NBA 2K17

رو کاور عکس paul george هست
یه نسخه افسانه هم داره که روش عکس کوبیه و بخاطر خدافظیش این نسخه رو ساختن
اگر pre order کنیم جایزتون تیم ملی آمریکا1992 میشه
نسخه افسانه هم فقط برای نسل هشتم در دسترس خواهد بود

آخرین ویرایش:
هرکی بازی گرفت همینجا اسم اکانتش بگه یا ی گروه تو تلگرام بزنیم چون خداروشکر بروبچ ایرانی بیشتر از قبل شدن و تک و توک نیستند

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داداش پروفایلتو ببین وقت کردی ناموسن :D ایدی من برا NBA2K بازا:
ali_ghaderi23
سایت gamingnexus که به بازی نمره 9 داده گفته NBA 2K17 نسبت به نسخه قبل بهبود های فراوانی داشته و بخش ورود بازیکن ها به داخل زمین بهبود چشمگیری کرده و گرافیک بازی هم بهبود پیدا کرده و انیمیشن های جدیدی هم که اضافه شدن باز هم عالی هستن و این بازی بهترین کیفیت در بخش انیمیشن ها در کل بازی های ورزشی رو داراست و سیستم شخصی سازی بازیکن ها باز هم عمیق تر شده و خوشحالی های زیادی به بازی اضافه شده ....

در ضمن اینو داشته باشین و گفته مدلینگ بازیکن ها باز هم بهبود چشمگیری داشته و انیمیشن های شخصی خیلی از بازیکن ها در کنار مدلینگ عالیشون وقتی قرار میگیره کیفیت بصری بازی رو به شدت بالا برده و فرق بازیکن ها به شدت نسبت به هم زیاد هستش و هر بازیکن نوع رفتاری منحصر به فرد خودش رو داره

و همین طور گفته شده گزارشگر بازی امسال به طور وحشتناکی باز هم بهبود پیدا کرده و چندین مفسر جدید به بازی اضافه شدن و بهترین نوع گزارش رو در تمامی بازی های ورزشی رو دارا هستش و .......... بازی فقط هفت الی 8 مفسر داره و از یه سیستم جدید به نام گزارشگری و مفسری داینامیک استفاده میکنه و به طرز عجیب و غریبی به بهبود و تحول بخش گزارشگری کمک کرده

هر ورزشگاهی حتی صدای اون بوق معروفش شبیه سازی درستش رو طراحی کردن و به قسمت های مختلف آمریکا رفتن و صدای واقعی ورزشگاه و تماشاگرا و حتی صدای اون آهن تور بازی رو ضبط صدا کردن و امسال روی صدا گذاری بازی به شدت کار شده و کلی افکت های صدای ورزشگاه به بازی اضافه شده و حاشیه های بازی هم بیشتر شده ........

بگم بازم ؟؟؟!! کافیه ؟؟!!:D:))

این تازه بخش کوچیکی از تغییرات بازی بوده و بازی کلی تغییرات فقط تو خود بخش گیم پلی داشته و خیلی از بخش های دیگه هم همین طور بوده و خبرش رو براتون میذارم .

فقط میتونم بگم:
Oh MY GOD!

آخه شما هایی که بازی رو میخرین ! خب لطف کنین تو پلی استیشن 4 موقع بازی بازی رو ضبط کنین و بعدش بریزین تو پی سی و صحنه های جالب رو کاتش کنین و آپلودش کنین و بذارین این جا !! خداییش اون دو بازی فوتبال رو من خیلی صحنه ها رو برش میدم و میذارم تو سایت تازه اونم اون دو بازی !!! که جلوی این بازی بسکتبال هیچی نیستن !

من این NBA 2K دستم باشه یعنی هر روز یه سری صحنه ها و همراه با توضیحات میذارم !

الان تو ایران عشق بازی بسکتبال کم نیستش فکر کنم ! یعنی اگه من بسکتبالیست بودم و این بازی هم بود و عشق اول بازی ورزشیم بسکتبال بود شک نداشته باشین از کار و زندگی به خاطر این بازی میفتادم ! بازی نیست که خداییش !!! سازندگانش قشنگ تو یه سیاره دیگه دارن بازی میسازن فکر کنم !

من همه ی صحنه های خوبمو رو ۱۶ دیلیت کردم اما این یدونه رو همین دیشب زدم گفتم شیر کنم فلن تا 17 :D

• Like
Reactions: Romell
خب امروز بیشتر بازی کردم و ی سری نکات هست بهتره بگم

انیمیشن های بازی خیلی زیاد بود خیلی خیلی زیاد تر هم شده.فکر میکنم اصلا ی سری انیمیشین های جدید نسل بعدی به بازی تزریق شده چون گیمپلی فوق العاده روون تر شده.مود پارک هم تست کردم.همه چی عالیه.سیستم جدید شوت زنی هم طوری هست که زیر پای بازیکنتون ی خط پُر میشه و باید آخراش یا پُر میشه شما دکمه رو ول کنید و وقتی خط پُر میشه خیلی سریع برمیگرده و باید حواستون باشه.هر بازیکنی هم این پروسه واسش متفاوته.کلا یکم سیستم شوت زنی میشه گفت سخت تر شده که بنظرم بهتره.ساندترک های بازی هم مثل همیشه عالیه.ی مورد دیگه هم که امسال تکمیل تر شده نسبت به پارسال جایگیری بازیکنان شوت زنتون تو حمله است که سعی میکنن چجوری خودشون خالی کنن و در آخر هم ی مورد دیگه که نبودش حس میشید آزادی عمل بازیکنان سنتر بود که الان دیگه شما میتونید از تقریبا خط پنالتی یکم جلوتر توپ پرتاب کنید منظورم شوت نیست منظورم hook و post هست.این بهتون کمک میکنه خطا بگیرید.

راستش من الان 3 امتیازی رو خوب میزنم :))
با بقیه چیزا اشنایی ندارم.مثلا توپ گیری یا اسلم دانک یا دفاع و یارگیری حریف و دریبل ها
بازیش اینقد قشنگه عاشقش شدم.ولی بودجه رو برا فیفا گذاشتم.از فیفا نمیشه گذشت.حالا اینو رو پی سی میزنم.چه فرقی میکنه
تو نسخه اصلی بازی بخش تمرینی داره دیگه؟

احسان عزیز من توی تاپیک نسخه 2k16 یک اموزش بسیار ساده و جزئی رو نوشتم..توی این نسخه شاید یکسری نکات ریزش تغییر کرده باشه ولی چون دانلودش با ساعت شبانه ام 4 روزی طول مکیشه نشد ویرایش کنم..اما بعد از تجربه اش حتما بیشتر براش مینویسم... فکر میکنم شاید این نوشته هم بدردتون بخوره:

خب پنالتی که خیلی اسونه فقط کافیه انالوگ رو به سمت پایین یا بالا بکشید و نگه دارید تا زیرپای بازیکن نوار زرد رنگ به وسط برسه ،بعد رها کنید... سرعت پر شدن و محدوده موفقیت به مهارت و البته روتینگ پرتاب بازیکن بستگی داره...ناگفته نماند میشه با گرفتن مریع یا همون x هم پنالتی پرتاب کرد ولی به شخصه به انالوگ اعتقاد ویژه تری دارم
.
.
شوت های منطقه ای رو با گرفتن دکمه شوت (مربع یا X) به همون شکل پنالتی..یعنی سعی کنید نواری که زیر پای بازیکن پر میشه رو به وسط برسونید..هرچی از سبد دورتر باشید یا بازیکنتون مهارتش کمتر باشه و البته بستگی به فاصله با سبد اون محدوده ای که تایین شده تا شوت رو رها کنید کوچکتره و سریع پر میشه...روتینگ پرتاب هم روی این موضوع موثره...مثلا کری که درحال حاضر از بهترین شوتر های nba هست استایل پرتاباش خیلی سریعه و باید زود تر رها کنید دکمه شوت رو...
اما زیر سبد جریان فرق داره... برای لی آپ زدن کافیه با بازیکن دکمه شوت رو نگه دارید زمانی که دارید به سمت سبد حمله میکنید..با انالوگ میشه لی آپ های متفاوت زد...مثلا اگه انالوگ رو به سمت عقب بدید بازیکن فلوتر میزنه یا تریدراپ میندازه...موقعی که روی بیسلاین (خط عمودی پشت سبد) حرکت میکنید با درگ انالوگ به سمت بیسلاین شاهد یک رورز لی آپ زیبا هستید
اما برای اسلم دانک... (اول باید بازیکن مورد نظر مهارت دانک زدن رو داشته باشه) برای این کار به سمت سبد با گرفتن دکمه سرعت که از واجبات اسلم زدن هست (R2 یا RT) و همزمان گرفتن دکمه شوت دانک بزنید به همین راحتی!روی این مورد هم میشه روی انالوگ مانور داد و رورز دانک ، دانک تک دستی ، هولدینگ دانک یا... زد، زیبایی ، کیفت دانک هم به مهارت بازیکن بستگی داره..شما میتونید مثلا با بازیکنی مثل لبران یا بلیک گریفین حتی وقتی دفاع روبه رو مقابلتون هست روش سوار بشید و سبد رو فتح کنید!
.
.
دریبل مقوله ی سخت تر و البته نیاز به تجربه بیشتر داره... تمام دریبل ها با انالوگ راست انجام میگیره و صدالبته بازیکنی رو انتخاب کنید که هندلینگ خوبی داشته باشه
یک سری دریبل های معمولی رو میتونید توی حالت ایستا با کشیدن انالوگ انجام بدید... برای اسپین (دریبل زیدانی بسکتبال) یک دور کامل انالوگ رو بچرخونید البته برای اجرای دریبل های سرعتی نیاز هست تا همراه کارکردن با انالوگ دکمه سرعت رو بگیرید مثلا برای اجرای دریبل بیهایند دِ بک هنگام حرکت انالوگ رو به عقب درگ کنید یا وقتی قصد نمایش کراس اُور را داشتید هنگامی که بازیکن سرعت مطلوبی دارد همراه نگه داشتن دکمه سرعت انالوگ رو به سمت بالا یا پایین بکشید.... برای اجرای حرکات مخصوص که مطمئنم طبیعت انیمیشن های این مورد همه رو مجذوب خواهد کرد با بازیکن هایی که غالبا مطرح هستند توی حالت ایستا دکمه سرعت رو بگیرید و انالوگ رو به جلو یا عقب هدایت کنید...با این حالت بازیکن حرکات خاص خودش رو به نمایش میذاره که بارها تو واقعیت دیدیدم... برای دریبلینگ توصیه من بازیکنانی هستن که هندلینگشون بینظیره مثل کایری اروینگ یا جمال کرافورد و...
.
.
دفاع شاید مشکل ترین موضوع توی بازی باشه
دفاع بسکتبال اساسا به صورت من تو من هست و هر بازیکنی تا زمانی که میس مچ پیش نیاد بازیکن هم پست خودش رو گارد میکنه
اگر اهل سویچ نکردن بازیکن توی دفاع هستید که کارتون راحته و مشکل خاصی نیست کافیه بازیکن هم پست رو ازش دورنشید و اجازه موقعیت سازی بهش ندین البته این سویچ نکردن لذت دفاع کردن رو به طور کل از بین میبره و دیگه چالش خاص و جذابی توی دفاع وجود نداره
اما اگه میخواید همراه با دفاع لذت هم از بازی ببرید:
گارد کردن: روبه روی بازیکن بمونید و گاهی اوقات بازیش رو پیشگویی کنید، اجازه ندید از دستتون فرار کنه گاردنزدیک: با نگه داشتن دکمه (L2 \ LT) متوجه خواهید شد بازیکن گارد بسته تری داره و سریع تر جا عوض میکنه دفاع اماده بلاک: خود خود بلاک کردن که هنگام دفاع با دکمه (مثلث \ Y) امکان پذیره اما اگر گول فیک خوردن بشید دیگه کامل دفاع رو از دست میدید برای همین اگر میخواد در عین یک دفاع که اماده جلوگیری از شوت زدن حریف هست کماکان ریسک جا موندن رو هم نداشته باشید موقع دفاه انالوگ رو به یک سمتی (فرقی نداره) نگه دارید بازیکن یک دستش رو بالا میگیره و اماده پریدن این نوع دفاع رو مقابل بازیکنانی انجام بدید که شوتر های ماهری هستند و احساس میکنید الانه که شوت بزنه استفاده ی بهتر این دفاع در منطقه ی رنگی زیر سبده... توی این نوع دفاع بازیکن راحت تر دریبل میخوره ولی مزایای خوبی داره
برای دابل تیم کردن دکمه (L1 \ LB) رو برای یکی دوثانیه نگه دارید تا بازیکن مورد نظر دابل تیم بشه این دفاع برای موقعی هست که بازیکن روبه رو غیر قابل کنترل میشه
موقع برخورد های بدنی با فشرن (دایره \B) میتونید گهگاهی تنه بزنید

احسان عزیز من توی تاپیک نسخه 2k16 یک اموزش بسیار ساده و جزئی رو نوشتم..توی این نسخه شاید یکسری نکات ریزش تغییر کرده باشه ولی چون دانلودش با ساعت شبانه ام 4 روزی طول مکیشه نشد ویرایش کنم..اما بعد از تجربه اش حتما بیشتر براش مینویسم... فکر میکنم شاید این نوشته هم بدردتون بخوره:

خب پنالتی که خیلی اسونه فقط کافیه انالوگ رو به سمت پایین یا بالا بکشید و نگه دارید تا زیرپای بازیکن نوار زرد رنگ به وسط برسه ،بعد رها کنید... سرعت پر شدن و محدوده موفقیت به مهارت و البته روتینگ پرتاب بازیکن بستگی داره...ناگفته نماند میشه با گرفتن مریع یا همون x هم پنالتی پرتاب کرد ولی به شخصه به انالوگ اعتقاد ویژه تری دارم
.
.
شوت های منطقه ای رو با گرفتن دکمه شوت (مربع یا X) به همون شکل پنالتی..یعنی سعی کنید نواری که زیر پای بازیکن پر میشه رو به وسط برسونید..هرچی از سبد دورتر باشید یا بازیکنتون مهارتش کمتر باشه و البته بستگی به فاصله با سبد اون محدوده ای که تایین شده تا شوت رو رها کنید کوچکتره و سریع پر میشه...روتینگ پرتاب هم روی این موضوع موثره...مثلا کری که درحال حاضر از بهترین شوتر های nba هست استایل پرتاباش خیلی سریعه و باید زود تر رها کنید دکمه شوت رو...
اما زیر سبد جریان فرق داره... برای لی آپ زدن کافیه با بازیکن دکمه شوت رو نگه دارید زمانی که دارید به سمت سبد حمله میکنید..با انالوگ میشه لی آپ های متفاوت زد...مثلا اگه انالوگ رو به سمت عقب بدید بازیکن فلوتر میزنه یا تریدراپ میندازه...موقعی که روی بیسلاین (خط عمودی پشت سبد) حرکت میکنید با درگ انالوگ به سمت بیسلاین شاهد یک رورز لی آپ زیبا هستید
اما برای اسلم دانک... (اول باید بازیکن مورد نظر مهارت دانک زدن رو داشته باشه) برای این کار به سمت سبد با گرفتن دکمه سرعت که از واجبات اسلم زدن هست (R2 یا RT) و همزمان گرفتن دکمه شوت دانک بزنید به همین راحتی!روی این مورد هم میشه روی انالوگ مانور داد و رورز دانک ، دانک تک دستی ، هولدینگ دانک یا... زد، زیبایی ، کیفت دانک هم به مهارت بازیکن بستگی داره..شما میتونید مثلا با بازیکنی مثل لبران یا بلیک گریفین حتی وقتی دفاع روبه رو مقابلتون هست روش سوار بشید و سبد رو فتح کنید!
.
.
دریبل مقوله ی سخت تر و البته نیاز به تجربه بیشتر داره... تمام دریبل ها با انالوگ راست انجام میگیره و صدالبته بازیکنی رو انتخاب کنید که هندلینگ خوبی داشته باشه
یک سری دریبل های معمولی رو میتونید توی حالت ایستا با کشیدن انالوگ انجام بدید... برای اسپین (دریبل زیدانی بسکتبال) یک دور کامل انالوگ رو بچرخونید البته برای اجرای دریبل های سرعتی نیاز هست تا همراه کارکردن با انالوگ دکمه سرعت رو بگیرید مثلا برای اجرای دریبل بیهایند دِ بک هنگام حرکت انالوگ رو به عقب درگ کنید یا وقتی قصد نمایش کراس اُور را داشتید هنگامی که بازیکن سرعت مطلوبی دارد همراه نگه داشتن دکمه سرعت انالوگ رو به سمت بالا یا پایین بکشید.... برای اجرای حرکات مخصوص که مطمئنم طبیعت انیمیشن های این مورد همه رو مجذوب خواهد کرد با بازیکن هایی که غالبا مطرح هستند توی حالت ایستا دکمه سرعت رو بگیرید و انالوگ رو به جلو یا عقب هدایت کنید...با این حالت بازیکن حرکات خاص خودش رو به نمایش میذاره که بارها تو واقعیت دیدیدم... برای دریبلینگ توصیه من بازیکنانی هستن که هندلینگشون بینظیره مثل کایری اروینگ یا جمال کرافورد و...
.
.
دفاع بسکتبال اساسا به صورت من تو من هست و هر بازیکنی تا زمانی که میس مچ پیش نیاد بازیکن هم پست خودش رو گارد میکنه
اگر اهل سویچ نکردن بازیکن توی دفاع هستید که کارتون راحته و مشکل خاصی نیست کافیه بازیکن هم پست رو ازش دورنشید و اجازه موقعیت سازی بهش ندین البته این سویچ نکردن لذت دفاع کردن رو به طور کل از بین میبره و دیگه چالش خاص و جذابی توی دفاع وجود نداره
گارد کردن: روبه روی بازیکن بمونید و گاهی اوقات بازیش رو پیشگویی کنید، اجازه ندید از دستتون فرار کنه گاردنزدیک: با نگه داشتن دکمه (L2 \ LT) متوجه خواهید شد بازیکن گارد بسته تری داره و سریع تر جا عوض میکنه دفاع اماده بلاک: خود خود بلاک کردن که هنگام دفاع با دکمه (مثلث \ Y) امکان پذیره اما اگر گول فیک خوردن بشید دیگه کامل دفاع رو از دست میدید برای همین اگر میخواد در عین یک دفاع که اماده جلوگیری از شوت زدن حریف هست کماکان ریسک جا موندن رو هم نداشته باشید موقع دفاه انالوگ رو به یک سمتی (فرقی نداره) نگه دارید بازیکن یک دستش رو بالا میگیره و اماده پریدن این نوع دفاع رو مقابل بازیکنانی انجام بدید که شوتر های ماهری هستند و احساس میکنید الانه که شوت بزنه استفاده ی بهتر این دفاع در منطقه ی رنگی زیر سبده... توی این نوع دفاع بازیکن راحت تر دریبل میخوره ولی مزایای خوبی داره
برای دابل تیم کردن دکمه (L1 \ LB) رو برای یکی دوثانیه نگه دارید تا بازیکن مورد نظر دابل تیم بشه این دفاع برای موقعی هست که بازیکن روبه رو غیر قابل کنترل میشه
دستت درد نکنه خیلی مطلب خوبی بود . من nba2k16 رو خریده بودم ولی بلد نبودم چطور بازی کنم برای همین 17 رو نخریدم . رو 16 یکم کار کنم وارد که شدم میام 17. فقط یه سوال . سرورهای 17 چطوره ؟ 16 اصلا برای من جوین نمیشد که انلاین بزنم !!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: rowan

.
.
.
.
.
.
خیلی اموزش خوبی بود مرسی امیدوارم تکمیل ترش کنید مخصوصا رو مواردی که ما که الان تازه کار تر شدیم بهتر بدونیم خیلی وقت به شخصه بازی نکردم ولی هر موقع بازی میکردم همیشه لذت میبردم

• Like
Reactions: rowan
خیلی اموزش خوبی بود مرسی امیدوارم تکمیل ترش کنید مخصوصا رو مواردی که ما که الان تازه کار تر شدیم بهتر بدونیم خیلی وقت به شخصه بازی نکردم ولی هر موقع بازی میکردم همیشه لذت میبردم

خواهش میکنم
بنظرم اومد این مباحث دیگه تبدیل به یک بیسیک بازی شده و همیشه به همین شکله ولی مباحثی مثل الی اوپ ، باونس پاس ، تاکتیکها مثلا توی نسخه 16 هنگام حمله با گرفتن دکمه دایره نزدیکترین بازیکن خودش رو به بهتون میرسونه یا برعکس با گرفتن دکمه مثلث یک بازیکن به سمت سبد برش میزنه از این دست مباحث و تاکتیکها ی جرئی معمولا توی هر نسخه نحوه ی استفادشون تغییر میکنه بخاطر همین منتظرم تا ببینم تغییرات این سری چیه و سعی کنم اموزش های بیشتری رو بنویسم... اگر هم دوستی تازه کار هست و میخواد فعلا با نسخه شونزدهم خودش رو تقویت کنه توی تاپیک مربوط هر سوالی بود خودم به شخصه تاجایی که توانایی داشته باشم میتونم کمک کنم...
ببخشید که به هوای خوندن اخبار و دیدن ویدیو و عکس مباحث جدید به این تاپیک مراجعه میکنید جز اف تاپیک های من چیزی نمیبینید x_x

• Like
Reactions: SleepyTurtel
خواهش میکنم
بنظرم اومد این مباحث دیگه تبدیل به یک بیسیک بازی شده و همیشه به همین شکله ولی مباحثی مثل الی اوپ ، باونس پاس ، تاکتیکها مثلا توی نسخه 16 هنگام حمله با گرفتن دکمه دایره نزدیکترین بازیکن خودش رو به بهتون میرسونه یا برعکس با گرفتن دکمه مثلث یک بازیکن به سمت سبد برش میزنه از این دست مباحث و تاکتیکها ی جرئی معمولا توی هر نسخه نحوه ی استفادشون تغییر میکنه بخاطر همین منتظرم تا ببینم تغییرات این سری چیه و سعی کنم اموزش های بیشتری رو بنویسم... اگر هم دوستی تازه کار هست و میخواد فعلا با نسخه شونزدهم خودش رو تقویت کنه توی تاپیک مربوط هر سوالی بود خودم به شخصه تاجایی که توانایی داشته باشم میتونم کمک کنم...
ببخشید که به هوای خوندن اخبار و دیدن ویدیو و عکس مباحث جدید به این تاپیک مراجعه میکنید جز اف تاپیک های من چیزی نمیبینید x_x
نه دیگه نو که میاد به بازار کهنه میشه دل ازار الان دیگه باید خودمونو اماده 17 کنیم من به شخصه 5-6 سالی میشع نگرفتم بسکتبال ولی همیشه 2K میگرفتم خیلی برام لذت داشت کل کلم زیاد داشت ولی این Nba نسل بعدی یک چیز دیگس و مزه دیگه ای داره که باید خودم امتحان کنم

میانگین ساعتی ۲۵۰ مگ

من ولی قبلیشو میزدم زیاد مصرف نمیکرد
راستی بابک راسته 16 خیلی سخت بود 17 اسون شده؟
دفاعش اسونتر نشده؟والا من هرچی فضا مضا میبستم طرف توپ برمیداشت شروع میکرد به دریبل کردن همه اخرشم با سه گام با توپ میرفت توی سبد:))

من ولی قبلیشو میزدم زیاد مصرف نمیکرد
راستی بابک راسته 16 خیلی سخت بود 17 اسون شده؟
دفاعش اسونتر نشده؟والا من هرچی فضا مضا میبستم طرف توپ برمیداشت شروع میکرد به دریبل کردن همه اخرشم با سه گام با توپ میرفت توی سبد:))
نه مصطفی اتفاقا میشه گفت یکم سخت تر شده ولی بازی روونتر شده.ی مدت بازی کنی دستت میاد

آقا مثل این NBA 2K که یه قسمت داره میتونی تنظیمات بازی رو شبیه ساز انتخاب کنی و یا آرکد یا همچین چیزی ؟؟!!! البته تا جایی که میدونم سری های قبلی ها داشتن همچین چیزی .

اگه یادتون باشه من تو تاپیک بازی های فوتبالی گفته بودم سازندگانش باید یه چنین کاری بکنن و یه سری توضیحات داده بودم ! اگه کسایی که بازی NBA 2K17 رو گرفتن لطف کنن و اگه براشون زحمتی نیست از اون قسمت انتخاب شبیه ساز و این جور چیزا یه عکس بگیرن و بذارن این جا ممنونشون میشم !

میخوام ببینم چی چی هستش ؟! 8->@-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or