکنید چون توی بازی نیست.

بعد هم مصاحبه کننده میگه مطمئنم تعداد خاصی (از هوادارا) عاشق این مورد (بودن بازی Crash در U4) میشدن.

که Bruce هم جواب میده:
آره. (ولی Crash) بازی ما نیست. (IP) مال سونی نیست، (برای همین) ما روش کنترلی نداریم.

الان دقیقا کجای حرفای این Bruce بدبخت واضح نیست یا تناقض داره؟ :-/

آخرین ویرایش:
حالا معرفی نشه خیلی خوش حال میشی؟
از این حرف ها خیلی از سونی شنیدیم همین چند وقت پیش هاوس آب پاکی e3 ر ریخت رو دستمون و یه جوری حرف میزن انگار برای e3 هیچی نداشتن :dاین هم همونه
اگه همین الآن سونی بیاد بگه میخوایم halo 5 ر با uc4 برای ps4 بدیم مایکرو سونی ر به توپ نمیبنده؟ پس چرا در مورد کراش انقدر صحبت میشه یعنی میخوان فقط آتیش بیار معرکه بشن؟فقط میخوان طرفدار ها ر بسوزونن که ما کراش نمیسازیم ؟ مگه عقلشون ایراد پیدا کرده باشه اگه میبینن یه Ip انقدر طرفدار داره به نظرتون کار عقلانی هست که هی بیان بگن ما کراش ر نمیخوایم بسازیم :|
ip که نه کنترلش برای سونی هست و نه مالک ip هست و نه امیدی بهش دارن چرا باید هی نخ بدن؟
اون ویدعوی لانچ ر همه دیدن تک تک اتفاقاش درست شد مثالش sf v خوب چرا crash درست نشه؟
برای من ip دوست داشتنی تر از کراش چه تو نسل قبل چه تو این نسل وجود نداره:((:d پس حداقل بزارید به خودمون امید بدیم:d
خدایی کی فکر میکرد tlg معرفی بشه معرفی این بازی یه چیز تو مایه های محال اندر محال بود و کلی بازی دیگه پس امید به کرش هم خیلی زیاد هست
این اکتی بیشعور که قصد ساخت کرش ر نداره خوب واس چی نگرش داشته؟ چرا نمیفروشتش؟

آخرین ویرایش:
والا با این اتفاقاتی که در E3 2015 افتاد و TLG و شنمو 3 معرفی شدن احتمال زنده شدن آی پی کرش در آینده اصلا عجیب و غریب نیست !!

اگه قبل از E3 ازم میپرسیدین میگفتم عمرا ولی بعد E3 من که خیلی امید دارم این آی پی قدیمی و محبوب دوباره زنده بشه و سونی برای آینده روش برنامه ریزی کرده باشه ...........

من نه صحبت بروس رو باور میکنم و نه دم خروس رو!!

اگر آی پی دست سونی نیست پس دست کیه؟ اکتیویژن هم که صفحات مربوط به این بازی رو به کل از روی سایتش پاکیده رفته...

من این رو به معنای واقعیه کلمه بهش ایمان دارم "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" . در مورد TLG هم سالها گذشت هیچ یک از سایتها احتمال حضورش رو در E3 قطعی نمیدونستن اما دیدین که امسال The Guardian و Forbes خبر از حضورش دادن و همین هم شد. پس وقتی چیزی در جریان نباشه که عوامل پشت پرده مغز الاغ نخوردن که بیان میون این همه بازی بگن Crash اوفتاده دست سونی!

سونی و استودیوهای زیر مجموعش مگر اینقدر احمق باشند که بیان یکی از بزرگ ترین سورپرایزهای آیندشون رو لو بدن ، مجبورن تا هنگامی که موقعش بشه فقط به این حرف تکیه کنند " مالکیت این IP از آن ما نیست"

تو تاپیک کنفرانس سونی امسال پیش از آغاز مراسم موضوعی رو به بازی کراش اختصاص دادم و اطلاعاتی دقیق از شواهدی که نشون میده Crash اوفتاده دست سونی رو از منابع های مختلف جم آوری کردم و در اون پست گرد هم آوردم و پیشنهاد میکنم افرادی که محتویات اون پست رو نخوندن به لینک زیر مراجعه کنند

http://forum.bazicenter.com/thread96321/page99/#post3763614

تمامی شواهد و شایعات نشون میده که IP کراش از چنگ Activision بیرون اومده ، حالا این وسط یا اوفتاده دست سونی (که خیلی علاقه نشون میده بهش) یا گورو گم شده!!!

من میدونم ip دست سونی نیست و احتمالا هیچ وقت سونی این بازی رو منتشر نمیکنه، ولی دوست دارم توهم بزنم :دی
حالا ببین کی گفتم این بازی به صورت انحصاری بر روی پلی استیشن 4 میاد :d

بوکمارک کن :d

نیاد هم آبروم میره :(( ولی اشکال نداره ارزش ریسک کردن رو داره :d

حالا میخوای توهم بزنی تو افق محو بشی ، از برج بپری پایین و ........ پای خودته :d، یعنی فکرش رو میکردی شنمو 3 معرفی بشه ؟؟!!! :-/خداییش من 0 درصد هم احتمال نمیدادم !!!

این آی پی کرش که همه نسخه هاش محبوب و موفق و پولساز بوده برای سازندش ! پس احتمال اومدنش خیلی خیلی زیاده با توجه به سیاست های ریسک پذیری که سونی داره !

در ضمن شب های برره رو دیده بودین که !!! :d این بروس هم داره افعال معکوس استفاده میکنه و میگه آی پی دست سونی نیست ....... یعنی هست !! خلاص:d

آخرین ویرایش:
این سلفی دست جمعی شخصیتهایی که ناتی داگ روشون کارکرده رو دیگه 99% کاربرهای سایت دیدن،چیزی که بیش از هر چیز نظر من رو جلب کرد و برام سوال شد صورتکی بود که روی کت Joel درج شده بود

شاید کپی کراش نباشه ولی من مطمینم اینجا هم اشاره ای به کراش داشته ناتی داگ،و چیزی که برام دوباره سواله چرا باید ناتی داگ بعد از این همه سال یادش بیوفته اشاره های غیر مستقیم و یا مستقیمی به بازی Crash بکنه اون هم زمانی که هر دو مغز متفکر این سری یعنی (Jason Rubin و Andy Gavin) سالهاست استودیوی ناتی داگ رو بدرود گفتن و Neil و Bruce هم که عناوین جدی این استودیو رو بیشتر رقم زدن... پس من اینها رو اتفاقی و فقط برای جنبه Fun برداشت نمیکنم و مطمینم یا همایش آخر سال و یا E3 2016 سونی پرده از این رازی که دیگه فقط به یک تایید با زبان بی زبانی نیاز داره برخواهد داشت ، من مرده شماها زنده ... می بینیم ...

من یه چییزی رو متوجه نمیشم .. اصلا چه دلیلی داره بروس صبح از خواب پاشه بیاد بشینه پای مصاحبه بگه اه من میخواستم از کراش استفاده کنم .. اگه ازش سوال پرسیده میشد یه چیزی ... قضیه وقتی پیچیده تر میشه که میاد میگه میخواستیم ازش داخل انچارتد اصتفاده کنیم ... دقیقا کراش چه ماهیت مشترک و سنخیتی میتونه با انچارتد داشته باشه ... نکنه قراره مثل اون تریلری که دیدیدم با کارتینگش تعقیب کننده دیگه باشه با موشک بزنه پلشت کنه ناتان رو؟
والا من که میگم این جملات کاملا رمزی و پر از ایما و اشاره ان ...

مثلا من میخواستم کراش بسازم ولی دستم به انچارتد بند بود یکی دیگه داره میسازدش
البته بد برداشت نکنید ای پی ما نیستا ...

هر چی که هست مثل اینکه به زودی خبرای بیشتری از این بادیکوت عوضی مظلوم دوست داشتنی بیرون میاد

اون لیست ادام بویز رو دست کم نگیرید

دِ لامصبا سونی Shenmueیی رو که واسه خودش نبود و هیچ بنی بشری فکرشو نمیکرد زنده کرد یعنی نمیتونه(نمیخواد) با یه شرایطی حالا هر جور که فکرشو کنید محبوبترین IP قدیمی خودشو دوباره هدیه بده به طرفداراش.فقط کافیه یه کمپین kickstarter باز کنه تا با این سکانس مواجه بشیم:

UbV4A.jpg
lol:d

کی از پول بدش میاد.حالا کراش یا هر IP دیگه اگه باعث بشه طرفدارا به سمت PlayStation دیوانه وار هجوم بیارن چرا اقدام به زنده کردن و ساختنش نکنن!؟ مطمئنا اگه همچین IPیی دوباره دست ND بیوفته چنان چیزی ازش در بیارن که بقیه هم سبکاش جلوش لنگ بندازن" چون خودشونم با این بازی زندگی کردن پس هر چی دارن میزارن روش تا شرمنده هواداراش نشن. Do you understand me?

همه بچگیمونو با این بازی گذروندیم همین دلیل کافی هست برای تجدید دیدار دوباره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or