خب چند دستی شاهکار بازی کردم.اول از همه آزادی عمل شما در پاس دادن هاست که با دکمه های ضربدر و دایره و مثلث میتونید انواع و اقسام پاس هارو بدید از پاس های بلند گرفته تا مثلا توپ به زمین بزنید به هم تیمیتون برسه.گرافیک و نورپردازی که تغییر آنچنانی نکرده و در بالاترین سطح خودش قرار داره.از نکات مثبت اضافه شده دیگه به بازی حاشیه های جدید اونه.مثلا الان بین دو کوارتر ی سری از بسکتبالیست ها میان و حرکات تکنیکی و هیجانی میزنن یا مثلا بازیکنان قبلا از شروع بازی تمرین میکنند.جو ورزشگاه ها هم که محشره محشره.از نکات مثبت دیگه سبد و تور هست که بازهم با اینکه در نسخه قبل تو این زمینه بسیار پیشرفت کرده بود این نسخه کاملتر شده.پاس های آلی اوپ جدید هم میشه گفت مثبت ترین نکتس به چشم میاد.دیگه حتما لازم نیست واسه بازیکنتون پاس بندازید و اون دانک بزنه الان میتونه مثل جای خالی در والیبال ی دونه بزنه آروم زیر توپ و بره داخل سبد و خداروشکر 2k شرکتی نیست که افراط و تفریط کنه و این موضوع که میگم همیشگی نیست یعنی همیشه نمیتونید اینجوری امتیاز بگیرید.بازی نزدیک ۷ گیگ اپدیت داره که امشب میزارم اپدیت شه تا فردا.فکر کنم دیگه همتون میدونید من سالهای سال فن این بازیم و شاید نتونم نکات منفی بهش وارد کنم.درکل بازی بخرید و ازش لذت ببرید چون کاملا حقش ۶۰ دلار.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk