NBA 2K17

رو کاور عکس paul george هست
یه نسخه افسانه هم داره که روش عکس کوبیه و بخاطر خدافظیش این نسخه رو ساختن
اگر pre order کنیم جایزتون تیم ملی آمریکا1992 میشه
نسخه افسانه هم فقط برای نسل هشتم در دسترس خواهد بود

آخرین ویرایش:
being my career myplayer inventory apearance 2kstore 2ku
تو دمو هستن
قسمت کریر که مشخصه
بقیه قسمتهاش تو دمو چیه؟من هرچی زدم متوجه نشدم
قسمت فیس ساختن میشه عکس خودمو رو بسازیم؟چطوریه؟لینکی چیزی هست؟
راهنمایی یا آموزش برا این بازی وجود داره؟مثلا من هرچی توپیگری میکنم خطا میگیره داور
یه آموزش خوب میخوام
=================
در آخر کسی هست که بازی رو ظرفیتی بخره؟ظ3 رو کسی داره فروش؟

قسمت کریر که مشخصه
بقیه قسمتهاش تو دمو چیه؟من هرچی زدم متوجه نشدم
قسمت فیس ساختن میشه عکس خودمو رو بسازیم؟چطوریه؟لینکی چیزی هست؟
راهنمایی یا آموزش برا این بازی وجود داره؟مثلا من هرچی توپیگری میکنم خطا میگیره داور
یه آموزش خوب میخوام
=================
در آخر کسی هست که بازی رو ظرفیتی بخره؟ظ3 رو کسی داره فروش؟
بقیه قسمتاش آماده کردن بازیکن و ساختنشه
اره میشه اپلیکیشن موبایلشو دانلود کن برای ios هست اندروید نمیدونم
اره همون اول که میری تو بازی آموزش میده
دفاع باید یار بگیری توپو سخت میشه گرفت

• Like
Reactions: ehsas1
بازی رو تو یه سایت دیدم برای هر دو کنسول گذاشته بود

من با NBA 2K 10 تا 12 زندگی کردم... با اینکه روی X360 بود و نسل هفتی ولی وقتی دیدم تو یه مغازه دارن بازی میکنن میخکوب شدم به فیزیک و انیمیشنها و گرافیکش تازه شیش هفت سال پیش... الان چند نسخه ای هست نتونستم بازی رو بگیرم
ولی خداییش هر کی بگه این بازی مشکل داره و بازی خوبی نیست به نظرم از بازی های خوب سر در نمیاره... شرکت 2K در اندازه Naughty Dog و Santamonica بازی می سازه ... وقتی حجم بازی بالای 40 گیگ هست مشخصه چه غولی هست... تصاویر و تریلرها رو هم دیدم رسمن مویی برام باقی نموند همش ریخت:D
بیایید بریم پیج 2K ازش بخوایم یه شبیه ساز فوتبال بسازه... شاید با اومدن فوتبال 2K هم اون EA دست از لایسنس بازیهای مسخرش برداره و بچسبه به بالا بردن سطح بصری بازیش و هم Konami موتور فاکس رو ارتقا بده و چیزی بسیار بهتر از گرافیک و فیزیک و انیمیشن امروزی بازی ازش ببینیم...

ولی در کل خیلی علاقه مند هستم این شرکت فوتبال سازی رو شروع کنه

بازی سخته واقعیت 16 گرفتم منم چند سالی بازی نکردم گیج و مبهوت شدم به قول هادی عامل ولی لز لحاظ گرافیک و و انمیشن ها خیلی در سطح عجیبی هست یکاری کرده 2K که Ea sport کلا از دادن Nba Live 17 امسال صرف نظر کنه. ابروش نره بیشتر

• Like
Reactions: Romell
آقا من بازی رو خریدم این جا سر و کلم زیاد پیدا میشه و چون باید کلی سوال از حرفه ای های بسکتبالی بپرسم :D

تازه همین طوریش این جا زیاد بودم و کسی پیداش نمیشه و متاسفانه در این نسل به خاطر قیمت بازی ها هر کی نمیره این بازی رو بخره و میرن طرف بازی های فوتبالی ...... یکیش خود من :D

ولی میخرم این بازی رو و تو برنامم شدید هست که خریداری بشه ............ :D

آقا من بازی رو خریدم این جا سر و کلم زیاد پیدا میشه و چون باید کلی سوال از حرفه ای های بسکتبالی بپرسم :D

تازه همین طوریش این جا زیاد بودم و کسی پیداش نمیشه و متاسفانه در این نسل به خاطر قیمت بازی ها هر کی نمیره این بازی رو بخره و میرن طرف بازی های فوتبالی ...... یکیش خود من :D

اگه نسخه های قبلی نخریدی خرید این بازی یکی از نعمت های نسل ۸ و وقتی میخری و بازی میکنی از جمله شصت دلار نوشجونشون زیاد استفاده خواهی کرد

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Romell and rowan
اگه نسخه های قبلی نخریدی خرید این بازی یکی از نعمت های نسل ۸ و وقتی میخری و بازی میکنی از جمله شصت دلار نوشجونشون زیاد استفاده خواهی کرد

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اقا میخوایم یک 4 از 7 بزنیم بین گلدن و کلیولند با پادشاه گلدن استیت فتح کنیم بازیکن مورد علاقمونه اروینگ هست قشنگ حال کنیم باهاش

منم خودم ١٦ رو دير خريدم، ولي سر ١٧ پيمان شكني نميكنم :دي
١٦ ريجن ال فيزيكيش خيلي دير اومد شايد دليل اينكه انقد دير خريدم اين بود، ١٧ خدا كنه زود بياد فيزيكش..
اقا كوين هامون منتقل نميشه ؟ من يه ٤٠٠٠٠ تا كوين استفاده نشده دارم تو ١٦ :دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or