این 2 روز تعطیلی از خجالت بازی در اومدم ، چرا اینقدر خوبه این بازی ؟؟ تازه فعلا هیچ مودی رو امتحان نکردم فقط دوستانه و یکمم پلی آف ، یه عادت بدی که دارم اینه که اول دوست دارم از همه چی سر در بیارم بعدش شروع کنم لیگ و کریر و ...
از دیروز که پلی بوک ها تمرین کردم احساس میکنم خیلی پیشرفت کردم تو بازی حتما حتما امتحان کنین این بخش رو ، تو پست قبلی توضیح دادم الان دوباره با عکس نشون میدم :
این بخش در
2KU هستش بنام
PRACTICE PLAY
پست صفحه پیش یه توضیح کوچیکی در موردش دادم بخونید
برای من زیبا ترین صحنه ، ایجاد تاکتیک و جابجایی بازیکناست که بتونه بازیکن شوت زنتونو آزاد کنه و شما 3 یا 2 امتیازی بزنید.
یه نکته اینکه بنظرم سرعت بازی کمی بالاست اونو روی 46 بذارید عالی میشه و بهتر میتونید با فکر و استراتژی بازی کنید.وقت هم روی 8 دقیقه تنظیم کردم.هرکوارتر
چقدر این تفاوت بازیکنها مشهوده در این بازی ، اگه بازیهای
NBA رو دیده باشید میفهمید چی میگم . اصلا زبان قادر به بیانش نیست ، تو یه بازی با
کلیپرز مسابقه دادم توی خونه خودم دهنشونو صاف کردم

روی آل استار بازی میکنم فعلا ، نحوه بازی
کریس پاول و
جوردن دقیقا مثل واقعیته ، آلی یوپ های
پاول به
جوردن فک برندازه ، تو این بازی مدافع روبروی
پل جورج ،
بوامورته بود که اصلا مالی نبود و رو دستش راحت 3 میزدم ، از اونورم
جف تیگ و
مونتا الیس پرتاب هاشون گرفته بود و آخرش بازی رو با 10 اختلاف امتیاز بردم . دیگه داشت اعتماد بنفسم زیاد میشد و میخواستم درجه سختی بازی رو روی سوپر استار بذارم که گفتم بزار یه بازی خارج از خونه داشته باشم ، با
راکتس مسابقه دادم توی
هوستون ، یه دهنی ازم صاف کردن که کیف کردم

اول اینکه تیمشون همه 3 زن بودن بعدش این
جیمز هاردن هر کار دلش خواست کرد
پل جورجم محو شده بود چون
ترور آریزا مدافع روبروش بود دقیقا هر چی تاکتیک بلد بودم میزدم ولی
آریزا جا نمیموند ، فقط زیر سبد با
بیگ آل خوب میتونستم بازی کنم ولی بازی قبلی مقابل
کلیپرز بیگ آل مقابل
جوردن و
گریفین شده بود
اسمال آل 
خلاصش بازی رو با اختلاف 15 امتیاز باختم تا من باشم دیگه کری نخونم برای
CPU 
آقا بازی داخل خونه و خارج از خونه به شدت فرق میکنه روی پرتابها و پنالتی ها ، یعنی پشم ریزانه

بعدش این
ADAPTIVE AI بازی منو کشته ، با یه بازیکن اگه بیشتر بازی کنید و امتیاز بگیرید
CPU روی شما دابل سوییچ میکنه که هول بشید توپ رو از دست بدید

یا از نقاطی که ببینه ضربه میخورید بیشتر کار میکنه ...
خلاصه اینکه شما باید با توجه به تیم حریف و نقاط ضعف و قوتش بازی کنید و این برای منی که عشق بازی ورزشی هستم مثل بهشت میمونه
گیفهای فوق العاده ایی از تانتهای منحصر بفرد خوشحالی بازیکنها میشه درست کرد که فعلا بلد نیستم . یا ویدئوهای آموزشی .منتظرم امین عزیز یادم بده که ما هم اینجا کمی فعال باشیم
و در آخر شما رو با این 3 عکس تنها میذارم ...