دفاع کردن برای کسانی که تازه رو به بازی کردن بسکتبال اوردن یا حتی بعضی گیمرهای قدیمی NBA تقریبا مشکل ترین بخش بازیه
میشه گفت دفاع توی بسکتبال مهمترین بخش بازیه... اساسا دفاع به شکل من تو من با یارگیری فشرده انجام میشه تا اینجا شاید چیز سختی نباشه ولی وقتی تیم حمله کننده با تاکتیک هاش و برنامه ریزی ها دفاع رو بهم گره میده بازیکن خودش رو ازاد میکنه. یا وقتی یک بازیکن با هندلینگ عالی جلوی دفاع باشه یک نفر براش کافی نیست و مجبور میشه تیم دفاع تا دابل تیم کنه و طبیعتا یک بازیکن خالی میشه
همینطور که قبلا اشاره کردن NBA2k جدا از تمام عناصر بصری که بی نقص طراحی کرده ، تونسته تمام المان های تاکتیکی رو هم دقیقا همون چیزی که توی دنیای واقعی هست رو پیاده کنه..همین امر باعث میشه کمترین اختلافی بین NBA (که بنظرم جدا از بسکتبال عمومی هست) و بازی شبیه ساز از لحاظ ارایش های حمله یا دفاعی ببینیم...
دفاع توی NBA2k در وحله اول، مشابه واقعیت به شکل من تو من و یارگیریه... شما دو راه برای دفاع کردن داری.. راه اول: پلیری که هستی بمونی و سوییچ نکنی مثلا اگه لبران جیمز هستی همون بمونی و سعی کنی یار مقابلت که میشه Small Forward تیم حریف رو یارگیری کنی بهش فضا ندی و ازش دور نشی.. این مدل دفاع اسون تره ولی تقریبا بخش چالش برانگیز و لذت بخش دفاع کردن رو از بین میبره و دیگه جذابیتی توی این بخش وجود نداره
راه دوم: دفاع چالش برانگیز اما سخت تریه... موقعی هست که شما همیشه به بازیکن مقابل تیم حریف که توپ رو دراختیار داره سوییچ میکنی... سعی کن به بازیکن فضا ندی اگه میخوای بازیکنت اماده تر دفاع کنه پیشنهاد میکنم همراه دفاع رو در رو دکمه L2 رو بگیر، باریکنت گارد بسته تری به خودش میگیره و اگه میخوای همراه با این نوع دفاع سریع حرکت کنی دکمه سرعت رو هم همراهش بگیر...حالا بازیکن مدافع هم گارد بسته ای داره و کمتر فضا میده و هم از سرعت حرکت کردنش چیزی کم نشده... اگر احساس میکنی یار روبه روت شوت زن ماهری هست و هر لحظه امکان داره شوت بزنه موقع دفاع کردن انالوگ راست رو به سمتش بگیر، بازیکن مدافع یک دست رو اماده بالا میگره و هرلحظه که حریف شوت کنه مزاحمش میشه... همه اینا تا زمانی که حریف پلی بوک های تاکتیکی رو اجرا نکنه خوب جواب میده ولی بعضی مواقع با یارگیری خوب رو در رو بازم میبینی یک بازیکن خودش رو ازاد میکنه، تمام این ازاد شدنا حاصل اسکرین های خوبیه که معمولا بیگ من های هرتیمی توی تاکتیکها اجرا میکنه... اسکرین همون حالتی که بازیکن ازاد هنگام حمله به شکل یک ستون خودش رو در مسیر بازیکن مدافع قرار میده و یکجورایی خودشو بهش گیر میندازه توی این حالت بازیکن مهاجم راحت جدا میشه... برای مقابله با پیک اند رول سوییچ دفاعی بموقع بهترین راه مقابله است... یعنی بازیکن Power Forward شما توی این سوییچ ها و اسکرین ها مجبور میشه مثلا شوتینگ گارد تیم مقابل رو دفاع کنه... به این فرایند میگن "میس مچ" یعنی دفاعی که یار رو به رو هم پستش نیست رو باید دفاع کنه اینجاست که نسل جدید PF ها مثل درایموند گرین بکار میاد.. گرین کاملا بازیکن دینامیک و انعطاف پذیریه توی هرحالتی بدردمیخوره...
در مجموع دفاع کردن کمی سخت هست اما اگه روش کار کنی و بیشتر بازی کنی کم کم دستت میاد