NBA 2K17

رو کاور عکس paul george هست
یه نسخه افسانه هم داره که روش عکس کوبیه و بخاطر خدافظیش این نسخه رو ساختن
اگر pre order کنیم جایزتون تیم ملی آمریکا1992 میشه
نسخه افسانه هم فقط برای نسل هشتم در دسترس خواهد بود

آخرین ویرایش:
نه :D
خودت VC جمع کن :D
حالا جز اين اصن حاجي به صرفه نيس :دي
٣٥ تومن مابه تفاوتشه
٣٥ تومن يني يه پي اس ان ١٠ دلاري معادل ٣٥٠٠٠ تا vc چه كاريه خب :دي
من تو ١٦ هم نخريدم وي دي كار خزيه كلا :دي ولي خب خودمو كشتم ٨١ شد اورالم

• Like
Reactions: SleepyTurtel
vhn2_nba_2k17_20160924205012.jpg

.
واقعا اولش جا میخوری!! یک لحظه فک کردم خود دیرک جلوم نشسته!
.
lb9w_nba_2k17_20160925011055.jpg

.
.
gh58_nba_2k17_20160925014721.jpg

.
.
k9oz_nba_2k17_20160925020038.jpg

.
.
37tz_nba_2k17_20160925015517.jpg

.
.

آخرین ویرایش:
چه قدر این بخش داستانی خوبه...
بهترین اپنینگ ممکن رو براش طراحی کردن اصلا لحظه ای دوست ندارم ازش دل بکنم... جو و اتمسفر و پیش بازیا کاملا حس استرس و اضطراب رو به نقطه اوج میرسونه.. جزئیات به معنای حقیقی شاهکاره ... با شخصیت ها و فضاسازی میشه به راحتی ارتباط گرفت... و البته تو بخش ساخت پلیر و شخصی سازیش پیشرفت های زیادی به چشم میخورن
درکل عالیه بشدت پیشنهاد میکنم تجربه اش کنید... حس متفاوتی از بسکتبال رو میشه توی این بخش که الان عمر سه ساله داره یافت کرد

شما ها جدا مودهای دیگه بازی رو تست کردین ؟

من فعلا روی بازیهای دوستانه موندم :D تیمهای مختلف رو تست میکنم با پلی بوک هاشون بازی میکنم با ورزشگاهای مختلف و کارکترهای مختلف ،آخر بازی هم میرم ریپلی های امتیاز ها رو میبینم و عکس میگیرم :D تا بحال اینقدر تفاوت چه فیزیکی و مدل سازی چه نحوه انیمیشن در یک بازی ورزشی ندیدم ، با اختلاف بسیار بسیار زیاد این بهترین بازی ورزشیه نسل هشتمه ! اگه کمی با بازیکنای NBA آشنایی داشته باشید چنان لذتی از بازی میبرید که وصف نشدنیه ......

این عکسها رو ببینید بلکه برید بازی کنید :D البته چندین برابر کیفیت عکسها با اون چیزی که تو بازی هست کمتره ...

جیمی باتلر ، نره غول شیکاگویی ها ، از بازیکنان محبوب بنده ، دفاع عالی + لی آپ + پرتاپ های خوب

وید ، مشتاقم این فصل بازیهاشو در لباس جدیدش ببینم ، لی آپ های فوق العاده ایی داره + مید رنج عالی

کیهییییی لیناااااااااااارد ، حرف نداره این پسر ، دفاع عالی ، زیر سبد عالی ، پرتاب 2 و 3 عالی .. خلاصه همه فن حریف( اسپرز + کلیولند+گلدن استیت ، بهترین تیمهای بازی هستن)

آخرین ویرایش:
شما ها جدا مودهای دیگه بازی رو تست کردین ؟

من فعلا روی بازیهای دوستانه موندم :D تیمهای مختلف رو تست میکنم با پلی بوک هاشون بازی میکنم با ورزشگاهای مختلف و کارکترهای مختلف ،آخر بازی هم میرم ریپلی های امتیاز ها رو میبینم و عکس میگیرم :D تا بحال اینقدر تفاوت چه فیزیکی و مدل سازی چه نحوه انیمیشن در یک بازی ورزشی ندیدم ، با اختلاف بسیار بسیار زیاد این بهترین بازی ورزشیه نسل هشتمه ! اگه کمی با بازیکنای NBA آشنایی داشته باشید چنان لذتی از بازی میبرید که وصف نشدنیه ......

این عکسها رو ببینید بلکه برید بازی کنید :D البته چندین برابر کیفیت عکسها با اون چیزی که تو بازی هست کمتره ...

جیمی باتلر ، نره غول شیکاگویی ها ، از بازیکنان محبوب بنده ، دفاع عالی + لی آپ + پرتاپ های خوب

وید ، مشتاقم این فصل بازیهاشو در لباس جدیدش ببینم ، لی آپ های فوق العاده ایی داره + مید رنج عالی

کیهییییی لیناااااااااااارد ، حرف نداره این پسر ، دفاع عالی ، زیر سبد عالی ، پرتاب 2 و 3 عالی .. خلاصه همه فن حریف( اسپرز + کلیولند+گلدن استیت ، بهترین تیمهای بازی هستن)

عالی بود
مدلینگ که توی نسخه قبلی شاهکاری بیش نبود اما توی این نسخه کلمه ی مناسبی برای وصفش پیدا نکردم...یعنی هیکل سازی و فیزیک قشنگ به ما میگه با انسان طرفیم نه ماکت!!!
بقول بابک عزیز قسمت ریپلای خودش یکپا فوتومود! توی بعضی زوم ها گرافیک و جزئیات دیوانه وار خوبه. یعنی قشنگ نصف بازی تو ریپلای دنبال نمای خوبم برا اسکرین خخ
برای تست مودها باید بهت بگم امین جان اصلا قرار نبود حالا حالاها مای کریر رو شروع کنم فقط رفتم پلیر بسازم ولی خب مگه میتونم بیام بیرون! اعتیادآورده شدیـــــد...فقط دنبال بهانه ام برم پشت کنسول مای کریر برم خخخ البته نمیشه از حتی فرندلی هم به این راحتیا گذشت...هنوز وارد جریان انلاین نشدم یعنی به عبارتی نمیتونم بشم پلاسم یک هفته است توقتی بازیش نمیکنم انگار یک چیزی کمه تو زندگی
.
.
عکس وید گذاشتی دل مارو بردی ناموسا! وید یکی از سوپراستار های مورد علاقم تو دهه قبل یا حتی همین دهه بود...هیچوقت فن میامی نبودم ولی وید یک حسی بهم میداد که جایی نمونه اش رو سراغ نداشتم... البته یک دورانی که شکیل پشت پا زد به کوبی (:">) و رفت میامی دواین برام یکجور بدمن قصه شد ولی هرکار کردم نمیشد از خود گذشتگی هاش و شخصیتش رو توی ذهنم تاریک کنم! الانم حس عجیبی دارم نسبت به این انتقال

کوین گارنت هم از بسکتبال خداحافظی کرد=(( چه دورانی باهاش داشتیم تو نسل هفت با بوستون تو سری نسل هشت هم انگار خودشه واقعا مدل سازی بازیکنا فوق العادست فقط اختلاف امتیاز که زیاد میشه منم متاسفانه وا میدم عادتم
دارم رو آخرین درجه سختی بازی کنم :D ولی مثل فیفا نیست CPU اصلا باج نمیده اشتباه کنی جریمه میشی حالا یه چیزی که اضافه شده امسال اینه که موقع دفاع خیلی باید مراقب باشی خطای پنالتی ندی ولی خب تو اون هیجان زیر سبد کی متوجه میشه:D

• Like
Reactions: rowan and LES BLEUS
کوین گارنت هم از بسکتبال خداحافظی کرد=(( چه دورانی باهاش داشتیم تو نسل هفت با بوستون تو سری نسل هشت هم انگار خودشه واقعا مدل سازی بازیکنا فوق العادست فقط اختلاف امتیاز که زیاد میشه منم متاسفانه وا میدم عادتم
دارم رو آخرین درجه سختی بازی کنم :D ولی مثل فیفا نیست CPU اصلا باج نمیده اشتباه کنی جریمه میشی حالا یه چیزی که اضافه شده امسال اینه که موقع دفاع خیلی باید مراقب باشی خطای پنالتی ندی ولی خب تو اون هیجان زیر سبد کی متوجه میشه:D
آخرین درجه سختی ؟؟
خب خیلی سخته :دی من روی آل استار بازی میکنم هم میبرم هم میبازم ، هوش مصنوعی با ستاره هاش خوب بازی میکنه و فعلا واسم معقوله...
توی مود پلی آف که کلا وحشی میشن :دی مخصوصا توی زمین خودشون
راستی سرعت بازی روی ۴۵ میذارم که خیلی واقعی بنظر میرسه و کیفیت انیمیشنها و نرمی بازی چند برابر میشه حتما امتحان کنید.
و اینکه حتما با هدفون بازی کنید ! صدای تماشاگرا و واکنششون به صحنه های حساس بازی و گزارشگرا واقعا شاهکاره !

آخرین درجه سختی ؟؟
خب خیلی سخته :D من روی آل استار بازی میکنم هم میبرم هم میبازم ، هوش مصنوعی با ستاره هاش خوب بازی میکنه و فعلا واسم معقوله...
توی مود پلی آف که کلا وحشی میشن :D مخصوصا توی زمین خودشون
راستی سرعت بازی روی ۴۵ میذارم که خیلی واقعی بنظر میرسه و کیفیت انیمیشنها و نرمی بازی چند برابر میشه حتما امتحان کنید.
و اینکه حتما با هدفون بازی کنید ! صدای تماشاگرا و واکنششون به صحنه های حساس بازی و گزارشگرا واقعا شاهکاره !
آره:D
میدونی چالشی کار میکنم مثلا استرالیا رو امروز برداشتم جلو تیم المپیک آمریکا اونم رو آخرین در جه سختی:D معمولا تا کوارتر اولو خوب میام جلو هم میوفتم ولی بیشتر موقع ها از کوارتر دوم وا میدم
کلا خیلی خیلی تمرکز میخواد
تو نسل ۸ بازی فوقالعاده چالشی شده و حوصله باید داشته موقع عقب افتادنا تا حالا خیلی کم تونستم اختلاف مثلا ۱۵ تا رو برگردونم ولی موقع کامبک زدن مخصوصا وقتی هم میزبان باشی جو ورزشگاه فوق العاده میشه:x

چه قدر سخته وقتی میخوایم فصلی رو تماشا کنیم که تیم دانکن ، کوین گارنت و صد البته کوبی نداره =((
.
.
داداش hall of fame میزنی؟ چه اجباریه... من به شخصه فعلا دارم با درجه سختی آل استار بازی رو تو دستم میگیرم بیشتر میبرم ولی باختم توش هست... تازه توی 2k16 هم hall of fame نزدم... سوپراستار بنظرم معقول و واقعیه دیگه...
به توصیه دوستان گل رفتم بازی رو سیمولیشن کردم با سرعت 45! دوست داشتم دسته رو بزارم زمین فقط تماشا کنم... عجیب حس خود NBA منتقل میشد، این همه ی چیزی هست که یک بازی شبیه ساز باید داشته باشدش
بازی روی حالت سیمولیشن خیلی چالش برانگیز تر میشه..شوت ها ، برش ها و کلا حمله نیاز به برنامه ریزی و تمرکز بیشتری داره

دوستان با چه تیمهایی بیشر بازی میکنید ؟
من کلا گیج شدم چون بازیکن محبوب زیاد دارم
جورج ، لینارد ، گریفین ، هاردن ، ایروینگ ، باتلر ، ملو
با ایندیانا ، شیکاگو ، سان آنتونیو بازی کردم
بقیه رو فعلا تست نکردم هنوز :دی

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: rowan and NO ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or