اقا
من کسی بودم که تا حدود 3 ماه پیش
هیچی از بسکتبال نمیدونستم هیچی هیچی
صفر مطلق
تا اینکه بازی 2k16 برای اکانت پلاس رایگان اومد و منم گفتم سنگ مفت گنجشکم مفت . دانلود کنیم ببینیم چجوریه
بازی کردم . با توجه به اینکه هیچی از بسکت سرم نمیشد . تقریبا یک ماه اول اصلا نمیدونستم چجوری باید حمله کرد چجوری باید دفاع کرد و همه ی بازی هارو باختم بدون استثنا
تازه روی درجه سختی پرو
یکیم خسته شدم از بازی
ولی گفتم بزار کریر بازی هم تست کنیم
فوقققققققق العاده بود
بهترین کریر زندگیم
تقریبا تو کریر همه چم و خم های بسکت دستم اومد . وقتی دکمه بالا میزنی و تاکتیک میزنه اینا و نشون میده بازیکن تو کدوم مسیر حرکت میکنه یا باید به کدوم مسیر پاس بدی و ... . این چیزارو که دیدم کلا بازی دستم اومد
و دیگه 2k تموم زندگیم شد
کریر روی 12 دقیقه روی سختی HOF
اصلا نمیتونم توصیفش کنم
حالا همه اینارو گفتم بگم عاشق 2k شدم
قطعا 17 رو میخرم
اما من دمو 17 که بازی کردم به یک مشکل اساسی خوردم . دیگه با جهت بالا تاکتیک نمیزنه . چجوری تاکتیک میزنه تو 17؟
حالا برای اینکه راجع به بازی هم گفته باشم
16 یک سری باگ داشت
(البته تو کریر فقط ) . به عنوان مثال دریبلینگ خیلی سخت نبود و به راحتی میشد Ankle Break زد
یا با دوندگی زیاد میشد خیلی راحت دفاعتو جا بزاری و پاس بگیری گل بزنی
البته باز وجود این چیزا بازهم بازی خیلی سخت بود
نکته دیگه به نظرم دو بازی با سی پی یو روی HOF باگه . یعنی توپ هایی که تو درجه سختی های قبلی به راحتی گل میشد تو HOF از تو حلقه بیرون میاد
تو لیگ و بازیه تیم با تیم روی SuperStar بازی میکنیم
فوق العادس
دقیقا تمرکزتو از دست بدی و بخوای تکراری بازی کنی باختی
ولی درست بازی کنی میبری
ولی داخل کریر HOF بازی میکردم
هم پولش بیشتره هم سختیش خوبه
حالا من دمو که بازی کردم 17 کاملا اون باگ های کریر رفع کرده
اصلا دریبلینگ راحت نبود . ولی نمیشد با دوندگی دفاعتو جا بزاری
خیلی کیف کردم
ولی این مشکل تاکتیک خیلی رو اعصابه
یعنی بلد نیستم روی 17 . راهنمایی کنید
سوال بعدی اینکه نقل و انتقالات توی بسکتبال چجوریه؟ این Salay چیه؟ اصلا نمیدونم چیه و سر در نمیارم
یعنی تو لیگ اصلا نمیتونم نقل و انتقال انجام بدم چون بلد نیستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
یک نکته دیگه . موقع انلاین بازی کردن اوایلش حدود 1 ماه اول عالی بود و راحت میشد انلاین زد . ولی بعد از اون قشنگ یک دیلی 1 ثانیه تو قسمت انلاین بود و اصلا نمیشد انلاین زد و پرتاب کردن . نمیدونم سرورها مشکل داشتن؟ چون من نتم تغییری نکرده . تو 17 چجوریه؟