راستش من الان 3 امتیازی رو خوب میزنم
با بقیه چیزا اشنایی ندارم.مثلا توپ گیری یا اسلم دانک یا دفاع و یارگیری حریف و دریبل ها
بازیش اینقد قشنگه عاشقش شدم.ولی بودجه رو برا فیفا گذاشتم.از فیفا نمیشه گذشت.حالا اینو رو پی سی میزنم.چه فرقی میکنه
تو نسخه اصلی بازی بخش تمرینی داره دیگه؟
احسان عزیز من توی تاپیک نسخه 2k16 یک اموزش بسیار ساده و جزئی رو نوشتم..توی این نسخه شاید یکسری نکات ریزش تغییر کرده باشه ولی چون دانلودش با ساعت شبانه ام 4 روزی طول مکیشه نشد ویرایش کنم..اما بعد از تجربه اش حتما بیشتر براش مینویسم... فکر میکنم شاید این نوشته هم بدردتون بخوره:
خب پنالتی که خیلی اسونه فقط کافیه انالوگ رو به سمت پایین یا بالا بکشید و نگه دارید تا زیرپای بازیکن نوار زرد رنگ به وسط برسه ،بعد رها کنید... سرعت پر شدن و محدوده موفقیت به مهارت و البته روتینگ پرتاب بازیکن بستگی داره...ناگفته نماند میشه با گرفتن مریع یا همون x هم پنالتی پرتاب کرد ولی به شخصه به انالوگ اعتقاد ویژه تری دارم
.
.
شوت های منطقه ای رو با گرفتن دکمه شوت (مربع یا X) به همون شکل پنالتی..یعنی سعی کنید نواری که زیر پای بازیکن پر میشه رو به وسط برسونید..هرچی از سبد دورتر باشید یا بازیکنتون مهارتش کمتر باشه و البته بستگی به فاصله با سبد اون محدوده ای که تایین شده تا شوت رو رها کنید کوچکتره و سریع پر میشه...روتینگ پرتاب هم روی این موضوع موثره...مثلا کری که درحال حاضر از بهترین شوتر های nba هست استایل پرتاباش خیلی سریعه و باید زود تر رها کنید دکمه شوت رو...
اما زیر سبد جریان فرق داره... برای لی آپ زدن کافیه با بازیکن دکمه شوت رو نگه دارید زمانی که دارید به سمت سبد حمله میکنید..با انالوگ میشه لی آپ های متفاوت زد...مثلا اگه انالوگ رو به سمت عقب بدید بازیکن فلوتر میزنه یا تریدراپ میندازه...موقعی که روی بیسلاین (خط عمودی پشت سبد) حرکت میکنید با درگ انالوگ به سمت بیسلاین شاهد یک رورز لی آپ زیبا هستید
اما برای اسلم دانک... (اول باید بازیکن مورد نظر مهارت دانک زدن رو داشته باشه) برای این کار به سمت سبد با گرفتن دکمه سرعت که از واجبات اسلم زدن هست (R2 یا RT) و همزمان گرفتن دکمه شوت دانک بزنید به همین راحتی!روی این مورد هم میشه روی انالوگ مانور داد و رورز دانک ، دانک تک دستی ، هولدینگ دانک یا... زد، زیبایی ، کیفت دانک هم به مهارت بازیکن بستگی داره..شما میتونید مثلا با بازیکنی مثل لبران یا بلیک گریفین حتی وقتی دفاع روبه رو مقابلتون هست روش سوار بشید و سبد رو فتح کنید!
.
.
دریبل مقوله ی سخت تر و البته نیاز به تجربه بیشتر داره... تمام دریبل ها با انالوگ راست انجام میگیره و صدالبته بازیکنی رو انتخاب کنید که هندلینگ خوبی داشته باشه
یک سری دریبل های معمولی رو میتونید توی حالت ایستا با کشیدن انالوگ انجام بدید... برای اسپین (دریبل زیدانی بسکتبال) یک دور کامل انالوگ رو بچرخونید البته برای اجرای دریبل های سرعتی نیاز هست تا همراه کارکردن با انالوگ دکمه سرعت رو بگیرید مثلا برای اجرای دریبل بیهایند دِ بک هنگام حرکت انالوگ رو به عقب درگ کنید یا وقتی قصد نمایش کراس اُور را داشتید هنگامی که بازیکن سرعت مطلوبی دارد همراه نگه داشتن دکمه سرعت انالوگ رو به سمت بالا یا پایین بکشید.... برای اجرای حرکات مخصوص که مطمئنم طبیعت انیمیشن های این مورد همه رو مجذوب خواهد کرد با بازیکن هایی که غالبا مطرح هستند توی حالت ایستا دکمه سرعت رو بگیرید و انالوگ رو به جلو یا عقب هدایت کنید...با این حالت بازیکن حرکات خاص خودش رو به نمایش میذاره که بارها تو واقعیت دیدیدم... برای دریبلینگ توصیه من بازیکنانی هستن که هندلینگشون بینظیره مثل کایری اروینگ یا جمال کرافورد و...
.
.
دفاع شاید مشکل ترین موضوع توی بازی باشه
دفاع بسکتبال اساسا به صورت من تو من هست و هر بازیکنی تا زمانی که میس مچ پیش نیاد بازیکن هم پست خودش رو گارد میکنه
اگر اهل سویچ نکردن بازیکن توی دفاع هستید که کارتون راحته و مشکل خاصی نیست کافیه بازیکن هم پست رو ازش دورنشید و اجازه موقعیت سازی بهش ندین البته این سویچ نکردن لذت دفاع کردن رو به طور کل از بین میبره و دیگه چالش خاص و جذابی توی دفاع وجود نداره
اما اگه میخواید همراه با دفاع لذت هم از بازی ببرید:
گارد کردن: روبه روی بازیکن بمونید و گاهی اوقات بازیش رو پیشگویی کنید، اجازه ندید از دستتون فرار کنه گاردنزدیک: با نگه داشتن دکمه (L2 \ LT) متوجه خواهید شد بازیکن گارد بسته تری داره و سریع تر جا عوض میکنه دفاع اماده بلاک: خود خود بلاک کردن که هنگام دفاع با دکمه (مثلث \ Y) امکان پذیره اما اگر گول فیک خوردن بشید دیگه کامل دفاع رو از دست میدید برای همین اگر میخواد در عین یک دفاع که اماده جلوگیری از شوت زدن حریف هست کماکان ریسک جا موندن رو هم نداشته باشید موقع دفاه انالوگ رو به یک سمتی (فرقی نداره) نگه دارید بازیکن یک دستش رو بالا میگیره و اماده پریدن این نوع دفاع رو مقابل بازیکنانی انجام بدید که شوتر های ماهری هستند و احساس میکنید الانه که شوت بزنه استفاده ی بهتر این دفاع در منطقه ی رنگی زیر سبده... توی این نوع دفاع بازیکن راحت تر دریبل میخوره ولی مزایای خوبی داره
برای دابل تیم کردن دکمه (L1 \ LB) رو برای یکی دوثانیه نگه دارید تا بازیکن مورد نظر دابل تیم بشه این دفاع برای موقعی هست که بازیکن روبه رو غیر قابل کنترل میشه
موقع برخورد های بدنی با فشرن (دایره \B) میتونید گهگاهی تنه بزنید