کوین گارنت هم از بسکتبال خداحافظی کرد
چه دورانی باهاش داشتیم تو نسل هفت با بوستون تو سری نسل هشت هم انگار خودشه واقعا مدل سازی بازیکنا فوق العادست فقط اختلاف امتیاز که زیاد میشه منم متاسفانه وا میدم عادتم
دارم رو آخرین درجه سختی بازی کنم
ولی مثل فیفا نیست CPU اصلا باج نمیده اشتباه کنی جریمه میشی حالا یه چیزی که اضافه شده امسال اینه که موقع دفاع خیلی باید مراقب باشی خطای پنالتی ندی ولی خب تو اون هیجان زیر سبد کی متوجه میشه
کوین و اون تیم افسانه ای بوستون با وجود ستاره هایی مثل پاول پیرس و ری الن و راندو و ... واقعا فراموش نشدنیه.. از همون دوران بود سال ۲۰۰۸ که من واقعا علاقه مند شدم به بسکتبال و بعدشم NBA2K08 رو بازی میکردم و مسابقات اسلم دانک فوق العاده خیابونی و سیستم فوق العاده بازی و همین طور بیشتر جذبش میشدم! و البته به اوج رسیدن کینگ جیمز که بسکتبال رو برای من به تکمیل رسوند و همیشه عاشقش بودم و بخاطر اون طرفدار کلیولند شدم حتی..!
درجه سختی فیفا و ... که همون جوکه بابا! اصن رو سی پی یوش نمیشه حساب باز کرد! بعد ۸،۹ سال بسکت زدن من هنوز نمیتونم راحت و بی دغدغه ببرم تیمارو رو HOF ولی فیفا دو دست بزنی همرو لجندری مثل شپش میبری!
آخرین درجه سختی ؟؟
خب خیلی سخته
من روی آل استار بازی میکنم هم میبرم هم میبازم ، هوش مصنوعی با ستاره هاش خوب بازی میکنه و فعلا واسم معقوله...
توی مود پلی آف که کلا وحشی میشن
مخصوصا توی زمین خودشون
راستی سرعت بازی روی ۴۵ میذارم که خیلی واقعی بنظر میرسه و کیفیت انیمیشنها و نرمی بازی چند برابر میشه حتما امتحان کنید.
و اینکه حتما با هدفون بازی کنید ! صدای تماشاگرا و واکنششون به صحنه های حساس بازی و گزارشگرا واقعا شاهکاره !
اخرین درجه سختی واقعا سخته، قبول دارم، اما نکته ی اصلی واسه بردن تو این درجه سختی دفاعه! هر چقدرم حمله ی خوبی داشته باشی فایده ای نداره! دفاع دفاع دفاع! باید تمرکزتون فوق العاده بالا باشه، پلی بوک حریف رو بخونین و حرکتشو از قبل تشخیص بدین ، الکی زیر حلقه پنالتی ندین و ... ، با یه دفاع فوق العاده و یه حمله خوب میشه برد ولی با یه دفاع خوب و یه حمله ی فوق العاده نه! این پایه و اساس بسکتباله که حتی 2K تو بازیش رعایت کرده! دفاع خوبی داشته باش تا برنده باشی!
درجه سختی بزارید آخر
حالت بازی هم بزارید simulation
تا از شبیه ساز ورزشی نسل ۸ فیض کامل ببرید
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ایضا سرعت بازی رو 45 ! دیگه ته ته فیض میشه
از 2K10 این بوده تنظیمات من همیشه
+ منوال کردن همه چی
دوستان با چه تیمهایی بیشر بازی میکنید ؟
من کلا گیج شدم چون بازیکن محبوب زیاد دارم
جورج ، لینارد ، گریفین ، هاردن ، ایروینگ ، باتلر ، ملو
با ایندیانا ، شیکاگو ، سان آنتونیو بازی کردم
بقیه رو فعلا تست نکردم هنوز
فقط و فقط کلیولند
حدودا یادم نمیاد تو 16 جز ۶،۷ دست تیم دیگه ای بردارم
چندروز خرکی دارم کریر میرم.۸۱ شده اورالم بیشترم میکنمش
بکنین بیاین بریم پارک
بذار بازی فردا دستم برسم میگیرمت
میریم پارک کلی..
الان برای هر اورال حدودا چقد کوین میخواد؟ مثلا من یادمه با ۳۵۰۰۰ حدودا شخصیتمو از اکبند کردم ۷۳ اینطورا
دوستان یکم راجب پستای بسکتبال و وظایفشون توضیح میدید
مثلا SG , C , SF ...
من 2k16 رو دارم تا فردام احتمالا 17 رو میگیرم , بازی میکنم ولی کلا با هرکی خوب باشه پرتاب میکنم
و بیشترم سعی میکنم 3امتیازی بندازم و بازیکنام 3زنن
MyGm بازی میکنم با کاوالیرز , لبران که عشقه ماس و ازون بهتر کایری ایروینگ هس که اصن فوق العادس این بشر
بعد اینکه 2k17 هم MyGm داره دیگه؟
کلا عشقم مربیگری و نقل و انتقالات و ایناس
اون از کریر فیفا اینم از اینجا
ببین وظایف تو بسکتبال خیلی جامع و کلیه، ولی من یه خلاصه کوچیک قابل فهم میگم از هر کدوم:
پوینت گارد یا همون PG کار اصلیش گردوندن توپ بین بازیکنا و دادن اسیسته
شوتیگ گارد یا SG هم که از اسمش معلومه بیشتر خارج از گود بازی میکنه
اسمال فوروارد یکم توضیحش برام سخته ولی کلا وظایفی که داره یطوریه که معمولا یه بازیکن کامل که تو قسمتای مختلفی میتونه بازدهی داشته باشه اونو قبول میکنه
پاور فوروارد یا PG یجورایی دست دومه سنتره که کمکش میکنه تو حملات و ریباندینگ و غیره ولی بازم بگم نقشای متفاوتی با توجه به قابلیتاش داره
سنتر هم که بیشتر زیر حلقه و ریباندینگ و تموم کنندگی زیر حلقه رو بر عهده داره.
اره مطمئنا داره ( واینکه بازیکن رو دست کینگ نیست دیگه نزن این حرفو
با اینکه خیلی دوسش دارم ایروینگو )