چرا اینقدر این بازی خوبه ؟
دوستان عزیز توجه کنن اونایی که اول راه بازی هستن ، حتما مودهای تمرینی رو برید اول , دفاع کردن و حمله رو یاد بگیرید بعدا حتما به پلی بوک ها مراجعه کنید که بازی رو هدفمند میکنه و جذاب تر.تو حمله مهمترین نکته جابجایی بازیکناست که بتونن یار مقابل خودشونو گم کنن و برای پرتاب کردن توپ آزاد باشن که اینطوری درصد امتیاز آوری بیشتر میشه .
برای یادگیری play book ها برید قسمت 2KU بعد از اون PRACTICE PLAYS تیمتونو انتخاب کنید.
بازی که شروع شد اون پایین CHANGE OFFENSE رو انتخاب کنید با R1 و L1 بازیکنتون رو انتخاب و تمام تاکتیک ها رو میشه دید . من با PAUL GEORGE بیشتر بازی میکنم و تاکتیکها رو امتحان کردم و چندتا شونو برای شروع بهتون میگم
بین تاکتیکها با R میتونید انتخاب کنید.
هر تاکتیک رو اول DEMO PLAY بزنید که یه پیش زمینه داشته باشید بعدش خودتون اجرا کنید.
ISO
بطور کلی ایزوها اینجورن که همه بازیکنا میرن کنار و شما میمونی و مدافع یار گیرت . من تو ان بی ای این تاکتیک رو برای لبران جیمز زیاد دیدم که بتونه مدافع مقابلشو جا بزاره و امیتاز بگیره . زیاد از ایزو استفاده نمیکنم چون بازیکنشو ندارم و دریبلینگم زیاد خوب نیست .
FIST
تاکتیک کلی فیست ها اینجورین که بازیکن پست 4 یا پست 5 میاد جلو می ایسته و باعث میشه مدافع روبروتون بهش برخورد کنه و نتونه بخوبی بهتون نزدیک بشه -اصطلاحا نمیدونم بهش چی میگن

بعضی از این فیست ها برای نزدیک شدن به سبد خوبه بعضی ها هم برای پرتاپ سه امتیاز
برای نزدیک شدن به سبد:
FIST 1-4 SHORT
FIST 4 LIFT
FIST 71
برای پرتاب 3 امتیازی:
FIST 14 HAWK
FIST 42 HORNS
FIST 25 GIVE 12 HORNS
FIST 52 QUICK
FIST 35 GIVE
این برای پرتاب 2 امتیازی میدرنج عالیه :
QUICK FLEX 4 UP
و برای بازیکنای پست 5 غول اینها خیلی خوبه:
PUNCH 4 FLOW
PUNCH 12 GIVE 14
بد از اینکه اینا رو تمرین کردید برید SCRIMMAGE و در شرایط مسابقه اینها رو تمرین کنید که خیلی متفاوت میشه و سخت
بازی خیلی خیلی پیچیدست و نیاز به تمرین زیادی داره منم هنوز اول راهم . اگه این پستم مشکل داشت حتما بگید مخصوصا NBA بازها . به زبان خودمونی نوشتم کلا
الان سوالم اینه که آیا میشه این موارد رو یکجا جمع کرد و واسه همه بازیکنا یکسان باشه چون خیلی سخته برای هر بازیکن یکی یکی تمرین کنی و یاد بگیری

و اینکه چقدر از این تاکتیکها استفاده میکنید؟
یه سری شُرت کات هم داره مثل SMART PLAY که بصورت رندوم تاکتیک میده . یا به نسبت بازیکنای خفنتون در زمین تاکتیک پیشنهادی میده و .....................................