ND: قصد داشتیم Crash Bandicoot را در داخل Uncharted 4 قرار دهیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
original.jpg

«بروس استریلی» درمورد این که این استدیو خواهان این بود که بازی مشهور «کرش باندیکوت» را در عنوان «آنچارتد 4» بگذارد.

استریلی در مصاحبه با AV Club در همایش E3 2015 درمورد این که آنان آرزو داشتند عنوان کرش باندیکوت را در آنچارتد 4 قرار بدهند( به صورت یک بازی قابل پخش).
استریلی گفت:
«خوب، ما در این مورد بحث ها و گفتگوهای زیادی انجام دادیم، اگر فرض کنیم این امکان وجود داشت،که ممکن نیست، پس من بر این موضوع تاکید می کنم که ما ما قصد داشتیم عنوان کرش باندیکوت را در بازی آنچارتد 4 قرار بدهیم. هرچند این اتفاق نیافتاد. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین هر چند این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»

منبع

آخرین ویرایش:
شاید قبل از این e3 امید زیادی به بازگشت کرش نداشتم. از اونجایی که هممون اکتیویژن رو میشناسیم... ولی تو این e3 با توجه به رابطه حسنه اکتیویژن و سونی؛ امیدم به کرش خیلی زیاد شد.
کرش برگ برنده سونیه.
و صوت پایان رقابت در این نسل
فکر نمیکنم سیستم سلرتر از این ip واسه سونی وجود داشته باشه.

منظورتو نفهمیدم.ولی به جای کرش بندیکوت مثلا میتونن بزارن گولی ماریکوت تا هم بازی رو بسازن هم دخترها رو جذب کنن

باشه بهترین پلیر :)) بهشون میگیم

شاید قبل از این e3 امید زیادی به بازگشت کرش نداشتم. از اونجایی که هممون اکتیویژن رو میشناسیم... ولی تو این e3 با توجه به رابطه حسنه اکتیویژن و سونی؛ امیدم به کرش خیلی زیاد شد.
کرش برگ برنده سونیه.
و صوت پایان رقابت در این نسل
فکر نمیکنم سیستم سلرتر از این ip واسه سونی وجود داشته باشه.

سوت :-"

ما چنین سنتی رو قبول نداریم
swear1[1].gif

ولی باید به این سنت تن دهیم :((

فقط یه عده نوستالوژی دارند باهاش وگرنه اول همین نسل nack رو معرفی کرد که خدای از کرش قشنگتر بود ولی جماعت گیمر نوستالوژ باهاش حال نکرد.

nack ؟؟؟ nack ؟؟؟

nack ؟؟؟؟ nack ؟؟؟؟

نک کجا کراش کجا؟؟؟؟ مطمعنی واقعا نشستی کراش بازی کردی؟

چه کسایی هم ادعا فن سونی بودن میکنن

واقعا این خارجی ها عقلشون کمه .به جای روباه ،یه حیوون دیگه مثل سمور یا راسو بزارن،اسمش رو هم عوض کنن ،بعدش بسازنش.الکی بهانه نیارن

بندیکوت

rb91yiuseq4dvaezrsrb.jpg

شتر شیر گاو پلنگ :d :))

این که ترکیب همه حیوانس

کانگرو هم یادم رفت :d

4 نسخه اول :دی Crash Bash رو ناتی نساخته :دی
اگه U4 هم آخرین شماره از U باشه ، احتمالاً این سنت 4 نسخه ساختن ناتی پا برجا می مونه :دی

بلدن 4 تا 4 تا کرش و نیت بدن بیرون ؛ اونوقت نمیان دل خون زده ما رو مرحمی بنشانن و Jak4 رو زنده کنن :(:|

بلدن 4 تا 4 تا کرش و نیت بدن بیرون ؛ اونوقت نمیان دل خون زده ما رو مرحمی بنشانن و Jak4 رو زنده کنن :(:|

خودت که در جریانی علی رضا :دی
3 تا کرش ادونچر ، 1 کارتینگ = 4 تا
3 تا جک ادونچر ، 1 ریسینگ = 4 تا
4 تا آنچارتد اکشن ادونچر :دی
همش میشه 4 تا دیگه :دی فقط چون ماهیت آنچارتد به ریسینگ نمی خوره به جای ریس ، مرحله ی جیپ سواری گذاشتن توش که انصافاً عجب چیزیم شده :دی

فقط یه عده نوستالوژی دارند باهاش وگرنه اول همین نسل nack رو معرفی کرد که خدای از کرش قشنگتر بود ولی جماعت گیمر نوستالوژ باهاش حال نکرد.

برو تاپیک نک ، خیلی از مشکلاتش رو گفتم! :| البته با توجه به نمایش ها! اما از همونا قشنگ اوضاعش مشخصه! :|

از این جوک های بی مزه هم دیگه نگید:|

همش میشه 4 تا دیگه :دی فقط چون ماهیت آنچارتد به ریسینگ نمی خوره به جای ریس ، مرحله ی جیپ سواری گذاشتن توش که انصافاً عجب چیزیم شده :دی
یعنی واقعا فکر میکنی nd برنامه ای در حد ۳۰ سال داشته که بر اساس این بازی بسازه( ۳تا aa یه ریسینگ) والا شک دارم انقدر بلند مدت( ۳ دهه) فکر کنن:d
ولی تشابه خیلی خیلی عجیبی هست

یعنی واقعا فکر میکنی nd برنامه ای در حد ۳۰ سال داشته که بر اساس این بازی بسازه( ۳تا aa یه ریسینگ) والا شک دارم انقدر بلند مدت( ۳ دهه) فکر کنن:d
ولی تشابه خیلی خیلی عجیبی هست

جایی گفتم که فکر میکنم برنامه ی دیدگاه فلان ساله ی ناتی داگ اینه که بر اساس فلان فرمول بازی بسازن ؟ مگه ایرانه ؟ :|
صرفاً صحبتم در مورد 4 شماره بود و بس

نه دیگه ؛ ایهام رو نگرفتی احسان :دی

نیت به کنار ؛ کرش بعدی رو که خودت رسماً تایید کردی :|:دی پس یجورایی 4 تا کرش ادونچر + 1 ریسینگ داریم . 4 تا نیت هم داریم . دیگه وقته جک 4 ـه :(

ان روزی که Crash جدید هم معرفی شد ما به همه این پست هاتون میخندیم!:دی فقط خواهشا ان موقع نگید گرافیکش ماله ساله فولانه و....

منو از خندیدن میترسونی؟ :دی من یه آدم بی آبرویم که دومی ندارم انقد بخند که ... ... ... :دی! خودمم میخندم حتی!
ولی از شوخی گذشته، من فکر میکنم به احتمال فراوان عیثری بعدی Crash رو افتادیم. اما الآن ip دست اکتیویژن ـه.
سناریو شخصی : آخر قصه اینطوری میشه که اکتیویژن (لعن) میاد آیپی رو به سونی قرض میده تا سونی ازش بازی بسازه، یه درصدی از سودشم به اکتی میرسه.
پ.ن: #TeamWeed :shrewd:

آخرین ویرایش:
امیدوارم که اینطور باشه ناتی داگ کراش های خوبی میساخت امیدوارم دوباره بسازه

- - -ویرایش - - -

به نظر من که غیر مستقیم داره اشاره میکنه Crash رو دوباره میسازن اینا!:دی
میگم اگر ناتی داگ بازم کراش بسازه وایییییی چی میشه امیدوارم یه روزی دوباره ناتی کراش رو بزنه

آقا تروخدا اسما رو به فارسی ننویسید ! حالا خیلی خوبه که ترجمه نمیکنیدشون ولی لطفا فارسی ننویسید .
شما که داری اسم خارجیشو مینویسی لطف کن به همون انگلیسی تایپش کن دیگه :| !
اتفاقا کار خوبی کرده و به کسانی که زبانشون خوب نیست یا سنشون کمه کمک میکنه که تلفظ درستش رو بدونن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or