NBA 2K17

رو کاور عکس paul george هست
یه نسخه افسانه هم داره که روش عکس کوبیه و بخاطر خدافظیش این نسخه رو ساختن
اگر pre order کنیم جایزتون تیم ملی آمریکا1992 میشه
نسخه افسانه هم فقط برای نسل هشتم در دسترس خواهد بود

آخرین ویرایش:
دوستان من شدیدا روی LAY UP مشکل دارم . یعنی 99 درصد درصد نمیره رو سبد . من با نسخه 16 مشکل نداشتم . دیگه با لبرون جیمز مربع رو نگه میداشتی حداقل 50 درصد میرفت تو سبد . اون چیز رو فعال کردم . هم QUALITY , هم اسپید را برای VERY LOW میزنه .
تو این نسخه قلق خاصی داره ؟؟؟

دوستان من شدیدا روی LAY UP مشکل دارم . یعنی 99 درصد درصد نمیره رو سبد . من با نسخه 16 مشکل نداشتم . دیگه با لبرون جیمز مربع رو نگه میداشتی حداقل 50 درصد میرفت تو سبد . اون چیز رو فعال کردم . هم QUALITY , هم اسپید را برای VERY LOW میزنه .
تو این نسخه قلق خاصی داره ؟؟؟

چیزی که من توی این نسخه حس کردم اینه که برای لی آپ هم مثل شوت های منطقه ای باید توی نگه داشتن دکمه شوت دقت کرد...یعنی دقیقا مثل شوت که باید وقتی پر شد نوار زیر پای بازیکن، اینجا هم توی این موضوع دقت کنی

• Like
Reactions: SHANSER and danielo
بلا استثنا روي درجه سخت بازي رو ميري ٣ كوارتو اول جلو ميفتي اما بلا استثنا كوارتر چهارم بازيكنات ميشن يه مشت گاو كه فقط خطا ميكنن، تو يه كوارتر بازي كه با اختلاف ١١ امتياز جلو بودم و باختم، يه دفعه يه بازيكن حريف ميشه مايكل جوردن

عاقا یه نفر قشنگ در مورد my gm توضیح بده مثلا چجوری میتونی یه بازیکن بخری اصلا من نمیدونم این trade و اینا چین لطفا یه نفر توضیح بده

دوستان کسی آنلاین بازی میکنه؟
وضعیت آنلاین چطوره؟
من فردا میگیرم...اگه کسی هست آنلاین بزنیم بگه....چند نفره هم میشه؟منظورم 2به2 یا 5به5؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or