ND: قصد داشتیم Crash Bandicoot را در داخل Uncharted 4 قرار دهیم

Mr. Worldwide

کاربر سایت
original.jpg

«بروس استریلی» درمورد این که این استدیو خواهان این بود که بازی مشهور «کرش باندیکوت» را در عنوان «آنچارتد 4» بگذارد.

استریلی در مصاحبه با AV Club در همایش E3 2015 درمورد این که آنان آرزو داشتند عنوان کرش باندیکوت را در آنچارتد 4 قرار بدهند( به صورت یک بازی قابل پخش).
استریلی گفت:
«خوب، ما در این مورد بحث ها و گفتگوهای زیادی انجام دادیم، اگر فرض کنیم این امکان وجود داشت،که ممکن نیست، پس من بر این موضوع تاکید می کنم که ما ما قصد داشتیم عنوان کرش باندیکوت را در بازی آنچارتد 4 قرار بدهیم. هرچند این اتفاق نیافتاد. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین هر چند این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»

منبع

آخرین ویرایش:
پس نگران نباشید. بله ما می دانیم که این عنوان نزد مردم محبوب است، بنابراین این بازی ما نیست، سونی صاحب این IP نیست و ما این عنوان را تحت مالکیت خود نداریم.»
نمیدونم ترجمش به این شکله یا ... ، بالاخره نگران باشیم یا نباشیم ؟ :-/ کل جمله بندیو تناقض از پهنا تو حلق بروس :d

یه طور دیگه ای که میشه به این خبر نگاه کرد اینه که میخوان به کل ملت رو از اومدن کرش نا امید کنن بعد یه دفعه به عنوان بمب خبری اعلامش کنن :d

من که عاشق اینم که بدن دست ناتی 1 نسخه ازش بسازه مخصوصا نسخه kart اما بی خود صابون نزنید احتمالش کمه اما اگه بشه چی میشه من حاضرم انچارتد نده عین قدیم کرش بزنه:x

حالا یه چی گفته بروس شما چرا باور میکنید؟ :d

ایتسونو هم گفت DMC5 در حال ساخت نیستو اگه DMC4SE خوب فروخت استارت ساختشو میزنیم. ولی ما میگیم TGS معرفی میشه :d

اتفاقا به نظر من این حرف بروس فقط Clue دادنه ٬ چون خبر داره که کراش داره ساخته میشه کرمش گرفته اینو گفته :>

پ.ن: امروز LSD زدم به بدن :d ماکان بازم برسون خمارم :d

آقا تروخدا اسما رو به فارسی ننویسید ! حالا خیلی خوبه که ترجمه نمیکنیدشون ولی لطفا فارسی ننویسید .
شما که داری اسم خارجیشو مینویسی لطف کن به همون انگلیسی تایپش کن دیگه :| !

الحق و الانصاف که بهترین Crash ها رو ND ساخته حالا ادامه Bandiccoot هم نشد حداقل crash از زیر خاک بکشن بیرون و زندش کنن کافیه ادامه crash ماشینی رو بسازن بهتره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or