NBA 2K17

رو کاور عکس paul george هست
یه نسخه افسانه هم داره که روش عکس کوبیه و بخاطر خدافظیش این نسخه رو ساختن
اگر pre order کنیم جایزتون تیم ملی آمریکا1992 میشه
نسخه افسانه هم فقط برای نسل هشتم در دسترس خواهد بود

آخرین ویرایش:
بیایید بریم پیج 2K ازش بخوایم یه شبیه ساز فوتبال بسازه... شاید با اومدن فوتبال 2K هم اون EA دست از لایسنس بازیهای مسخرش برداره و بچسبه به بالا بردن سطح بصری بازیش و هم Konami موتور فاکس رو ارتقا بده و چیزی بسیار بهتر از گرافیک و فیزیک و انیمیشن امروزی بازی ازش ببینیم...

ولی در کل خیلی علاقه مند هستم این شرکت فوتبال سازی رو شروع کنه
اسم 2K پشت بازی هست ولی این ویژوال کانسپتس هست که بازی رو میسازه. درسته 2K یکی از ناشر های فوق العاده صنعت هست ولی هیچ تضمینی نداره وارد شدنش به فوتبال موفق آمیز باشه. احتمالا تا همین الان هم که سمت فوتبال نیومدن بخاطر اینه که تواناییش رو نداشتن. به قول افشین ویژوال کانسپتس رو یه سری افراد دیوانه بسکتبال تشکیل دادن که با عشق کار میکنن واقعا. اینکه یه استودیویی در این حد پیدا بشه و بتونه فوتبال بسازه واقعا کار دشواری هست. 2K بازیهای ورزشی دیگه ای هم داشته که یا خیلی هاشون دیگه نیستن و یا در حد و اندازه های NBA کیفیت ندارن.
-------------------------------
من پارسال وقت زیادی رو پای 16 گذاشتم و واقعا تجارب عالی هم برام به همراه داشت. این بازی یه مشکل اساسی داره (البته تا حدودی ما برمیگرده) اونم بخش آنلاینش هست که دردسر های زیادی داره. از کیفیت بد سرورهاش برای این منطقه بگذریم، کلی هم دردسر دیگه به همراه داره. مثلا اگه اسکوادت آپدیت نشده باشه نمیشه آنلاین بازی کرد و البته تا زمانی که خود بازی اقدام به آپدیتش نکنه هیچ راه حلی هم نداشت. یکم تو این موارد هنوز برای رسیدن به سطح کیفی ea جای کار داره.

دوستان یکی آموزش بازی رو میذاره؟اصلا نمیتونم توپ بگیرم یا اسلم دانک بزنم
و سایر اموزشها
توپ گیری میکنم خطا میگیره فقط
یارگیری بلد نیستم عین فوتبال
و....

خبر آمد خبری در راه است...
3e8c7af74a6871bc2fa6879763024713.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

خبر آمد خبری در راه است...
3e8c7af74a6871bc2fa6879763024713.jpg

دیگه قرار نبود روح و روانمون رو بازی بدی ها!!!
چرا و چطور این قدر همه چیز توی 2k خوبه؟! با رسم شکل هم نمیشه توضیح داد خخ
60 دلاری که برای خرید این بازی میدم...دقیقا شیرین ترین خرجیه که توی دنیای دیجیتال میشه کرد..نوش جون تک تک کارکنان این ابر شرکت
این بیش از حد خوب بودن یک بدیهاییم داره...اینقدر این 2k16 لعنتی خوبه دیگه جا برا هایپ موندن نیست تا برا نسخه جدید بخوایم برنامه ریزی کنیم... حالا پیس و کونامی به کریسمس نرسیده همه شروع میکنن میگن ایشالا سال دیگه انقلاب درراهه و نمیدونم فوتبال هس چینج!!! خخخخخ

تا اینجا باید بگم بیشترین تغییرات تو پاس ها بوده و انیمیشین های زیادی نه به پاس به کل بازی اضافه شده همینطور آلی اوپ های جدید.

پ.ن:افشین کجاست؟؟

• Like
Reactions: rowan and Romell
تا اینجا باید بگم بیشترین تغییرات تو پاس ها بوده و انیمیشین های زیادی نه به پاس به کل بازی اضافه شده همینطور آلی اوپ های جدید.

پ.ن:افشین کجاست؟؟

افشین گرامی کلا کم پیداست مدتی :(

یکم بیشتر درباره بازی توضیح میدین و نقدش میکنین ؟! اگه زحمتی نیست !

• Like
Reactions: SleepyTurtel
خب چند دستی شاهکار بازی کردم.اول از همه آزادی عمل شما در پاس دادن هاست که با دکمه های ضربدر و دایره و مثلث میتونید انواع و اقسام پاس هارو بدید از پاس های بلند گرفته تا مثلا توپ به زمین بزنید به هم تیمیتون برسه.گرافیک و نورپردازی که تغییر آنچنانی نکرده و در بالاترین سطح خودش قرار داره.از نکات مثبت اضافه شده دیگه به بازی حاشیه های جدید اونه.مثلا الان بین دو کوارتر ی سری از بسکتبالیست ها میان و حرکات تکنیکی و هیجانی میزنن یا مثلا بازیکنان قبلا از شروع بازی تمرین میکنند.جو ورزشگاه ها هم که محشره محشره.از نکات مثبت دیگه سبد و تور هست که بازهم با اینکه در نسخه قبل تو این زمینه بسیار پیشرفت کرده بود این نسخه کاملتر شده.پاس های آلی اوپ جدید هم میشه گفت مثبت ترین نکتس به چشم میاد.دیگه حتما لازم نیست واسه بازیکنتون پاس بندازید و اون دانک بزنه الان میتونه مثل جای خالی در والیبال ی دونه بزنه آروم زیر توپ و بره داخل سبد و خداروشکر 2k شرکتی نیست که افراط و تفریط کنه و این موضوع که میگم همیشگی نیست یعنی همیشه نمیتونید اینجوری امتیاز بگیرید.بازی نزدیک ۷ گیگ اپدیت داره که امشب میزارم اپدیت شه تا فردا.فکر کنم دیگه همتون میدونید من سالهای سال فن این بازیم و شاید نتونم نکات منفی بهش وارد کنم.درکل بازی بخرید و ازش لذت ببرید چون کاملا حقش ۶۰ دلار.

xkan_photo_2016-09-19_23-46-33.jpg

خرید کردیمش :x
میزان عشقی که نسبت به این عکس یافت کردم رو فقط میتونم زمانی که دارم بازی دنیل دی لوئیس رو تماشا میکنم یا هنگام گوش دادن به ترکی از سی ثانیه تا کهکشان حس کردم البته اگه از تماشای فیلم های تئودور نگذریم!! خخخ

آخرین ویرایش:
دوستان یکی آموزش بازی رو میذاره؟اصلا نمیتونم توپ بگیرم یا اسلم دانک بزنم
و سایر اموزشها
توپ گیری میکنم خطا میگیره فقط
یارگیری بلد نیستم عین فوتبال
و....

خب چند دستی شاهکار بازی کردم.اول از همه آزادی عمل شما در پاس دادن هاست که با دکمه های ضربدر و دایره و مثلث میتونید انواع و اقسام پاس هارو بدید از پاس های بلند گرفته تا مثلا توپ به زمین بزنید به هم تیمیتون برسه.گرافیک و نورپردازی که تغییر آنچنانی نکرده و در بالاترین سطح خودش قرار داره.از نکات مثبت اضافه شده دیگه به بازی حاشیه های جدید اونه.مثلا الان بین دو کوارتر ی سری از بسکتبالیست ها میان و حرکات تکنیکی و هیجانی میزنن یا مثلا بازیکنان قبلا از شروع بازی تمرین میکنند.جو ورزشگاه ها هم که محشره محشره.از نکات مثبت دیگه سبد و تور هست که بازهم با اینکه در نسخه قبل تو این زمینه بسیار پیشرفت کرده بود این نسخه کاملتر شده.پاس های آلی اوپ جدید هم میشه گفت مثبت ترین نکتس به چشم میاد.دیگه حتما لازم نیست واسه بازیکنتون پاس بندازید و اون دانک بزنه الان میتونه مثل جای خالی در والیبال ی دونه بزنه آروم زیر توپ و بره داخل سبد و خداروشکر 2k شرکتی نیست که افراط و تفریط کنه و این موضوع که میگم همیشگی نیست یعنی همیشه نمیتونید اینجوری امتیاز بگیرید.بازی نزدیک ۷ گیگ اپدیت داره که امشب میزارم اپدیت شه تا فردا.فکر کنم دیگه همتون میدونید من سالهای سال فن این بازیم و شاید نتونم نکات منفی بهش وارد کنم.درکل بازی بخرید و ازش لذت ببرید چون کاملا حقش ۶۰ دلار.

شما که چندساله فن این بازی هستی یه کمکی بهم بکن بی زحمت

انلاین زدی هر موقعه یه توضیحی راجب سرورای بازی بده و ببین راضی هستی سر لگ ودیلی اینا منظورمه ....
و ایا مود های خاصی داره مثل سیسن یا التیمیت تو فیفا مثلا

انلاین زدی هر موقعه یه توضیحی راجب سرورای بازی بده و ببین راضی هستی سر لگ ودیلی اینا منظورمه ....
و ایا مود های خاصی داره مثل سیسن یا التیمیت تو فیفا مثلا
سرورا نسبت به سالهای‌ پیش عالین مخصوصا ۱۶ که اینطور بود.بله داره مثل التیمیت myteam اسمش.معتاد کننده ترین مود هم mypark هست

• Like
Reactions: aslirezahddd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or