ND: قصد داشتیم Crash Bandicoot را در داخل Uncharted 4 قرار دهیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
original.jpg

«بروس استریلی» درمورد این که این استدیو خواهان این بود که بازی مشهور «کرش باندیکوت» را در عنوان «آنچارتد 4» بگذارد.

استریلی در مصاحبه با AV Club در همایش E3 2015 درمورد این که آنان آرزو داشتند عنوان کرش باندیکوت را در آنچارتد 4 قرار بدهند( به صورت یک بازی قابل پخش).
استریلی گفت:
«خوب، ما در این مورد بحث ها و گفتگوهای زیادی انجام دادیم، اگر فرض کنیم این امکان وجود داشت،که ممکن نیست، پس من بر این موضوع تاکید می کنم که ما ما قصد داشتیم عنوان کرش باندیکوت را در بازی آنچارتد 4 قرار بدهیم. هرچند این اتفاق نیافتاد. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین هر چند این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»

منبع

آخرین ویرایش:
من با دوستانی که می گن باز برای PS4 عرضه می شه موافقم(امیدوارم)
دلیلی نداره ناتی داگ و سونی بعد از 14 سال از ساخت آخرین کرش به ضورت انحصاری بیان و دائم از بازی که تمام حق و حقوقش متعلق به یه شرکت دیگه است صحبت کنن مگه اینکه یه خبرائی باشه.درسته کرش یه زمانی نماد سونی و پلی استیشن بوده اما بازی های دیگه ای هم بودن که تقریبا همین حالت رو داشتن مثل اسپیرو.سونی چرا از اونا صحبتی به میون نمیاره.ضمنا سیگنال هایی که گاه و بیگاه از سونی در خصوص کرش دریافت می شه نشون می ده یه خبرائی هست به اضافه اینکه این بازی از لیست بازی های اکتی هم حذف شده
ای کاش یکی از دوستان یه نظر سنجی هم در خصوص عرضه شدن یا نشدن بازی راه می انداخت.

فرض کن ناتان یه شات گان دستشه، بعد برسه به یه دستگاه آرکید. شات گان رو بذاره کنار و بشینه Crash بازی کنه :دی
Epic Mommentــی هست واسه خودش :دی

این سلفی دست جمعی شخصیتهایی که ناتی داگ روشون کارکرده رو دیگه 99% کاربرهای سایت دیدن،چیزی که بیش از هر چیز نظر من رو جلب کرد و برام سوال شد صورتکی بود که روی کت Joel درج شده بود

شاید کپی کراش نباشه ولی من مطمینم اینجا هم اشاره ای به کراش داشته ناتی داگ،و چیزی که برام دوباره سواله چرا باید ناتی داگ بعد از این همه سال یادش بیوفته اشاره های غیر مستقیم و یا مستقیمی به بازی Crash بکنه اون هم زمانی که هر دو مغز متفکر این سری یعنی (Jason Rubin و Andy Gavin) سالهاست استودیوی ناتی داگ رو بدرود گفتن و Neil و Bruce هم که عناوین جدی این استودیو رو بیشتر رقم زدن... پس من اینها رو اتفاقی و فقط برای جنبه Fun برداشت نمیکنم و مطمینم یا همایش آخر سال و یا E3 2016 سونی پرده از این رازی که دیگه فقط به یک تایید با زبان بی زبانی نیاز داره برخواهد داشت ، من مرده شماها زنده ... می بینیم ...

این صورتک لوگوی سابق ناتی هست! :دی
ربطی ندارهبه کرش!

این سلفی دست جمعی شخصیتهایی که ناتی داگ روشون کارکرده رو دیگه 99% کاربرهای سایت دیدن،چیزی که بیش از هر چیز نظر من رو جلب کرد و برام سوال شد صورتکی بود که روی کت Joel درج شده بود

شاید کپی کراش نباشه ولی من مطمینم اینجا هم اشاره ای به کراش داشته ناتی داگ،و چیزی که برام دوباره سواله چرا باید ناتی داگ بعد از این همه سال یادش بیوفته اشاره های غیر مستقیم و یا مستقیمی به بازی Crash بکنه اون هم زمانی که هر دو مغز متفکر این سری یعنی (Jason Rubin و Andy Gavin) سالهاست استودیوی ناتی داگ رو بدرود گفتن و Neil و Bruce هم که عناوین جدی این استودیو رو بیشتر رقم زدن... پس من اینها رو اتفاقی و فقط برای جنبه Fun برداشت نمیکنم و مطمینم یا همایش آخر سال و یا E3 2016 سونی پرده از این رازی که دیگه فقط به یک تایید با زبان بی زبانی نیاز داره برخواهد داشت ، من مرده شماها زنده ... می بینیم ...
بیخیال فرهاد این چه ربطی به کراش داره :d این لوگوی قدیمی ناتی هست

من با دوستانی که می گن باز برای PS4 عرضه می شه موافقم(امیدوارم)
دلیلی نداره ناتی داگ و سونی بعد از 14 سال از ساخت آخرین کرش به ضورت انحصاری بیان و دائم از بازی که تمام حق و حقوقش متعلق به یه شرکت دیگه است صحبت کنن مگه اینکه یه خبرائی باشه.درسته کرش یه زمانی نماد سونی و پلی استیشن بوده اما بازی های دیگه ای هم بودن که تقریبا همین حالت رو داشتن مثل اسپیرو.سونی چرا از اونا صحبتی به میون نمیاره.ضمنا سیگنال هایی که گاه و بیگاه از سونی در خصوص کرش دریافت می شه نشون می ده یه خبرائی هست به اضافه اینکه این بازی از لیست بازی های اکتی هم حذف شده
ای کاش یکی از دوستان یه نظر سنجی هم در خصوص عرضه شدن یا نشدن بازی راه می انداخت.

فقط یه عده نوستالوژی دارند باهاش وگرنه اول همین نسل nack رو معرفی کرد که خدای از کرش قشنگتر بود ولی جماعت گیمر نوستالوژ باهاش حال نکرد.

فقط یه عده نوستالوژی دارند باهاش وگرنه اول همین نسل nack رو معرفی کرد که خدای از کرش قشنگتر بود ولی جماعت گیمر نوستالوژ باهاش حال نکرد.

اون یه عده فکر کنم بیشتر از چند میلیون نفر باشن :d

Nack از کراش قشنگتر بود؟ فکر کنم کلا کراش رو تا حالا بازی نکردی. ناتی داگ رو که احتمالا میشناسی و میدونی که رقیب نداره؟ تا حالا کسی تونسته بازی قشنگتر از بازیهای ناتی تولید کنه؟ حتما برو کراش رو بازی کن بعد بیا نظرت رو بگو :d

یه چیزی که یه مقدار امیدوارکنندست رابطه خوبیه که اکتی به تازگی با سونی برقرار کرده. نمونش نمایش Call of Duty برای اولین بار در کنفرانس E3 سونی و اعلام محتوای انحصاری.
همین میتونه امیدو برای خرید کرش بیشتر کنه :x

اون یه عده فکر کنم بیشتر از چند میلیون نفر باشن :d

Nack از کراش قشنگتر بود؟ فکر کنم کلا کراش رو تا حالا بازی نکردی. ناتی داگ رو که احتمالا میشناسی و میدونی که رقیب نداره؟ تا حالا کسی تونسته بازی قشنگتر از بازیهای ناتی تولید کنه؟ حتما برو کراش رو بازی کن بعد بیا نظرت رو بگو :d

Ayy LMAO

بی خیال بابا:d

مشخصه که اصلا کرش رو بازی نکردی به خصوص 5 نسخه اول رو که ناتی داگ ساخته:bighug:

واقعا این خارجی ها عقلشون کمه .به جای روباه ،یه حیوون دیگه مثل سمور یا راسو بزارن،اسمش رو هم عوض کنن ،بعدش بسازنش.الکی بهانه نیارن

بندیکوت !

بی خیال بابا:d

مشخصه که اصلا کرش رو بازی نکردی به خصوص 5 نسخه اول رو که ناتی داگ ساخته:bighug:

4 نسخه اول :دی Crash Bash رو ناتی نساخته :دی
اگه U4 هم آخرین شماره از U باشه ، احتمالاً این سنت 4 نسخه ساختن ناتی پا برجا می مونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or