NBA 2K12 + تاریخچه ی سری NBA 2K

یه سوال:
میخواستم بدونم به نظرتون بهترین حرکتی که میتونم اینجا بزنم چیه:
یه Sg دارم که تخصصش 3pt هست. وقتی پشت arc (محوطه 3 امتیازی) کفتر هوا کردم (fake موفق دادم) چطوری عمل کنم که بتونم با سرعت برم پشت قسمت دیگری از arc و پرتاب 3 معمولی رو بکنم؟ توی 2k11 میتونستیم با همون دکمه ریباند/بلاک یه جور power move کنیم.
نمیخوام pull-up کنم (به طرفین با سرعت بپرم) یا از دکمه Clutch + Shot استفاده کنم (چون معلوم نیست کجا پاش رو میزاره)

سلام امیر جان
وقتی Fake کردی ، LT رو نگه دار و RS رو بسته به Jump Shoot ی که میخوای بزنی به هر طرفی که خواستی حرکت بده Pull-Up میکنه و برای این که بعد از Pull-Up کردن Beyond the Arc باشی با LS جهته خارج از Arc رو بگیر ، به همون سمت میپره.چپ ، راست یا عقب تر !

• Like
Reactions: ДmirД†m
دوستان تیم تا کوارتر سوم خوب بازی میکنه بعد از اون دیگه اصلاً خوب بازی نمیکنن بر عکس تیم مقابل اکثر پرتابهاش میره تو سبد
امروز 2 ثانیه مونده بود به پایان یه پرتاب سه امتازی کرد و نتیجه رو با اختلاف یه امتباز باختم میخواستم دسته و کنسول رو از پنجره بندازم بیرون

عزیزم خودتو کنترل کن چیکار به دسته داری ؟! :d

آره، کوارتر چهارم باید با دقت و برنامه ریزی و تاکتیکای مختلف حمله بازی کنی، در ضمن نقش تایم اوت گرفتن به موقع، خیلی خیلی خیلی مهمه، باید با تایم اوت گرفتن روند امتیاز گیری حریف رو مختل کنی

^^اصولا اگه بخوای دیمی و بی سیستم و در کل ضعیف بازی کنی ممکنه تا کوارتر دوم دَووم بیاری یا حتی یه نتیجه کاذب بگیری ولی از کوارتر سوم به بعد داغون میشی:دی

من کم کم دارم راه میوفتم و با میامی تو فصل بازی میکنم در حالت پرو
الان 3 برد و یک باخت دارم و اکثر بازیها رو با اختلاف 10 امتیاز میبرم و یازیها رو 10 دقیقه ای بازی میکنم و باید بگم واقعا بازی همه چیش متحول شده و هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر لذت میبرم و بازی لیبری جمز واقغا عالیه و هر کاری که میخواد تو زمین میکنه و من باهاش 50 امتیاز تو هر بازی میگیرم و وقتی که روی نیمکت میشینه تیم حریف فاصله رو کم میکنه و به محض ورودش دوباره تیم اوج میگیره

سلام
بچه ها چطوری میشه دریبل کرد؟
Ltو میگیرم ولی هرچی B و Y میزنم جواب نمیده.
دریبلی میخوام که هی بره چپ بره راست_یا دور خودش بچرخه بره جلو.
با کدوم دکمه هاست؟
بعد چه موقع باید توپو بندازی سمت تور تا رفیقت بپره رو هوا و توپو بندازه تو تور؟با کدوم دکمه هاست و چه موقع؟
Tnx

سلام
بچه ها چطوری میشه دریبل کرد؟
Ltو میگیرم ولی هرچی B و Y میزنم جواب نمیده.
دریبلی میخوام که هی بره چپ بره راست_یا دور خودش بچرخه بره جلو.
با کدوم دکمه هاست؟
بعد چه موقع باید توپو بندازی سمت تور تا رفیقت بپره رو هوا و توپو بندازه تو تور؟با کدوم دکمه هاست و چه موقع؟
Tnx
دوست عزیز بازی کردن با چهار تا دکمه ی سمت راست خیلی شما رو محدود میکنه، شما باید یاد بگیری با دو تا آنالوگ بازی کنی
یه دور Training Camp رو بری همه چی میاد دستت
دریبل دادن هم با آنالوگ L و LT , RT انجام میشه

Alley-Oop هم وقتی بازیکنت حرکت میکنه تو عمق باید بندازی
با LT و B
توی تاکتیکای حمله معمولا یه گزینه واسه Alley-Oop هست که معمولا دکمه ی Y هست ! نمیدونم فهمیدین یا نه، تاکتیکای حمله همونایی هستن که زدن یکی از چهار جهت زیر آنالوگ L میان !

دوست عزیز بازی کردن با چهار تا دکمه ی سمت راست خیلی شما رو محدود میکنه، شما باید یاد بگیری با دو تا آنالوگ بازی کنی
یه دور Training Camp رو بری همه چی میاد دستت
دریبل دادن هم با آنالوگ L و LT , RT انجام میشه

Alley-Oop هم وقتی بازیکنت حرکت میکنه تو عمق باید بندازی
با LT و B
توی تاکتیکای حمله معمولا یه گزینه واسه Alley-Oop هست که معمولا دکمه ی Y هست ! نمیدونم فهمیدین یا نه، تاکتیکای حمله همونایی هستن که زدن یکی از چهار جهت زیر آنالوگ L میان !
دمت گرم پسر
من دارم 2k11 میزنم .میخواستم ببینم تفاوت آنچنانی ای داره با این نسخه یا نه؟
البته من 2k12 رو برای psp گرفتم و واقعا دارم باهاش حال میکنم.چون آنالوگ دوم نداره خیلی راحتتر میشه دریبل کردو قشنگ گل کرد

تفاوت زیادی نداره و در عین حال هم نمیتونم بگم فرقی ندارن !

2K11 مد Training Camp نداره

ولی وقتتو روی 2K11 تلف نکن، 12 فوق العاده ـس

دوستان منم 11 دارم ولی اصلا خیلی خوب تاکتیک ها و تکنیک هارو یاد ندارم واسه همین یه مدت بازی کردم اونم گذاشتم کنار 12 هم نخریدم راهی هست بشه بازی رو درست حسابی یاد بگیرم

دوستان منم 11 دارم ولی اصلا خیلی خوب تاکتیک ها و تکنیک هارو یاد ندارم واسه همین یه مدت بازی کردم اونم گذاشتم کنار 12 هم نخریدم راهی هست بشه بازی رو درست حسابی یاد بگیرم
دوست عزیز اگه میخواین یاد بگیرین بهترین گزینه 2K12 هست، مد Training Camp همه چیز رو از صفر یاد میده و این مد فقط توی نسخه ی 12 وجود داره و توی 11 نه !

کیان من تازه مد Greatest رو شروع کردم.
در مورد گزارشش که گفتی چرا Dirk و Bird رو با هم مقایسه کرد باید بگم که گزارش بازی زنده هست ولی بازی زنده نیست .
در واقع یه جورایی این بازی داره از طریق 2K Sport و بعنوان بازیهای قدیمی پخش میشه ولی گزارش گرها جوری گزارش میکنن که نتیجه ی مسابقه مشخص نیست .
مثلا شما بازی بولز با شارلوت هورنتس رو انجام بده ، کاملا توی گزارش میفهمی که دارن در مورد گذشته و حال حرف میزنن ، مثلا از Steve Kerr میپرسه که تو با مایکل همبازی بودی ، نظرت در مورد Attitude ـه مایکل توی کورت چیه ؟
یا مثلا میگه که مایکل 6 تا رینگ (اشاره به حلقه ای که به قهرمانان NBA میدن) داره.
یا مثلا میگه که مایکل شورت های بلند رو مد کرد توی ورزش و ...
گزارش بازی مربوط به الانه نه زمان برگزاری مسابقه ;)

جالبه !
من گفتم یارو خل شده، یا چیزی زده بالا !
yahoo_4.gif

دیگه بعد از اون هم بازی نکردم فعلا
ولی کار جالبی شده که اینجوریه، یه جورایی مقایسه میکنه وضع اون موقع رو با الان

دقیقا هدفشون همین مقایسه هاست که کلی دیالوگ به صحبت های گزارش گرا اضافه میکنه و خیلی گزارش پویا تر میشه.

آخرین ویرایش:
جالبه !
من گفتم یارو خل شده، یا چیزی زده بالا ! :d
دیگه بعد از اون هم بازی نکردم فعلا
ولی کار جالبی شده که اینجوریه، یه جورایی مقایسه میکنه وضع اون موقع رو با الان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or